Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

"Πόσο τσίπηδες και λιμάρια είναι τελικά αυτοί οι άριστοι που μας κυβερνούν!"


Του  Σ. Λ. 

Η κ. Σοφία Νικολάου, γενική γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής, είναι ένα από τα "άριστα"  κυβερνητικά στελέχη και κύρια υπεύθυνη για την εκδικητική μεταγωγή του κρατούμενου Βασίλη Δημάκη από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Γρεβενών.
(Διαβάστε περισσότερα για το πόσο "ικανό" στέλεχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι αυτό το άτομο).

Με αφορμή μια αποκάλυψη που κάνει στο f/b ο Παύλος Πολάκης, αναγράφοντας ένα γεγονός με πρωταγωνιστή την εν λόγω κυρία, απεικονίζεται για γενικότερη αντίληψη που διέπει τους δεξιούς "ιδιοκτήτες του κράτους". Θεωρούν ότι η κυβερνητική εξουσία τους παρέχει ένα κήπο με λεφτόδεντρα, για να τα διαχειρίζονται όπως θέλουν.

Την στιγμή, λοιπόν που ο Χρυσοχοϊδης στέλνει πάνοπλους αστυνομικούς για να διώξουν και να τιμωρήσουν κάποιους λαϊκούς ανθρώπους που είχαν την "αναίδεια" να στήσουν "αυθαίρετα" σκηνάκια σε μια περιοχή, με την προσδοκία να κάνουν λίγες μέρες ανέξοδες διακοπές, η κ. Νικολάου επιλέγει, δαπάνες ελληνικού δημοσίου να κάνει .... ζωάρα.

Παραθέτοντας τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία ο πρώην αν. υπουργός Υγείας μας πληροφορεί μέσω της διαδικτυακής του παρουσίας"Με πρόσχημα, επίσκεψη και επιθεώρηση των φυλακών της ΚΩ, η κ. Νικολάου, υπογράφει για τον εαυτό της και τη συνοδεία-Ασφάλεια της, (4 άτομα και 2 υπηρεσιακά αυτοκίνητα, χρηματικά εντάλματα πληρωμής ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 χιλιάδες  ευρώ (!!!) για 9 (ολογράφως ΕΝΝΙΑ ) μέρες έξοδα μετάβασης διαμονής και οδοιπορικών!!!" 

Και καταλήγει στην διαπίστωση. διατυπωμένη πάντα με τον προσωπικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο Πολάκης: "Πόσο τσίπηδες και λιμάρια είναι τελικά αυτοί οι άριστοι που μας κυβερνούν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger