Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Το γλείψιμο σε διαπλανητικές διαστάσεις – Οταν ο Ν. Χατζηνικολάου πιάστηκε με ένα «κοπάδι γίδες» στην πλάτη


Ο Ν. Χατζηνικολάου, «ο βουτυρομπεμπές της Πολιτείας», ο «καραγκιοζάκος», και «δημοσιογράφος του κώλου», σύμφωνα με χαρακτηρισμούς υπαλλήλου του, σήμερα το τερμάτισε. Εφτασε το γλείψιμο που κάνει προς τους εξουσιαστές σε αστρονομικές διαστάσεις.

Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε μια ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε: “Το αστικό πολιτικό προσωπικό, ΚΛΕΒΕΙ όλους εμάς, για να χαρίζει πλουσιοπάροχα δημόσιο χρήμα στην καθεστωτική ελίτ! Η περίπτωση του Ν. Χατζηνικολάου“.

Επίσης τον Απρίλη του 2019 είχαμε μια ανάρτηση στο μπλοκ μας με τίτλο: “Είναι πολλά τα λεφτά Νίκο;” – Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν την συνέντευξη που πήρε ο Ν. Χατζηνικολάου από τον Β. Μαρινάκη

Να θυμίσουμε ότι όταν ο “έγκυρος” είχε μια αντιπαράθεση με τον Παύλο Πολάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του απέδωσε ότι πιάστηκε με ένα «κοπάδι γίδες» στην πλάτη και τον ρώτησε: “πως και γιατί έγινε αυτή η φωτογραφική διάταξη του 2019 από κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη, που επέτρεψε να βγει η προσημείωση από το σπίτι σου των 1485 τετραγωνικών για χρέος 3.629.805 ευρώ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!“. Και φυσικά ο Ν. Χατζηνικολάου δεν απάντησε.

Ο Χατζηνικολάου μας θύμισε μια φράση του εκδότη της “Ελεύθερης Ωρας”. Γρηγόρη Μιχαλόπουλου: “Οι εθνικόφρονες πάνω απ’ όλα είναι στομαχόφρονες”
Κι αυτό γιατί διατηρώντας ακόμα μια στοιχειώδη μνήμη, φέραμε στην σκέψη μας ότι ο εκδότης δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου έχει κατηγορηθεί δημόσια, από άλλον πλουτοκράτη, τον Γιάννη Αλαφούζου ότι έχει εκβιάσει τραπεζίτες για να τον υπερδανίσουν. Είναι μια περίπτωση που σχολιάζαμε εδώ

Το αν τα βρήκαν στην πορεία οι δυο εκδότες και το θέμα το έφαγε το σκοτάδι είναι μια άλλη ιστορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger