Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Βελτίωση του καιρού

Γενικά βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά και το πρωί στο ανατολικό Αιγαίο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά και το πρωί στο ανατολικό Αιγαίο.
Στην Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες νεφώσεις, οι οποίες, όμως, βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Σοβαρά προβλήματα από την καταιγίδα στην Αττική
Η σφοδρή καταιγίδα που σημειώθηκε την Παρασκευή στο Λεκανοπέδιο είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπούν οι περισσότεροι δρόμοι σε ποτάμια και να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις και την ηλεκτροδότηση, ενώ μια 23χρονη πέθανε μέσα στο αυτοκίνητό της, που είχε ακινητοποιηθεί λόγω συσσώρευσης υδάτων, στην οδό Αμαρουσίου - Χαλανδρίου.
Εξαιτίας της νεροποντής υπερχείλισε ο Ιλισός και μια παλιά μονοκατοικία κατέρρευσε στον Άγιο Παντελεήμονα εν μέσω των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 1.850 κλήσεις για πλημμύρες σε όλη την Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger