Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΨΗΦΟ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

.
Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως την επαύριο των εκλογών, κάτω από την εποπτεία της ΕΕ και του ΔΝΤ, τα κόμματα του κεφαλαίου, συνεργαζόμενα ή και με τη στήριξη από δεξιά και «αριστερά» δεκανίκια, θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν την ίδια σκληρή αντιλαϊκή πολιτική.
Οι επιδιώξεις του μαύρου μετώπου της πολιτικής των μνημονίων και της υποτέλειας δεν μπορούν να ματαιωθούν παρά μόνο αν συνεχισθεί και αναπτυχθεί η αντίσταση του λαού.

Οι πραγματικές λύσεις για την εργατική τάξη και το λαό δεν βρίσκονται μέσα στις κάλπες που έστησε το αστικό πολιτικό σύστημα. Δεν περνούν μέσα από τη ρεφορμιστική και καιροσκοπική πολιτική που εγκλωβίζουν τον κόσμο της Αριστεράς σε προτάσεις «εναλλακτικών κυβερνήσεων» στα πλαίσια του αστικού συστήματος και της ΕΕ, που θα προκύψουν από τις εκλογές, είτε σε θέσεις άρνησης της ξένης εξάρτησης της χώρας και του αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία και σε πρακτικές διάσπασης των μαζικών αγώνων.
Η διέξοδος στα προβλήματα της εργατικής τάξης και του λαού βρίσκεται:

• στο δυνάμωμα των μαζικών λαϊκών αγώνων, στην ενίσχυση μέσα στην εργατική τάξη και το λαό του ρεύματος της αντίστασης, της οργάνωσης και της αλληλεγγύης

• στην κατεύθυνση της ασυμβίβαστης πάλης με την πολιτική της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης και του ιμπεριαλισμού

• στην κατεύθυνση της ανασυγκρότησης του εργατικού, λαϊκού, αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger