Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

"Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι"


Ταγμένος στην εφαρμογή της πιο σκληρής αντεργατικής πολιτικής, εμφανίστηκε στην νεότερη συνέντευξή του δήματρχος Αθήνας (εκλεγμένος με στήριξη ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ/Οικολόγων/ΔΡΑΣΗΣ) Γ. Καμίνης. Ψάχνοντας ταυτόχρονα να εξιλεωθεί στα μάτια του λαού διαφημίζοντας ...συσσίτια και "αντιφασιστικά μέτωπα".
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "FREE SUNDAY" μεταξύ άλλων υπερασπίστηκε τις "δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης" όπου επιδίδεται η δημοτική αρχή (διανομή τροφίμων, συσσίτια κλπ) την ίδια ώρα που απολύει εκατοντάδες συμβασιούχους στέλνοντάς τους στην ανεργία, επιβάλλει βαριά φορολογία και πρόστιμα στα λαϊκά στρώματα, γενικά με την πολιτική που  υπηρετεί διογκώνονται ανέχεια, στέρηση.

Δείχνοντας την απέχθειά του για τους εργατικούς αγώνες, έψεξε "κάποιες συνιδκαλιστικές ηγεσίες" για τις "αστοχίες" που υιοθετούν πολλές φορές "στον τρόπο διεκδίκησης". 
Και επειδή τέτοιοι παράγοντες και δυνάμεις πρέπει να ξεπλένονται στα μάτια του λαου για την αντεργατική πολιτική που εφαρμόζουν, πατώντας στην δράση της νεοναζιστικής "Χρυσής Αυγής" ζήτησε "κοινές δράσεις ενός ευρύτατου δημοκρατικού και προοδευτικού τόξου".
Ο ίδιος βέβεια ερωτηθείς "που οφείλεται η εκτίναξη των ποσοστών της Χρυσής Αυγής;" δεν παρέλειψε να ρίξει νερό στο μύλο της επικεντρώνοντας σε ζητήματα όπως η "προστασία του πολίτη" και η "μη νόμιμη μετανάστευση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger