Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Γερμανία: Πυρπόληση ελληνικού διπλωματικού οχήματος στο Βερολίνο


Πυρπολήσαμε το αυτοκίνητο του συνταγματάρχη Γρυμπίρη στην κοινοβουλευτική, κυβερνητική και διπλωματική περιοχή Τίεργκαρτεν του Βερολίνου. Ο Γρυμπίρης είναι ακόλουθος Άμυνας της ελληνικής πρεσβείας στη Γερμανία και φέρει ευθύνη για τα κάτωθι:
+ τις εικονικές εχθροπραξίες στα σύνορα με την Τουρκία, όπου πρόσφυγες κουρελιάζονται και σακατεύονται,
+ τις συναλλαγές επί εξοπλιστικών προγραμμάτων της Ελλάδας με τη Γερμανία, που απαξιοί να δώσει σημασία στις περικοπές στον τομέα της υγείας, σε συντάξεις και μισθούς, οι οποίες εξωθούν τον πληθυσμό στην Ελλάδα σε κοινωνικό όλεθρο,
+ την πολιτική λιτότητας της ελληνικής κυβέρνησης, που λειτουργεί σαν μαριονέτα της τρόικας ΔΝΤ/ΕΚΤ/ΕΕ για να διασφαλίσει μοναχά τον πλούτο των ελίτ,
+ τη συνεργία της ελληνικής αστυνομίας με φασίστες της Χρυσής Αυγής,
+ τη βία εναντίον διαδηλωτών στην Αθήνα και σ’ άλλες πόλεις.
Ως στρατιωτικός εκπρόσωπος της πρεσβείας της Ελλάδας, ο συνταγματάρχης Γρυμπίρης συνιστά νόμιμο στόχο μαχητικών επιθέσεων.
Κατά τη δράση μας, επιτεθήκαμε στο στόχο έχοντας εις γνώσιν μας ότι το όχημα θα πυρποληθεί σε γκαράζ ευρισκόμενο κάτω από οικιστικό κτήριο. Φροντίσαμε λοιπόν να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα «ανατίναξης» στα διαμερίσματα.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τους αιχμαλώτους του κοινωνικού πολέμου στην Ελλάδα, τους εργάτες και τις εργάτριες που απεργούν εκεί, τις διάφορες ομάδες του αντάρτικου πόλης, τους μετανάστες και τις μετανάστριες που μάχονται μαζί με αντιφασίστες κι αντιφασίστριες ενάντια στον τρόμο της χούντας, καθώς και το μεγάλο αριθμό των απεγνωσμένων ανθρώπων, που ευχόμαστε μια μέρα να χαρούν την κατάρρευση του ελληνικού κράτους και την οικοδόμηση ενός λεύτερου κόσμου.

Viva la Anarchia
Ζήτω η Αναρχία

διεθνής εμπρηστική ένωση — 15-10/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger