Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Όταν ο Μανιτάκης γίνεται Μανιαδάκης

Διονύσης Ελευθεράτος
Εποχή δόσεων, καταδόσεων, αναβίωσης αξέχαστων παραδόσεων. Χαίρε «Αριστερά της ευθύνης»!
Τι άλλο μπορεί να χωρέσει ή να ανεχθεί η ...διασταλτική ερμηνεία της έννοιας «Αριστερά»; Πόσες ακόμη διασταλμέ­νες κόρες ματιών έκπληκτων ανθρώ­πων (εκτός αν τα συνηθίσαμε ήδη όλα, όλοι) θα «υποδεχθούν» τα επόμενα θαυμαστά έργα του ΔΗΜΑΡόφρωνα υπουργού Διοικητικής  Μεταρρύθμισης;
Πόσες βουτιές πρέπει να κάνει αυτός ο ...άνθρωπος - σύμβολο στο βούρκο της αθλιέστερης καθεστωτικής πολιτι­κής, προτού αποχωριστεί τον τίτλο του «αρι­στερού»; Έφθασε στο σημείο να απειλήσει (με εγκύκλιο, παρακαλώ, επισήμως!) ότι θα ρί­ξει στο λάκκο της διαθεσιμότητας όλους τους υπαλλήλους αορίστου χρόνου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ακόμη και όσους εξαιρούνται από τις ( προ)γραφές του Μεσοπρόθεσμου, για να  αναγκάσει  τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους Δήμους να του στείλουν τα στοιχεία των ...κα-τα(γ)ραμένων.

Mε ποιο δικαίωμα Ρεεε!

"Το 2020 θα επιστρέψουμε στο 2008 ως ΑΕΠ αλλά ... με έλλειμμα 20% υψηλότερο από τότε!"
Και καλά ο Κομανέτσης και ο Βουβουζέλος, υπάλληλλοι είναι... Τη δουλειά τους κάνουνε οι Γερμανοτσολιάδες, μέχρις ότου έρθει η ώρα τους... Όπου να ‘ναι δηλαδή...
Εσύ ρε αξιολύπητε μυαλοτρεχούμενε Φώτη Κουρέλη, αριστερούλη δικηγοράκο της πείνας, τι ρόλο παίζεις στο κόλπο;
Εσύ, κατά φαντασία επόμενε Πρόεδρε του προτεκτοράτου της... πρώην Ελλάδος (αυτό να δω και τι στον κόσμο!) με ποιο δικαίωμα καταδικάζεις έλληνες πολίτες σε αυτοχειριασμό, οικογένειες σε οικονομική εξαθλίωση και απελπισία, μικρά παιδιά σε ασιτία, νέους και νέες σε

: Συνέχεια Νέας δίκη για τη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις - 9η συνεδρίαση, Παρασκευή 23.11.12

Ηρθε η ώρα ν’ αποδείξει, για πρώτη φορά, το «χαρακτήρα» του το τρομοδικείο που δικάζει τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς –χωρίς ακόμη να μπούμε στο «κυρίως πιάτο» της δίκης– παρουσιάστηκαν τα «ορντέβρ». Αιτήματα και ενστάσεις που τίθενται σε όλες τις πολιτικές δίκες που αφορούν υποθέσεις οργανώσεων ένοπλης επαναστατικής βίας και τα οποία δεν αφορούν μόνο τη συγκεκριμένη δίκη, αλλά το γενικότερο πλαίσιο δικαστικής καταστολής, που έχει διαμορφωθεί ιδιαίτερα μετά την εξαπόλυση του αμερικανοκίνητου «πολέμου κατά της τρομοκρατίας». Με τις απαντήσεις που θα δώσει και το παρόν τρομοδικείο θ’ αποδείξει αν είναι διατεθειμένο να βγει, έστω και λίγο, έξω από το διαμορφωμένο εφιαλτικό πλαίσιο της αποθέωσης της κρατικής καταστολής και να επιστρέψει σε κάποιες αρχές του (αστικού σε κάθε περίπτωση) δικαίου. Ας δούμε, όμως, το ρεπορτάζ.
 
Ο συνήγορος των Μ. Νικολόπουλου και Π. Αργυρού, Φρ. Ραγκούσης, πήρε πρώτος το λόγο και υπέβαλε δύο αιτήματα και τρεις ενστάσεις, που θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε όσο γίνεται πιο απλά, χωρίς να καταφεύγουμε σε εξειδικευμένη νομική ανάλυση, για να αναδειχτεί η πολιτική διάσταση των ζητημάτων, που κρύβεται πίσω από τις νομικές αναφορές.

ΤΕΛΙΚΟ: Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 2-1

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα του Πλατανιά, σε ματς για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

ΤΕΛΙΚΟ

90'+3' Κίτρινη στον Μαραγκουδάκη

90' Kίτρινη στον Πετρόπουλο

90+1' Κίτρινη στον Ποτουρίδη

86' Δεύτερη κίτρινη στον Ζεκά. Έμεινε με 10 ο Παναθηναϊκός

Σκηνικό πολέμου στη Θεσσαλονίκη Επεισόδια στην Τούμπα πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού

 
Ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή έξω από το γήπεδο της Τούμπας ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, που θα ξεκινήσει στις 19.30.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση χημικών για να απωθήσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ νωρίτερα ομάδα των οπαδών εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ.

Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

  Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει κηρύξει ως την 25η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. Με αφορμή την ημέρα αυτή, κόμματα και οργανώσεις εξέδωσαν ανακοινώσεις.
Το δικαίωμα των γυναικών σε μια ζωή χωρίς βία, συνιστά απόλυτο δικαίωμα! Καμιά ανοχή στη βία κατά των γυναικών, τονίζεται σε ανακοίνωση του τμήματος Φεμινιστικής πολιτικής/Φύλλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
"Η βία κατά των γυναικών- ως διαχρονικό φαινόμενο- όχι μόνο δεν μειώνεται με την λεγόμενη «εξέλιξη» των κοινωνιών, αλλά αντίθετα ολοένα και οξύνεται. Μπορεί να ασκείται στο πλαίσιο της οικογένειας (και να είναι λεκτική, ψυχολογική, σωματική, σεξουαλική και οικονομική), της κοινωνίας (βιασμός, σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία και αλλού, εμπόριο γυναικών,

EKT: Απορρίπτει ενδεχόμενο νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους Το ΔΝΤ αρνείται να κάνει σχόλιο για το θέμα

EKT: Απορρίπτει ενδεχόμενο νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέουςΤο μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Γιοργκ Άσμουσεν απέρριψε το ενδεχόμενο «κουρέματος» του ελληνικού χρέους που διακρατoύν οι χώρες πιστωτές, έπειτα από σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας στο γερμανικό Τύπο.
Παράλληλα, στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δήλωσε πως το Ταμείο δεν σχολιάζει «φήμες και εικασίες» και τόνισε πως οι συνομιλίες για το ελληνικό ζήτημα βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες.
Στην ύπαρξη παρόμοιου σχεδίου «κουρέματος» έως και 50% είχε αναφερθεί το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, υποστηρίζοντας ότι την ιδέα προωθούν η ΕΚΤ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), με τη Γερμανία, πάντως, να θέλει οπωσδήποτε να αποφύγει τη νέα αναδιάρθρωση.
«Στη μάχη για τη διάσωση της Ελλάδας, ΕΚΤ και ΔΝΤ βγαίνουν επιθετικά μπροστά και υποστηρίζουν ένα νέο εκτεταμένο "κούρεμα" του χρέους, κατά το οποίο οι χώρες πιστωτές θα πρέπει να παραιτηθούν από το ήμισυ των απαιτήσεών τους, προκειμένου το ελληνικό χρέος το 2020 να μειωθεί από το 144% στο 70% του ΑΕΠ» αναφέρει το Spiegel.

Live Streaming PLATANIAS-PANATHINAIKOS PAO Live Stream ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟ


Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30 Live Streaming, PAOK vs. Olympiacos Piraeus)

 To blog δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το blog μας δεν κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
  • Όλοι οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας δέχονται ότι κάνουν χρήση των υπηρεσιών αυτών, μόνο εφόσον καλύπτονται από την κείμενη νομοθεσία για ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.
  • Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προστεθούν και άλλα links, εφόσον υπάρξουν.
  • Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα συνήθως.

«Οχι, ναι, ίσως... »

Την περασμένη Κυριακή, στις 18 του μήνα, και ενώ η ισραηλινή επιδρομή στη Γάζα εξελισσόταν για πέμπτη μέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση. Την πέμπτη μέρα...
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - που την προηγούμενη προτίμησε να μη διαδηλώσει κατά τη διάρκεια της πορείας του Πολυτεχνείου μέχρι την ισραηλινή πρεσβεία - είχε την υπογραφή του «Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής» του κόμματος.
Εκεί, λοιπόν, διαβάσαμε ότι ως «συμβολική» και «πρακτική πίεση» προς το Ισραήλ, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε την «άμεση αναστολή της στρατιωτικής και αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας - Ισραήλ».
Την «αναστολή», λοιπόν...

ΕΕΔΥΕ, ΕΕΔΔΑ, ΠΑΜΕ, ΟΓΕ, ΜΑΣ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ Παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ (Μαραθωνοδρόμων 1, Π. Ψυχικό) την Τετάρτη 28/11, στις 12 μ., που διοργανώνουν: η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ) και η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΠΑΣΕΒΕ).

Ενότητα στο κίνημα, ναι! Aλλά πάνω σε τι και με ποιον;

Οι συνδικαλιστικές παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με ευκαιρία τις αρχαιρεσίες που γίνονται αυτό το διάστημα σε διάφορα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, απευθύνουν στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ πρόταση ενότητας, όπου μεταξύ άλλων λένε:
«Οι κατακερματισμένες δυνάμεις της αριστεράς απαιτείται να πορευτούν ενωτικά. Η ανάγκη για ενότητα της αριστεράς προφανώς δεν προϋποθέτει την απόλυτη συμφωνία. Στο πλαίσιο αυτής της ενωτικής προσπάθειας είναι αυτονόητη η πολιτική και συνδικαλιστική αυτονομία. Κοινή εκλογική κάθοδος όλων των δυνάμεων της αριστεράς στο κίνημα...».
Πρόκειται για μια πρόταση ενότητας χωρίς περιεχόμενο ενότητας. Ενα άδειο πουκάμισο. Καθόλου τυχαία, ρίχνουν έτσι γενικά μια πρόταση για την ενότητα για να ψαρεύουν σε θολά νερά.
1. Το ερώτημα επανέρχεται. Ενότητα σε τι; Πάνω σε ποια γραμμή πάλης και συσπείρωσης;
Για παράδειγμα:

Αγώνες και γιορτή, απάντηση στην απειλή

Αργά ή γρήγορα θα άνοιγε η αβυσσαλέα τάφρος ανάμεσα στο είναι και το φαίνεσθαι τούτης εδώ της μικρής τεράστιας χώρας. Απ' τη μια οι διαχειριστές του χρέους, το οποίο ήταν ανέκαθεν εργαλείο χειραγώγησης και υποταγής των λαών, όπλο στα χέρια του κεφαλαίου. Μαζί κι απόκοντα με φρέσκους Χίτες, μεγαλέμπορους του χάους και υπασπιστές του χάροντα που βγαίνει παγανιά πόρτα πόρτα κι αφήνει το σημάδι της ανεργίας, της αρρώστιας, της απογοήτευσης κι ύστερα περνάει για τη συγκομιδή ανθρώπινων σκουπιδιών. Το καπιταλιστικό Είναι σ' όλο του το κρίσιμο φρικώδες μεγαλείο. Απ' την άλλη το Φαίνεσθαι μιας χώρας ισοπεδωμένης, με συλλογικό κουράγιο χώμα, σε μια τροχιά χαμού αιμάτινων κεκτημένων. Η πλειονότητα των εργαζομένων στραγγαλίζεται με περασμένο στο λαρύγγι το χαλκά της ευρωενωσιακής πείνας των μονοπωλιακών λύκων για κέρδη. Μπροστά σ' αυτόν τον πυροβολισμό κατά ριπάς, η κύρια μάζα των εργαζομένων μοιάζει να παγιδεύεται στην αγωνία της επιβίωσης και να εκτροχιάζεται απ' τη φύση της τάξης της, που είναι η συλλογικότητα και η επαναστατική σκέψη και βούληση για ανατροπή με περηφάνια κι

Μεγάλα λόγια...

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς συνεδρίασε, μαθαίνουμε, στην Κοπεγχάγη, όπου φιλοξενήθηκε από την «Κοκκινοπράσινη Συμμαχία» Δανίας και κατέληξε σε 4 βασικούς άξονες εργασίας, που θα αποτελέσουν τις άμεσες πολιτικές προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Μεταξύ αυτών: «Απόρριψη της λιτότητας (...) Σχέδιο ανάπτυξης (...) Υπεράσπιση των δημόσιων υπηρεσιών και εναρμόνιση των εργασιακών δικαιωμάτων και μισθών "προς τα πάνω" (...) Προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων»...
Στόχος του ΚΕΑ - μας πληροφορεί - είναι να πλαισιωθούν οι άξονες αυτοί από συγκεκριμένες προτάσεις, κοινά συνθήματα και δράσεις και «να αποτελέσουν πλαίσιο συνάντησης με ευρύτερες δυνάμεις, για την ενίσχυση των κοινωνικών αγώνων και την ανάδειξη της αριστερής εναλλακτικής λύσης για την Ευρώπη».

Βαφτίζει «εθνικά» τα συμφέροντα της αστικής τάξης, ο ΑΛΕΞΗΣ...

Αλήθεια, σε ποιόν απευθύνεται πραγματικά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κάνει λόγο για «πρωθυπουργό, που αδυνατεί να διεκδικήσει τα εθνικά συμφέροντα» και καταγγέλλει, ότι «η κυβέρνηση επιμένει στη στρατηγική της υποτέλειας», σχολιάζοντας το Σάββατο την τελευταία Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ; Στους βιομηχάνους και την αστική τάξη της χώρας ή στους εργαζόμενους και το λαό; Προφανώς, στους πρώτους, λέμε εμείς. Μόνο ψηφοθηρική είναι η αναφορά στους δεύτερους. Βοηθούμενη, βέβαια κι από βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς, περί υποτέλειας.

Κι αν κάποιοι σπεύσουν να διαμαρτυρηθούν, παραθέτουμε και την συνέχεια της δήλωσης του Αλ. Τσίπρα: «Όλοι θέτουν τους όρους τους, διεκδικούν, διαπραγματεύονται και μόνο ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν θέτει όρους, δεν διαπραγματεύεται, δεν διεκδικεί».

14η Διεθνής Συνάντηση ΚΚΕ

Ψήφισμα αλληλεγγύης στο ΚΚΕ και τους Ταξικούς Αγώνες στην Ελλάδα

«Τα κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα που συμμετείχαμε στην 14η Διεθνή Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων που πραγματοποιήθηκε στη Βηρυτό από 23-25 Νοέμβρη 2012 και υπογράφουμε αυτό το κείμενο εκφράζουμε την ταξική αλληλεγγύη μας με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας (ΚΚΕ), με τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που πρωτοστατούν στους μεγάλους αγώνες των τελευταίων χρόνων για να μην πληρώσουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης οι εργαζόμενοι και να ανοίξει ο δρόμος της ανάπτυξης προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων. Δρόμος, που προϋποθέτει

άρθρο ΚουτρούκηΘεόδωρος Κουτρούκης

Πήρατε απουσία François-Marie*! Η πρόκληση της ανεκτικότητας

Πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή ενός ιδιόρρυθμου τηλε-ευαγγελιστή ένας ακροατής ζήτησε να παρέμβει on air. Ο τηλεθεατής προσπάθησε με κάποια επιχειρήματα (ορθά ή όχι, δεν μας ενδιαφέρει εδώ) να αντικρούσει τις θέσεις του παρουσιαστή. Ο τελευταίος -αφού φάνηκε ότι δεν είχε επαρκές οπλοστάσιο επιχειρημάτων- άρχισε να φυσάει και να ξεφυσάει, και τελικά βρήκε τη λύση: απευθυνόμενος στον τηλεθεατή και κοιτώντας την κάμερα είπε «είσαι Ιεχωβάς, έτσι δεν είναι; σας καταλαβαίνω από μακριά εγώ, μην ξαναπάρετε τηλέφωνο στην εκπομπή μου».
Δεν μπορώ να γνωρίζω αν η χροιά της φωνής αποκαλύπτει τη θρησκευτική προτίμηση ενός πολίτη, αλλά αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η αντιπαράθεση δεν έγινε επί των επιχειρημάτων αλλά μετατοπίστηκε στις μύχιες σκοπιμότητες του συνομιλητή. 

Όμηροι των τραπεζών οι δανειολήπτες * Ποιοι ωφελούνται και ποιοι μένουν εκτός * ΙΝΚΑ Θεσσαλίας: αυστηρά τα κριτήρια, θετική η αναστολή πλειστηριασμών

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ 5 ΜΕ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΕΥΝΟΪΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

Του Γιώργου Νούλη
Εν αναμονή του τελικού σχεδίου για τη ρύθμιση δανείων, τις βασικές γραμμές του οποίου είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα, και υπό την προϋπόθεση ότι θα τύχουν της έγκρισης της τρόικας, βρίσκονται χιλιάδες δανειολήπτες. Αν και το σχέδιο της ρύθμισης των στεγαστικών και των καταναλωτικών δανείων, που επεξεργάστηκε το υπουργείο Ανάπτυξης αφήνει εκτός διακανονισμού όσα δάνεια δεν φέρουν ως εγγύηση ακίνητη περιουσία του δανειολήπτη, εν αντιθέσει με τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, ωστόσο αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για να περιοριστούν τα «κόκκινα» δάνεια και να μειωθεί η ανασφάλεια σε μια μερίδα πολιτών. Ταυτόχρονα το υπουργείο Ανάπτυξης για να αντιμετωπίσει τις δυσλειτουργίες του Ν. 3869 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ειδικά στο θέμα της εκκρεμοδικίας των υποθέσεων, προωθεί την κατάργηση του εξωδικαστικού συμβιβασμού προκειμένου να επισπεύσει τη δικαστική απόφαση.

Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Β. Εύβοιας - Αλοννήσου - Σκοπέλου - Σκιάθου"ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟY"

Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Β. Εύβοιας - Αλοννήσου - Σκοπέλου – Σκιάθου,
"ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"
Απαιτούμε την προστασία του θαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος των νησιών μας και την απόκρουση κάθε ενέργειας που υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας στην Εύβοια, τη Σκιάθο, την Αλόννησο και τη Σκόπελο, καθόσον η θάλασσα με τα ρεύματα της ενώνει τις ακτές και το έδαφος της Ευβοίας με τις ακτές των Βόρειων Σποράδων, και η εναπόθεση οποιωνδήποτε υλικών/ουσιών θα καταστρέψει την θαλάσσια και συνεπακόλουθα και την επίγεια οικολογική ισορροπία.
Συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε τον ΑΓΩΝΑ των ΣΥΛΛΟΓΩΝ :
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ.
ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΛΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου