Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μεγαλώνει η αισιοδοξία στην ΑΕΚ


Συνάντηση Δημητρέλου με εκπρόσωπο της Seymour Pierce

Κάθε ώρα που περνάει, η αισιοδοξία για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από την Seymour Pierce μεγαλώνει! Οι ενέργειες των Άγγλων δίνουν λόγους στους ανθρώπους της Ένωσης για να χαμογελούν για το αίσιο τέλος αλλά και από την πλευρά τους έχουν κάνει ό,τι χρειάζεται έτσι ώστε ο δρόμος να είναι ορθάνοιχτος για τους νέους επενδυτές

Τι διαφοροποιήθηκε μέσα στις τελευταίες ώρες;

Συνάντηση Δημητρέλου με εκπρόσωπο της Seymour Pierce…
Με στενό συνεργάτη του Κιθ Χάρις είχε συνάντηση σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή, Παναγιώτη Βαλασόπουλο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας του Δημήτρη Βιντιάδη. Εκεί συνομίλησαν με τον εκπρόσωπο της Seymour Pierce για περίπου τρεις ώρες στις οποίες απάντησε σε κάθε ερώτηση – απορία που υπάρχει από τους Άγγλους για τα δεδομένα στην ομάδα.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ζήτησε να του γίνει μια ενημέρωση για την οικονομική ρευστότητα της εταιρίας, και τα χρήματα που χρειάζονται μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν για να μπορέσει η ΑΕΚ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Ακόμη και μετά από αυτή την συνάντηση, όμως οι άνθρωποι της Ένωσης είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τους Άγγλους για ό,τι ζητήσουν σχετικά με την ΠΑΕ.

Αρχίζει ο οικονομικός έλεγχος

Είναι πλέον οριστικό… Αύριο το απόγευμα πρόκειται να αρχίσει ο οικονομικός έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές κάτι που πρόκειται να φέρει περαιτέρω στοιχεία για τις ανάγκες της Ένωσης. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς ο έλεγχος πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες.

Άνοιξε το δρόμο το ΔΣ

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 20:00. Τα μέλη του συζήτησαν για το ενδιαφέρον των Άγγλων να μπουν στην ΠΑΕ. Στις αποφάσεις που λήφθηκαν προσπάθησαν να ανοίξουν το δρόμο για τη μεταβίβαση των μετοχών. Έτσι πιστοποιήθηκε η προηγούμενη αύξηση ΜΚ της ΠΑΕ, κλείνοντας το μετοχολόγιο.

Αναλυτικά…

* Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στα μέλη για τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος με τον εκπρόσωπο της Seymour Pierce.

* Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στα μέλη για την «επίσκεψη» των Βαλασόπουλου-Γρηγορίου σήμερα το πρωί στη Νομαρχεία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η τυπική επικύρωση των αποφάσεων των ΓΣ και των ΔΣ της ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες.

* Πιστοποιήθηκε η προηγούμενη αύξηση ΜΚ της ΠΑΕ ύψους 75.000 ευρώ από δηλώσεις συμμετοχής (πρωτοβουλία του Θωμά Μαύρου) και η αύξηση ΜΚ ύψους 480.000 ευρώ μέσω της συνεισφοράς των οπαδών κατά την αγορά εισιτηρίων διαρκείας (ένα μέρος του αντιτίμου δηλωνόταν ως έναντι αύξησης ΜΚ).

* Πάρθηκε η απόφαση στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να υπάρξει αύξηση της τιμής των εισιτηρίων κατά 5 ευρώ και αυτά τα χρήματα να δοθούν για τις ανάγκες των τμημάτων της Ερασιτεχνικής.

* Ενημερώθηκαν τα μέλη ότι έως την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί ο τακτικός έλεγχος της ΠΑΕ από ορκωτούς ελεγκτές για τον καταρτισμό του ισολογισμού της περσινής χρήσης.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger