Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Σποράδες Ενημέρωση για προγράμματα ενίσχυσης επιχειρηματικότητας


Εκδήλωση για τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2007-2013 θα πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Μπούρτζι στη Σκιάθο. Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα δύο νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ που αφορούν την «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου και Υπηρεσιών» και την  «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας».
 Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου, οι Επιτροπές Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής των Δήμων Σκιάθου και Σκοπέλου και ο Εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα (Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε.), Α.Ε.Δ.Ε.Π. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ.

Το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου και Υπηρεσιών έχει ως στόχο την ενίσχυση υφιστάμενων, νέων και υπό σύσταση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που θα υλοποιήσουν επενδύσεις στους τομείς Μεταποίηση, Τουρισμό, Εμπόριο και Υπηρεσίες.
Τo πρόγραμμα με τίτλο «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων και αποσκοπεί στην τόνωση της απασχόλησης μέσω της δημιουργίας πρόσθετων δυνατοτήτων πρόσβασης στην αγορά εργασίας άνεργων, απολυμένων και απειλούμενων από ανεργία γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger