Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Πρακτικός οδηγός για Cybersex

image

Όταν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αυτού του πλανήτη βρίσκεται κολλημένο για ώρες ατελείωτες μπροστά από μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι διαπροσωπικές του σχέσεις μοιραία παύουν να έχουν σάρκα και οστά και τείνουν να γίνουν περισσότερο απρόσωπες - και κυρίως ηλεκτρονικές.





Σύμφωνα με τις στατιστικές, οι περισσότεροι άντρες που δουλεύουν σε πολυεθνικές εταιρείες και το εργασιακό καθεστώς απαιτεί την παραμονή τους πολλές ώρες στο γραφείο, έχουν δοκιμάσει το cybersex με κάποια συνάδελφό τους ή ακόμα και με τελείως άγνωστα άτομα. Βέβαια, είτε με συνάδελφο είτε με μια ξένη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ευτυχώς όμως, που πέρα από τους ιούς των υπολογιστών, κάνοντας διαδικτυακό sex δε μπορείς να κολλήσεις καμία ασθένεια, εσύ ο ίδιος.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι άντρες αρέσκονται να επιδίδονται σε cybersex είναι γιατί μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτούς τους είδους τη διαδικτυακή διασκέδαση, η οποία αποφορτίζει το βαρετό του εργασιακό 8ωρο. Για πολλούς άντρες, η είσοδος στον cybersex είναι ένα παιχνίδι, καθώς στόχος τους είναι να αποπλανήσουν τις γυναίκες παίκτριες.

Η ερώτηση αν το cybersex θεωρείται 'κέρατο' δεν είναι πάντως εύκολο να απαντηθεί. Το επίπεδο της έντασης με την οποία διεξάγεται το εικονικό φλερτ, θα μπορούσε να αποτελέσει έναν καλό δείκτη για να εκτιμήσει κανείς αν πρόκειται για απάτη ή όχι. Αν τα μηνύματα μένουν στα όρια των απλών κομπλιμέντων, τότε δε θα πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία, αλλά ούτε και επιπτώσεις.

Aσε τη θεωρία και πέρνα στην πράξη: Πού θα βρω παρτενέρ;Γεμάτος ο τόπος: Σε sites ανταλλαγής συντρόφων, σε chat rooms, σε όλα τα sites ψηφιακών “συνοικεσίων”, στο facebook φυσικά, στο myspace... ακόμα και το απλό email κάνει τη δουλειά του μια χαρά. To email ωστόσο ενδείκνυται αν ο παρτενέρ σου είναι γνωστός.

Πώς γίνεται; Με το χέρι. Όχι, δεν αστειευόμαστε, όντως με το χέρι. Πληκτρολογώντας κυρίως, αλλά χρησιμοποιώντας κι άλλα μέρη του σώματός σου. Εννοούμε τα μάτια και τις φωνητικές χορδές. Αν θελήσεις να περάσεις στο επόμενο στάδιο, από την απλή ανταλλαγή “απόψεων”, τότε θα χρειαστείς web camera συνδεδεμένη στον υπολογιστή κι ένα μικρόφωνο. Φυσικά η γρήγορη σύνδεση Ιντερνετ είναι προαπαιτούμενο, αλλιώς μην μπαίνεις στον κόπο. Πολλές από τις “έμπειρες” ιέρειες του cybersex απαιτούν να σε δουν στην κάμερα, προκειμένου να σε περάσουν από face control. Αν δεν έχεις σκοπό να καρφωθείς και να πέσεις σε καμιά σατανική σύμπτωση (π.χ η cybersex παρτενέρ σου να είναι η κουνιάδα), τότε τήρησε αποστάσεις ασφαλείας και απλά μη συναινέσεις. Μη φοβάσαι, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Εμείς μια φορά δε θα βγαίναμε στην κάμερα. Το μικρόφωνο πάλι, ευνοεί ηχητικά εφέ που ανάβουν τα αίματα, όπως π.χ ερωτικά βογκητά. Δεν είναι τόσο κακό.

Τι πρέπει να προσέξω;Να μην αποκαλύψεις κανένα προσωπικό σου δεδομένο – ούτε καν το όνομά σου. Πρόσεξε, υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι εκεί έξω. Εχε υπόψη ότι πολλοί άντρες το παίζουν γυναίκες για να αποσπούν πληροφορίες από κορόιδα. Πρόσεξε να μην γίνεις επίτιμο μέλος τους.

Αν σας άρεσε κάντε κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger