Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ «ΦΙΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ» ΒΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΣΜΟ DGD -ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

 


Συμμετοχή της Λέσχης «Φίλοι Ιστορικών Οχημάτων» Βόλου στον παγκόσμιο θεσμό DGD

Το κλασσικό όχημα στην υπηρεσία ευαισθητοποίησης της Κοινωνίας για τον καρκίνο

Έκθεση και πορεία κλασικών οχημάτων από  κέντρο του Βόλου στην Αγριά  την Κυριακή 29 Σεπτ. 2024

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε του Βολιώτες, αφού η  καρδιά της κλασσικής αυτοκίνησης χτύπησε   δυνατά στο Βόλο, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 ,μέσα από ένα ξεχωριστό γεγονόςόπου  δεκάδες κλασσικά οχήματα συμμετείχαν  σε μια πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο «Distinguished Gentleman's Drive», μια μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε, ταυτόχρονα,  σε περισσότερες από 172  πόλεις σε όλο  τον κόσμο,  με ιδιοκτήτες κλασικών και ιστορικών αυτοκινήτων.

 

Οι εκδηλώσεις  αυτές είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας  της Λέσχης «Φ.Ι.Ο.-Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» ( Έδρα : Βόλος) με τον παγκόσμιο θεσμό Distinguished Gentlemans Drive (Έδρα Αυστραλία)  , που για το Βόλο εκπροσωπείται από τον κ. Δημήτρη Κογκέλη.

 

O σκοπός της εκδήλωσης ήταν   ιερός και αφορούσε την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού πάνω στους κινδύνους για τη ζωή, που προέρχονται από την καθυστερημένη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη, καθώς επίσης και σε θέματα ψυχικής υγείας των ανδρών.

 

Παράλληλα συγκεντρώθηκαν  χρήματα ,που θα διατεθούν στον  παγκόσμιο φορέα DGD για την προώθηση της επιστημονικής  έρευνας στο πεδίο αυτό.

--


"ΦΙΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ" 
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ο.-ΦΙΛ.Π.Α.
Κλασσική Αυτοκίνηση, Αγώνες Regularity,Σεμινάρια,Διεθνείς Συνεργασίες, Ανάδειξη προορισμών

ΕΔΡΑ ¨ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ 
Πρόεδρος: Κων/νος Καρακατσάνης ,
Αντι-πρόεδρος: Τζαννέτος Παπαγεωργίου, 



ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ  ΦΙΟ
Υπεύθυνος : Κώστας  Σκριάπας Τηλέφ. +30-6974-881944

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger