Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ

«2η Προκήρυξη του Άξονα 3 (ΟΠΑΑΧ) του ΠΑΑ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Έως τις 24 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων»

Η μεγάλη βαρύτητα που δίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα σημαντικά οφέλη που μπορούν να προκύψουν για την τοπική οικονομία και την ανάπτυξη από την υλοποίηση ιδιωτικών επενδύσεων, συνολικού προϋπολογισμού 14.400.000 ευρώ, στο πλαίσιο του Άξονα 3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007–2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», τονίσθηκε κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. K. Αγοραστό και την Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, παρουσία του προέδρου του Δ.Σ. της «Θεσσαλία – Περιφερειακή Εταιρία Αγροτικής Ανάπτυξης», που αποτελεί τον υποστηρικτικό μηχανισμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τον Άξονα 3 στη Θεσσαλία, κ. Γεώργ. Αντώνογλου – Κασαβέτη, καθώς κι εκπροσώπων των αναπτυξιακών ανά νομό.
Η χθεσινή συνέντευξη ήταν μία από κοινού προσπάθεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της «ΘΕΣΣΑΛΙΑ-Α.Ε.», να ενημερωθούν οι υποψήφιοι ιδιώτες επενδυτές για τη 2η Προκήρυξη του Άξονα 3 (ΟΠΑΑΧ) του ΠΑΑ, που λήγει στις 24 Απριλίου, ώστε να υποβάλλουν έγκαιρα τις προτάσεις τους και να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση για τις επιχειρήσεις τους.

Πτώση δικύκλου στη θάλασσα

 Ενημερώθηκε σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για πτώση ΙΧΕ δικύκλου στη θαλάσσια περιοχή ν. παραλίας Θεσσαλονίκης επί της λεωφόρου Νίκης. Άμεσα μετέβηκε προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσε ότι ο 38χρονος οδηγός του δικύκλου είχε βγει κολυμπώντας από τη θάλασσα.

θαλάσσια ρύπανση ...


Στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου διαπίστωσαν σήμερα, στην Αγριά Μαγνησίας, σε παράκτια εγκατάσταση ελληνικής εταιρείας πετρελαιοειδών, θαλάσσια ρύπανση έκτασης 60 τ.μ. από ιριδίζοντα ελαφρά πετρελαιοειδή.
Άμεσα προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου μαζί με προσωπικό της ελληνικής εταιρείας πετρελαιοειδών συνέβαλαν στην πλήρη απορρύπανση της θαλάσσιας περιοχής.

Τα 49 μεγάλα ονόματα που ψάχνει το ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ

49 πρόσωπα τα οποία περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ, μπήκαν στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ και τα οποία εμφανίζονται δικαιούχοι ή διαχειριστές σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ύψους από 3.000.000 έως 550.000.000 δολάρια.
Για το λόγο αυτό, η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΣΔΟΕ, που έχει αναλάβει καi την έρευνα των προσώπων της λίστας Λαγκάρντ, έστειλε στις 27.2.2013 προσκλήσεις στα συγκεκριμένα πρόσωπα, προκειμένου «εντός 5 ημερών από την επίδοση της κλήσης αυτής να υποβάλλετε στην υπηρεσία μας έγγραφα και στοιχεία, από τα οποία να προκύπτουν τα δικαιώματά σας και οι προϋποθέσεις απόκτησης των συγκεκριμένων δικαιωμάτων επί λογαριασμών που τηρούνται στην Τράπεζα HSBC στη Γενεύη».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής του ΣΔΟΕ, Παναγιώτης Μαντούβαλος, στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, προσκλήσεις έλαβαν οι εξής:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ-ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ-ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

larisa-foitites2
Νεκροί δύο φοιτητές από αναθυμιάσεις στη Λάρισα! (ΦΩΤΟ)
Τραγωδία χωρίς προηγούμενο στη Λάρισα – στο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι τρεις φοιτητές!
Το περιστατικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, έλαβε χώρα χθες σε διαμέρισμα στη συνοικία της Φιλιππούπολης όπου βρίσκονταν οι πέντε φοιτητές.
Εκεί για να ζεσταθούν άναψαν το μαγκάλι το οποίο όμως δυστυχώς έμελλε να κοστίσει τη ζωή στους δύο από αυτούς.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ 24 ΩΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΗ...

Τοπικά νέα και ειδήσεις από τη Σκόπελο και της Σποράδες. Επικαιρότητα · Κοινωνικά.
http://efimerida-skopelos.blogspot.gr/ 

Δόξα και τιμή,στην αγωνίστρια Μαρία Δραχμανάκη!

Δόξα και τιμή,στην αγωνίστρια Μαρία Δραχμανάκη! Η εν λόγω,έθεσε εκ νέου ζήτημα κατώτατου μισθού.Εν τω μεταξύ τα δικά της μισθά,έχουν ως εξής :

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ...ΣΤΑ «ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ» 4.500,00€...


Αναθέτουμε απευθείας στην......

Λήψη Αρχείου
εμείς προτείνουμε

«Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων ,μηχανημάτων έργου και λοιπών μηχανημάτων του Δήμου Σκοπέλου»,προεκτιμώμενης δαπάνης 60.000,00€


Δράση λαϊκής αλληλεγγύης αναλαμβάνει η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ

Άμεση δράση για την ανάπτυξη της λαϊκής αλληλεγγύης αναλαμβάνει το ΠΑΜΕ στη Μαγνησία, στο πλαίσιο της οποίας:
  • Θα προχωρήσει στη δημιουργία τράπεζας αίματος, που καλούνται να τη στηρίξουν μέλη σωματείων, αλλά και κάθε εργαζόμενος, άνεργος, αυτοαπασχολούμενος, στην οποία θα μπορεί να απευθύνεται όποιος έχει ανάγκη, ανεξάρτητα θρησκεύματος, φυλής, χρώματος, φύλλου, καθώς το αίμα δεν είναι εμπόρευμα, ούτε χωρίζεται με βάση το εισόδημα, την εθνικότητα, ούτε ακόμα με τις πολιτικές πεποιθήσεις και την κομματική προέλευση.
  • Θα ξεκινήσει τη λειτουργία φροντιστηριακών μαθημάτων για παιδιά ανέργων και εργαζομένων που δυσκολεύονται με τα μαθήματά τους και δεν έχουν τη δυνατότητα για ιδιαίτερα ή φροντιστήρια. Θα γίνονται στα μαθήματα Φυσικής, Χημείας, Μαθηματικών, Φιλολογικών, σε τμήματα που θα συγκροτηθούν και λειτουργούν στο Εργατικό Κέντρο και σε χώρο του Πανεπιστημίου και θα μπορεί να συμμετάσχει κάθε παιδί Γυμνασίου και Λυκείου.

Από την Κυριακή τα δρομολόγια του Πήγασος από το Βόλο προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων και αντίστροφα.

 Από την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου και όχι από αύριο Παρασκευή, θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου Express Πήγασος, από το Βόλο προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων και αντίστροφα.

Το Express Πήγασος θα αντικαταστήσεις, μέχρι και τις 28 Απριλίου, το Skitahos Express, το οποίο πρόκειται να πάει στον Πειραιά για επισκευές και την ετήσια επιθεώρηση.

Όπως ανακοινώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, το Express Πήγασος, για το διάστημα 3 Μαρτίου μέχρι 28 Απριλίου 2013, θα αποπλέει καθημερινά (εκτός Σαββάτου) από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό τη Σκιάθο και τη Σκόπελο, στις 9 το πρωί, ενώ θα προσεγγίζει την Αλόννησο κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Κοινωνικό παντοπωλείο στη Σκιάθο

Στην κατεύθυνση της δημιουργίας κοινωνικού παντοπωλείου στρέφεται το ενδιαφέρον και ο προγραμματισμός των επικεφαλής του Δήμου Σκιάθου, με στόχο την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών των απόρων κατοίκων του νησιού. Η τρέχουσα οικονομική κρίση, που όπως όλα δείχνουν έχει αγγίξει πλέον και τμήμα της κοινωνίας της Σκιάθου, δημιουργεί ευρύ πεδίο για την ανάπτυξη ανάλογων πρωτοβουλιών, για την ανακούφιση του κοινωνικού συνόλου. Συγκεκριμένα ο Δήμος σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο «Η Σκιάθος» απηύθυναν σχετικό αίτημα προς την ΑΜΚΕ «Μπορούμε». Το αίτημα έτυχε ανταπόκρισης και θα ξεκινήσει η αποστολή προϊόντων πρώτης ανάγκης, τα οποία στη συνέχεια θα διανέμονται στους οικονομικά αδύναμους κατοίκους του νησιού.

Την απέλυσαν, θέλουν να της πάρουν και το σπίτι!

...Καπιταλιστική τρομοκρατία
Καπιταλιστική τρομοκρατία

Την απέλυσαν, θέλουν να της πάρουν και το σπίτι!


Σας καθυστερεί ο καπιταλιστής το μισθό και τολμάτε να τον πάτε στην Επιθεώρηση Εργασίας; Απολύεστε! Τολμάτε να καταγγείλετε την απόλυση ως «καταχρηστική και εκδικητική»; Ε, τότε, δεν διορθώνεστε με τίποτα! Γι’ αυτό πρέπει να τιμωρηθείτε όσο πιο αυστηρά γίνεται. Να χάσετε ακόμα και το σπίτι σας! Θα μπορούσε να θεωρηθεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά δεν είναι. Στην Ελλάδα του Μνημονίου και της αχαλίνωτης αποθράσυνσης των καπιταλιστών, ακόμα και τέτοια σενάρια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Οπως στην περίπτωση της Ευγενίας Λυλάκου, εργάτριας στο βιβλιοδετείο του Β. Κυπραίου στο Περιστέρι.

«Δεν θα μειωθούν οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις»

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα μειωθούν οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις έκανε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Α. Μπούσιος, ο οποίος συμμετείχε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΞΕΕ) την Τετάρτη. Με στόχο να μην επηρεαστεί αρνητικά η τουριστική κίνηση προς τα ελληνικά νησιά, στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρέθηκαν τα προβλήματα της ακτοπλοΐας και ο αντίκτυπός τους στον τουρισμό της νησιωτικής χώρας.
Απαντώντας σε ερωτήματα των μελών του ΔΣ του ΞΕΕ που εκπροσωπούν ξενοδόχους νησιωτικών προορισμών, ο κ. Μπούσιος σημείωσε ότι σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί σύντομα, περιλαμβάνονται βελτιώσεις για την ακτοπλοΐα, οι οποίες θα συμβάλλουν στην ελάφρυνση των επιβαρύνσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών.
Επίσης θα υπάρξει μέριμνα εκ μέρους του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου για την άμεση ανακοίνωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων της τουριστικής περιόδου, ενώ σημείωσε ότι το θεσμικό πλαίσιο για τα υδατοδρόμια βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε να υπάρξει ικανός χρόνος για την προσέλκυση επενδυτών.

ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ LIVE

PAOK vs Levadiakos betting tips

Δουλοδυνάστες...

Φάρα πολιτικών "ανδρών".
Διασταύρωση χτεσινού σοσιαλιστή με σημερινό νεοφιλελεύθερο.
Δουλουποταγμένοι σε Αφεντικά και Συνεταίρους.
Ακραίοι δυνάστες Πολιτών.
Αλλαζόνες, αυταρχικοί, σκ@τ⓪πατριώτες.
Βρωμερά και τρισάλθια πολιτικά όντα.

Το Σάββατο ο αποκριάτικος χορός του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου


Το Σάββατο 2 Μάρτη στο κέντρο Athens view (Ακτημόνων 55 στο Γαλάτσι), θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου.
Φωτογραφία αρχείου με το χορευτικό του Απεραθίτικου συλλόγου
 Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα σας κρατήσουν συντροφιά ο Γιώργος Πρωτονοτάριος (Καλυμνιός) με το βιολί του, ενώ στο τραγούδι θα τον συνοδεύει ο Γιάννης Ελευθερίου (του ΛευτεροΜανώλη) και στο λαούτο ο Νίκος Παντελιάς.

Αποκριάτικος Χορός Νέας Χορωδίας Λευκάδας

Ν. ΧΟΡΟΔΙΑ1ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Αποκριάτικος Χορός
απ΄ τα βαλς, στα latin, στο Χιώτη
Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 – Ώρα 21.30
στο Πάνθεον art center

Αποκριάτικος χορός στο Μαρμάρι

Αποκριάτικος χορός στο Μαρμάρι

Τον διοργανώνουν καρναβαλική επιτροπή και το χορευτικό τμήμα Μαρμαρίου

Σύλληψη Αλβανού στην Αλόννησο για κλοπή και χασίς

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Αλόννησο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αλοννήσου, ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι έκλεψε μικρό χρηματικό ποσό από κατάστημα οικοδομικών υλικών, ιδιοκτησίας 48χρονου Έλληνα, ενώ βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης, 2,5 γραμμαρίων.

Η Σκύρος αντιδρά στην ενοποίηση λιμένων της Εύβοιας


Την αντίθεσή τους εκφράζουν οι κάτοικοι της Σκύρου στη σχεδιαζόμενη από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου ενσωμάτωση του Λιμενικού Ταμείου του νησιού στο Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας, το οποίο σύμφωνα με τις διατάξεις του υπό διαβούλευση πολυνομοσχεδίου μετατρέπεται σε Οργανισμό Λιμένων Νομού Ευβοίας Ανώνυμη Εταιρεία, με έδρα τη Χαλκίδα.
Ειδικότερα, στον Οργανισμό, όπως αναφέρεται στο πολυνομοσχέδιο, θα ενταχθούν τα Λιμενικά Ταμεία Νομού Ευβοίας, Αιδηψού, Αλιβερίου, Ερέτριας, Καρύστου, Κύμης, Λίμνης, Μαρμαρίου, Σκύρου, Στύρων και Ωρεών.

Κατοχική βουλή: Η φρενοβλάβεια του εμπαιγμού μας

Aυτά τα απανθρωπάρια της Βουλής συνεχίζουν απτόητα να χλευάζουν τη νοημοσύνη μας και να μας εμπαίζουν ασύστολα…
Έχουν βυθίσει την ελληνική κοινωνία στα τάρταρα της καταστροφής, σφάζουν σε καθημερινή βάσει τον ελληνικό λαό, τον έχουν μετατρέψει κυριολεκτικά σε ζωντανό νεκρό, ξεπουλάνε αδίστακτα την Ελλάδα και επιβάλουν ένα καθεστώς ΑΠΟΙΚΙΑΣ των συμμοριών του χρήματος και του διεθνούς φασισμού, και

Τα παράπονα όταν … θα έρθει ο δήμαρχος!

Από epikairo

Νερο-κουβαλητές της «Suez»!

Στον πλανήτη Γη, όπου το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού ζει σε χώρες που αντιμετωπίζουν τρομερά προβλήματα υδροδότησης, στην Υδρόγειο σφαίρα μας, όπου πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό, μια από τις πλέον προσοδοφόρες μπίζνες είναι η διαχείριση του νερού.
Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι η - σύμφωνα με όλους τους «νόμιμους και ηθικούς» κεφαλαιοκρατικούς κανόνες - μετατροπή του νερού από κοινωνικό αγαθό σε εμπόρευμα, έχει οδηγήσει τις πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης των υδάτων στη λίστα με τις μεγαλύτερες σε ισχύ πολυεθνικές του κόσμου.
Μια από αυτές τις πολυεθνικές, 19η μέχρι πρόσφατα στην κατάταξη των πολυεθνικών με το μεγαλύτερο Ενεργητικό στον κόσμο και 3η στην Ευρωζώνη από άποψη ρευστότητας που ξεπερνά σε μετρητά τα 18 δισ. ευρώ, είναι η γαλλική «Suez».
Πρόκειται για την εταιρεία, που, στο πλαίσιο της ελληνογαλλικής φιλίας, την οποία επαναβεβαίωσαν πρόσφατα οι Ολάντ - Σαμαράς κατά την επίσκεψη του πρώτου στην Αθήνα, επιθυμεί την εξαγορά των υπό ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ. Ηδη η «Suez» κατέχει το 5,5% των μετοχών της ΕΥΑΘ.
Εφόσον το σχέδιο ευοδωθεί, η Ελλάδα θα είναι μια από τις περίπου 100 χώρες παγκοσμίως, στις οποίες η «Suez» θα έχει βάλει για τα καλά χέρι στις υπηρεσίες υδάτων τους. Κατ' αυτόν τον τρόπο, ο ελληνικός λαός θα μπορεί να αισθάνεται περήφανος για το γεγονός ότι θα έχει καταβάλει κι αυτός το μερίδιό του, ώστε να αυξηθεί ο τζίρος των πολυεθνικών ύδατος, που ήδη από τις αρχές του αιώνα είχε ξεπεράσει τα 150 δισ. δολάρια ετησίως σε μια «αγορά νεού» που σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα η αξία της ανέρχεται στο 1 τρισεκατομμύριο δολάρια!

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ Συνεχίζουν, με άλλες μορφές, τον αγώνα!

Την ερχόμενη Τρίτη, 5 Μάρτη, το πανελλαδικό, παναγροτικό συλλαλητήριο, στην Αθήνα

Eurokinissi
Με την υπόσχεση να ξανασυναντηθούν, σε λίγες μέρες, στο πανελλαδικό, παναγροτικό συλλαλητήριο, στην Αθήνα, οι μικρομεσαίοι αγρότες έφυγαν, χτες, από τα μπλόκα, μετά από 30 μερόνυχτα σκληρής πάλης.
Επιστρέφοντας στα χωριά τους, οι αγωνιστές των μπλόκων θα συζητήσουν με τους συγχωριανούς τους, καλώντας τους να πάρουν, μαζικά και δυναμικά, μέρος στο συλλαλητήριο της Αθήνας, το οποίο αποτελεί συνέχεια της μεγάλης αγροτικής κινητοποίησης.
Μαζί με τους αγρότες, στο συλλαλητήριο αναμένεται να βρεθούν εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, για να εκφραστεί ξανά η λαϊκή αγωνιστική συμμαχία, η οποία εκφράστηκε και στα μπλόκα, δίνοντας φτερά στην πάλη της μικρομεσαίας αγροτιάς.
Το Μπλόκο της Νίκαιας

Ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης της ΕΡΤ απαντά στα λαμόγια του «ΕΘΝΟΣ»


Την απάντησή του στο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» για τη "λίστα Νικολούδη" έδωσε, μέσω του προσωπικού του blog...
ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και πρώην παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωϊνή ενημέρωση» Κώστας Αρβανίτης.
 
Η απάντηση του Κ. Αρβανίτη έχει ως εξής:
 
«... Στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας με τίτλο «ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ» φωτογραφίζει δημοσιογράφο της πρωινής ζώνης της κρατικής τηλεόρασης με αριστερό προφίλ ο οποίος σύμφωνα με το ανυπόγραφο κείμενο αφορά περιπτώσεις διακίνησης μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγής.
Αν αφορά στην εκπρόθεσμη κατάθεση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του δημοσιογραφου καλό θα είναι να αναφερθεί το ακριβές αδίκημα.

Αν ο συντάκτης - ο οποίος δε είναι και πολύ περήφανος για το ρεπορτάζ του γι αυτό και δεν το υπογράφει -έχει περισσότερα στοιχεία που αφορούν στις εμετικές κατηγορίες καλό θα είναι να τις αναφέρει συγκεκριμένα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου