Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Επίκληση στον Κιμ-ΠΑΤΑΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ

 


Εξαγριωμένος εμφανίζεται φίλος αναγνώστης μας για την αδράνεια, που μπορεί να θεωρηθεί και συνέργεια “όλου του πολιτισμένου κόσμου”, όπως μας γράφει, στις αλλεπάλληλες θηριωδίες του Ισραηλινού στρατού. Η μόνη λύση, σύμφωνα με τον επιστολογράφο μας είναι “να τα πάρει στο κρανίο ο Κιμ και να ρίξει μια ατομική βόμβα ισοπεδώνοντας το Ισραήλ”.

Η αγανάκτηση του αναγνώστη μας δεν προέρχεται από το γεγονός ότι και σήμερα δεκάδες άμαχοι δολοφονήθηκαν από την ισραηλινή πολεμική μηχανή, σε τρία χωριά κοντά στη Βηρυτό. Η οργή του προέρχεται από την είδηση που μεταδίδει το BBC -μόνο κρυφοκομμουνιστικό δεν μπορεί να χαρακτηρίζει κανείς αυτό το ειδησεογραφικό πρακτορείο- ότι τεθωρακισμένα οχήματα του Ισραηλινού στρατού έσπασαν την εξωτερική πύλη σε βάση κυανόκρανων της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ ρίχνοντας ταυτόχρονα χημικά κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα 15 κυανόκρανους τραυματίες.

Εγώ δεν θα αναρωτηθώ, μας γράφει ο αναγνώστης μας, μέχρι πότε τα ανέχεται η διεθνής κοινότητα τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει καθημερινά το Ισραήλ. Θα ευχηθώ μόνο να ξυπνήσει ένα πρωί ο Κιμ και να κάνει το πρέπον.

Εξυπακούεται ότι δεν θα συμφωνήσουμε με αυτά που γράφει ο αναγνώστης μας, αλλά βλέπουμε σε τι σκέψεις οδηγεί η αδράνεια των κυβερνήσεων του λεγόμενου πολιτισμένου κόσμου, οι οποίες παρακολουθούν αδιάφορα τις εκατόμβες νεκρών που δημιουργεί καθημερινά το κράτος-τρομοκράτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger