Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ: «ΆΛΛΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα, ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, επανέλαβε την άποψή του για τη Χρυσή Αυγή, ο οποίος σε παλαιότερη ομιλία του είχε χαρακτηρίσει το κόμμα «μαύρη νύχτα».
Συγκεκριμένα στην Ημερησία ο Μητροπολίτης είπε πως είναι «άλλος ο λόγος του Θεού και άλλος της Χρυσής Αυγής». Μάλιστα χαρακτήρισε απολίτιστη τη συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο.
Επίσης ξεκαθάρισε πως το κόμα δεν έχει σχέση ούτε με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό ούτε με το Ευαγγέλιο «το οποίο διδάσκει ότι εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί η γλώσσα και όχι από έναν ξαφνικό θυμό». 
«Πρέπει να πάρουμε όλοι σαφή θέση και στάση απέναντι στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και ειδικά για τους ανθρώπους της Εκκλησίας τονίζει ότι οφείλουμε να διδάσκουμε το λόγο του Θεού, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής», σημείωσε. 
ΘΕΜΑ

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (21-10-2012)

Σε λίγο και τα υπόλοιπα...
Τι δουλειά έχει η Εθνική να δανείζει το Μega κύριε Τουρκολιά;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
20121020-194139.jpgΕίναι τουλάχιστον περίεργο το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας δείχνει πρόθυμη να χορηγήσει δάνειο της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Και αυτό γιατί:
Το Mega είναι μια επιχείρηση με διάφανο το παθητικό της, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι εισηγμένη. Γι’ αυτό και όσοι γνωρίζουν καλά πώς κινούνται τα πράγματα στον τραπεζικό χώρο, προβληματίστηκαν πολύ σοβαρά στο άκουσμα της είδησης. Οι άνθρωποι αυτοί Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΚΚΕ - ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αυτό που αξιώνουν εδώ και τώρα οι επιχειρηματικοί όμιλοι είναι το εργασιακό καθεστώς της πιο άγριας εκμετάλλευσης, των μισθών πείνας, της ελαστικής και ανασφάλιστης εργασίας, που έχουν ήδη επιβάλει για τους νέους εργαζόμενους, να επιβληθεί και στους παλιότερους εργαζόμενους. Αυτό προωθεί το ντόπιο κεφάλαιο μαζί με την τρόικα, αυτή είναι η στρατηγική της ΕΕ, μ’ αυτό συμφωνεί και η κυβέρνηση. Η συζήτηση και τα παζάρια τους αφορούν μόνο τον τρόπο και το χρόνο που θα προωθηθούν. Οι εργαζόμενοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η καπιταλιστική κόλαση τους αφορά όλους και ότι τους κοροϊδεύουν θρασύτατα τα κόμματα που λένε ότι είναι κατά της εργασιακής ζούγκλας αλλά υπέρ της ΕΕ και της ανταγωνιστικότητας. Είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουν ότι το δικαίωμα στη δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα απαιτεί αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των επιχειρήσεων.ΑΘΗΝΑ 20/10/2012 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΠΕ ΤΟΥ ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ «Estelle»

Το ιστιοφόρο «Estelle» μεταφέρει ένα παγκόσμιο μήνυμα ειρήνης και αλληλεγγύης στην αποκλεισμένη Γάζα και το λαό της. Στο πλοίο επιβαίνουν δυο Έλληνες βουλευτές μέλη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (Ευ. Διαμαντόπουλος, Δ. Κοδέλας), ανάμεσα σε άλλες διεθνούς εμβέλειας προσωπικότητες, βουλευτές, δημάρχους και ακτιβιστές της ειρήνης. Το πλοίο αναχαιτίστηκε από ισραηλινά πολεμικά πλοία και τώρα οδηγείται στο λιμάνι του Ashdot.

Καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επιλογή της σημερινής Ισραηλινής κυβέρνησης να παραβιάσει κατάφορα για μια ακόμα φορά το διεθνές δίκαιο με την επιχείρηση κατάληψης σκάφους σε διεθνή ύδατα και την απαγόρευση μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στον αποκλεισμένο Παλαιστινιακό λαό της Γάζας.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει σήμερα κιόλας να καταγγείλει την παράνομη επίθεση στο πλοίο «Εstelle» και να ζητήσει την άμεση απελευθέρωση όλων των επιβατών του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συνεχίσει με κάθε τρόπο και ενέργειες σε πολιτικό, κινηματικό, κοινοβουλευτικό και ευρωκοινοβουλευτικό επίπεδο τον αγώνα μέχρι την αναγνώριση κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ, με στόχο η ειρήνη, το διεθνές δίκαιο και η αλληλεγγύη να είναι οι τελικοί νικητές σε όλους τους λαούς της περιοχής.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/10/2012

Μηχανική βλάβη και απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» Ν.ΜΥΤ. 35


Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, από τον Πλοίαρχο του  Ε/Γ - Ο/Γ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» Ν.ΜΥΤ. 35, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Εύδηλο Ικαρίας για Πειραιά, ότι ενώ βρισκόταν στην θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Σύρου, υπέστη βλάβη η δεξιά κύρια μηχανή και πλέει με μειωμένη ταχύτητα χωρίς να αιτείται συνδρομή.
Το «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» κατέπλευσε στις 10:35 αυτοδύναμα στο λιμάνι του Πειραιά αντί της προγραμματισμένης 05:30, αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους διακόσιους εξήντα έξι (266) επιβάτες.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης, ενώ το προγραμματισμένο για σήμερα δρομολόγιο στις 10:00, για Αγ. Κήρυκο – Καρλόβασι – Βαθύ – Χίο – Μυτιλήνη – Λήμνο - Καβάλα παρέμεινε ανεκτέλεστο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - KΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕSTELLE


KΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕSTELLE

H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣΗ ανθρωπιστική ειρηνιστική αποστολή του Estelle δεν κατόρθωσε να φτάσει στο λιμάνι της Γάζας. Δεν απάλυνε με την παρουσία του αυτό το έγκλημα που χρόνια τώρα συντελείται σε βάρος των ανθρώπων που έτυχε να ζουν σε αυτή την βασανισμένη περιοχή της Μεσογείου.

Γιατί σήμερα το πρωί οι πειρατές της Μεσογείου κούρσεψαν και απήγαγαν σε διεθνή ύδατα: N31 E3326 45, αγνοώντας και πάλι τους κανόνες και τους νόμους που διέπουν το δίκαιο της θάλασσας. Για άλλη μια φορά κατά την συνήθη πρακτική το πλοίο και επιβαίνοντες είναι στα χέρια της κατά συρροή παρανομούσας εγκληματικά κυβέρνησης του Ισραήλ.

Οι Οικολογοι Πράσινοι ελπίζουμε να μην υπάρξουν «παράπλευρες απώλειες» της παράνομης αυτής επιχείρησης. Ζητάμε από το υπουργείο εξωτερικών να μην παριστάνει πλέον τον Πόντιο Πιλάτο αφήνοντας ακάλυπτους έλληνες πολίτες στην αυθαιρεσία και στην παρανομία. Ο υπουργός οφείλει να παρέμβει και να απαιτήσει την άμεση απελευθέρωση των παράνομα απαχθέντων ακτιβιστών και παράλληλα, έστω και τώρα, να ενεργήσει για την ασφάλεια των ανθρώπων που συνεχίζουν να σώζουν την αξιοπρέπεια μας.

Ζητάμε από την επίσημη διεθνή κοινότητα να σπάσει την σιωπή και να ακούσει το ηχηρό ανθρωπιστικό μήνυμα της αποστολής για την άρση του αποκλεισμού της Γάζας. Ζητάμε να πάρει θέση και να αποδείξει ότι αντιλαμβάνεται τα ανθρώπινα δικαιώματα με τον ίδιο τρόπο σε κάθε γωνιά της γης.Το Γραφείο Τύπου των ΟΠΠερισσότερες πληροφορίες: 2103306301 (εσωτ 115, 116 γρ. τύπου)

Ιωάννα Κοντούλη: 6972400417

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με Έλληνες επιβάτες πλοίου “Estelle”

Στο πλαίσιο επιχείρησης που διεξήγαγε σήμερα, το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ ανέκοψε τον πλου του σκάφους “Estelle”, σημαίας Φινλανδίας και το οδηγεί στο λιμάνι Ασντότ. Σύμφωνα με ενημέρωση της ελληνικής Πρεσβείας από το ΥΠΕΞ του Ισραήλ, όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Στους επιβαίνοντες συγκαταλέγονται Έλληνες πολίτες, μεταξύ των οποίων και δύο μέλη της Βουλής των Ελλήνων. Σημειώνεται, ότι το Υπουργείο Εξωτερικών είχε εκδώσει ανακοίνωση στις 17 Οκτωβρίου αποτρέποντας τους Έλληνες πολίτες από το να συμμετάσχουν στο εγχείρημα.

Το Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της υπόθεσης και έχει επιστήσει την προσοχή στις ισραηλινές Αρχές. Συγκεκριμένα, έχει ζητηθεί από το Ισραήλ να μεριμνήσει για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και τον ταχύτερο δυνατό επαναπατρισμό τους και έχουν ληφθεί σχετικές διαβεβαιώσεις.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.Να σταματήσει η αιχμαλωσία των διεθνιστών του ιστιοφόρου Estelle από το τρομοκρατικό καθεστώς του Ισραήλ

Σε νέα πειρατεία προχώρησε το τρομοκρατικό καθεστώς του Ισραήλ, καταλαμβάνοντας με επίθεση κομάντος σε διεθνή ύδατα το ιστιοφόρο Estelle, που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στην αποκλεισμένη Γάζα. Το Ισραήλ αιχμαλώτισε τους αλληλέγγυους διεθνιστές και το σκάφος και τους μεταφέρει στο λιμάνι του Ασντόντ. Στο πλοίο επιβαίνουν πέντε Έλληνες, τρεις αγωνιστές της Πρωτοβουλίας «Ένα καράβι για την Γάζα» και δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι τρεις βουλευτές από Σουηδία, Νορβηγία και Ισπανία, καθώς και πολίτες από τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Ισπανία, την Ιταλία και τον Καναδά, καθώς και τρεις πολίτες του Ισραήλ.

Με αυτή του την ενέργεια το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ, με την υποστήριξη ουσιαστικά των ΕΕ και ΗΠΑ, αποδεικνύει πόσο φοβάται τη διεθνιστική αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό. Είναι γελασμένο εάν νομίζει ότι θα σταματήσει τη διεθνή αλληλεγγύη και τον αγώνα των «ελεύθερων πολιορκημένων» Παλαιστινίων.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει αποφασιστικά την ισραηλινή επιδρομή και τη συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης. Απαιτεί να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι οι διεθνιστές και το πλήρωμα του Estelle και να παραδοθεί το φορτίο στην Γάζα.

Ο αγώνας συνεχίζεται, ο αποκλεισμός της Γάζας θα σπάσει, η Παλαιστίνη θα νικήσει.

Οι ναζί έκαναν την νέα πειρατεία τους… Ένα τηλεφωνάκι από τον κ. Τσίπρα και την κα. Δούρου στον σύντροφο Πέρες, δεν έγινε;

Μάλλον, σε ανέξοδες καταγγελίες που παίρνει ο αέρας... θα μείνουμε
Η κυρία Χίλαρυ του Συριζα, δεν θα γράψει κάποιο νέο άρθρο;
 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

Βορίδης: «Ναι στον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας»! Μετά ας μιλήσουμε για γιαούρτια, ντομάτες, "αυοτιδίκία" και τις παρεμφερείς "συνέπειες" και ποιος τροφοδοτεί το κλίμα ΒΙΑΣ!

Και για να ξέρουμε όλοι και όλες ποιος είναι και τι πρεσβεύει ο τέως νεοφασίστας και νεοναζί, για να μην μας περνάει για μαλάκες το άθλιο πολιτικό, ελέω γΑΠ & Σαμαρά, υποκείμενο: 
Ας γίνει κι αυτό και μετά για πολιτικούς και δικαστές... τρεχάτε ποδαράκια μου;

Από το "press-gr"
Δήλωση «βόμβα» του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, που είναι θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και των πρώτων κατοικιών, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες.
Στη δήλωση που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό, είπε ότι...
κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Εξαιτίας της κρίσης και της δύσκολης κατάστασης των νοικοκυριών θωρακίστηκαν οι οφειλές αλλά αυτό οδηγεί σε πάγωμα αποπληρωμής των δανείων. Κατανοητό το ζήτημα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει η αποπληρωμή των οφειλών».
Πηγή: newpost.gr

Στήριξη των απόρων της Αλοννήσου

που χρίζουν βοηθείας. Τα δεκάδες προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της οικονομικής κρίσης και οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του τοπικού πληθυσμού, αποτέλεσαν το έναυσμα για την υποβολή της συγκεκριμένης πρότασης, που έχει ήδη υπερψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου και έχει τεθεί προς επικύρωση στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γλυκερία Υδραίου

Η επιτροπή αλληλεγγύης δημιουργείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλοννήσου Πέτρου Βαφίνη, ο οποίος υπογραμμίζει ότι «έχουμε όλοι αντιληφθεί ότι τους επόμενους μήνες, ίσως και χρόνια, θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στους δημότες μας. Θεωρώ ότι η επιτροπή έπρεπε να συσταθεί, έτσι ώστε να αξιολογεί και να προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο τις ενέργειες που πρέπει να υλοποιήσει ο Δήμος, για να βοηθήσει σε όποιο βαθμό μπορεί, τις ομάδες πληθυσμού που έχουν πραγματική ανάγκη».
Μέλη της παραπάνω επιτροπής θα είναι ο Δήμαρχος του νησιού, ένα μέλος της ομάδας μείζονος μειοψηφίας, ο Διευθυντής του Περιφερειακού Ιατρείου κ. Αθανασίου, ο εφημέριος της Αγίας Παρασκευής, π. Αβραάμ Αποστολίδης και μια υπάλληλος του Δήμου, προκειμένου να υπάρξει σφαιρική εικόνα, αντικειμενική θεώρηση και αξιολόγηση των αιτημάτων που διατυπώνονται.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχουν αναπτυχθεί δεκάδες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στην Αλόννησο και στο πλαίσιο αυτό έχουν διοργανωθεί συναυλίες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, προκειμένου να βοηθηθούν άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα είτε υγείας είτε οικονομικά. Παράλληλα «στην διάρκεια της φετινής χρονιάς προσφέραμε οικονομική βοήθεια σε ορισμένους Δημότες μέσω ενός κωδικού που αφορά απόρους, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και θα το επαναλάβουμε ως Δημοτικό Συμβούλιο, εάν παραστεί και πάλι ανάγκη» επισημαίνει ο κ. Βαφίνης.

Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Βόλος 20 Οκτώβρη 2012
Με αφορμή την προκαταρκτική εξέταση που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών  Βόλου σχετικά με εκδήλωση που πραγματοποίησε  το ΚΚΕ έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

Από τον Αύγουστο του 2010 τουλάχιστον, αρκετές εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουν μπει στο στόχαστρο ορισμένων, που προσπαθούν με διάφορες ενέργειες και παρεμβάσεις τους να παρεμβάλλουν εμπόδια στη δράση του ΚΚΕ.
Δεν γνωρίζουμε σε ποιους αντιδραστικούς κύκλους και μηχανισμούς κινούνται οι κύριοι αυτοί. Η δράση τους όμως αποδεικνύει  ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο πίεσης και συντονισμένης επίθεσης ενάντια στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Με πρόσχημα την παραχώρηση δημοτικών χώρων επαναφέρουν το βασικό πυρήνα των επιχειρημάτων, στρεβλώσεων και συκοφαντιών, όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, μηχανισμών, Χρυσής Αυγής, παλιότερα του Πάγκαλου και του ΛΑΟΣ.
Η παραγγελία της Εισαγγελίας, που επικαλείται τα λειτουργικά έξοδα της εκδήλωσης και ζητά μάλιστα και σχετικά έγγραφα, αντικειμενικά στρέφεται ενάντια στη θέληση ενός πολιτικού Κόμματος, του ΚΚΕ, να διοργανώνει πολιτικές, πολιτιστικές ή άλλες εκδηλώσεις.
Θεωρούμε ότι οι ενέργειες αυτών των «πολιτών» καθώς και η παρέμβαση της Εισαγγελίας δεν είναι μια μεμονωμένη ενέργεια, δεν είναι κεραυνός εν αιθρία.
Γίνεται σε μια περίοδο που οξύνονται τα λαϊκά προβλήματα, οι συνέπειες για τη λαϊκή οικογένεια είναι δυσβάστακτες ενώ παράλληλα παίρνονται και καινούργια αντιλαϊκά μέτρα, με αποτέλεσμα να δυναμώνει η λαϊκή οργή και αγανάκτηση, οι κινητοποιήσεις και η αντίσταση στις αντιλαϊκές πολιτικές.
              Αυτό που ενοχλεί  τους «κυρίους» αυτούς είναι το ότι οι κομμουνιστές πρωτοστατούν στην αποκάλυψη των πολιτικών τους και την οργάνωση της λαϊκής πάλης. Μπαίνουν μπροστά για την ανάπτυξη ενός κινήματος, που δεν θα αντιστέκεται μόνο αλλά θα βάζει επί τάπητος το ζήτημα της ανατροπής της εξουσίας του κεφαλαίου και την προοπτική της οικοδόμησης της σοσιαλιστικής κοινωνίας.
         Αυτό που φοβίζει όσους τους καθοδηγούν, είναι η απήχηση που μπορεί να έχει η πολιτική του ΚΚΕ στα εργατικά λαϊκά στρώματα που στενάζουν από τη βαρβαρότητα των πολιτικών κυβερνήσεων – ΕΕ.
         Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες ή άλλες ενέργειες θα μπορέσουν να στριμώξουν το ΚΚΕ, την ΚΝΕ, να περιορίσουν τη δράση των κομμουνιστών. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες στιγμές που περνάει ο λαός, δεν πρόκειται να υποστείλει ούτε για μια στιγμή τη σημαία του αγώνα. Να πάρουν υπόψη τους όλοι αυτοί που εξυφαίνουν σχέδια επίθεσης στο Κόμμα αλλά και οι διεκπεραιωτές τους τη μακρόχρονη ιστορία του εργατικού και κομμουνιστικού κινήματος στη χώρα μας, στη στάση των κομμουνιστών σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές.
         Η Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής να οργανωθούν και να δυναμώσουν την πάλη τους, να συσπειρωθούν μαζί με τους κομμουνιστές στους αγώνες ενάντια στα μνημόνια, στην απόκρουση των αντιλαϊκών πολιτικών αλλά να υπερασπίσουν το Κόμμα απέναντι σε όποια προσπάθεια υπονόμευσης, επίθεσης, απ’ όπου κι αν προέρχεται.

 Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΎΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ?Eίναι δυνατό με 10 ευρώ τον μήνα να έχουν νοικιάσει στο κεντρικότατο σημείο του νησιού στην παραλία τις Σκοπέλου δεύτερον να έχουν απλώσει ταμπέλες η εμπορική τράπεζα που είναι τεραστίων διαστάσεων αλλοιώνοντας και το παραδοσιακό  χρώμα του νησιού τρίτο η ταμπέλες είναι στα αγγλικά και τέταρτον η απόφαση είναι για το κυλικείο του ΚΑΠΗ  και όχι για το δημοτικό καφενείο και τέλος μιλάει η απόφαση για 4 τετραγωνικά περίπου και ο χορός είναι πάνω από 10 να καταγγείλουμε ακόμη σύμφωνα με πληροφορίες υπάλληλος τις τράπεζας έχει και τα κλειδιά του δημοτικού καφενείου, πάμε τώρα στο ρεύμα που καταναλώνει αυτό το έκτρωμα σύμφωνα με έρευνα του "σκοπελοσνεως" χρειάζεται περίπου 100 euro τον μήνα κατανάλωση ,εάν αυτό δεν είναι καραμπινάτο σκάνδαλο τι είναι ?,καλά ο δήμαρχος που ήταν μεγάλο στέλεχος τις εμπορικής τραπέζης η δημοτική σύμβουλοι γιατί δεν μιλάει  κανένας .εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι πάντως θα το ψάξουμε ποιο πολύ το θέμα 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου