Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Δωρεάν σεμινάριο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα σήμερα από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Ένωση Ξενοδόχων N. Μαγνησίας: «Αναζητούνται πρωτόκολλα ...Η Ένωση Ξενοδόχων Ν.Μαγνησίας σε συνεργασία με το ΚΕΚ Δυναμική διοργανώνει το πρώτο δωρεάν σεμινάριο επιμόρφωσης (e-learning) για τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19 την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 18:30μμ.

Εισηγητής ο: Ευστάθιος Λιακόπουλος
(Σύντομο Βιογραφικό: CEO της BSS (Business Support Services-ΒSS https://www.bssplus.gr/). Γεννήθηκε στην Σκιάθο του Νομού Μαγνησίας, το 1974. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με αντικείμενα: «Τραπεζική Διοίκηση», με βαθμολογία 9,6 και «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» με βαθμολογία 9,8. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική. Επαγγελματικά απασχολήθηκε στον εκπαιδευτικό τομέα, κατόπιν αποτέλεσε τραπεζικό στέλεχος και από το 2003 ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων. Παράλληλα είναι ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια σχετικά με την Χρηματοοικονομική διοίκηση επιχειρήσεων, τη Βιωσιμότητα επιχειρήσεων και την Φόρο-λογιστική εποπτεία αυτών, ενώ είναι τακτικό ή επίτιμο μέλος σε διάφορους αναγνωρισμένους φορείς. )
Το σεμινάριο αυτό γίνεται επικουρικά για την καλύτερη επεξήγηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Επισημαίνεται ότι η πιστοποίηση των ξενοδοχείων για την απόκτηση του σήματος πιστοποίησης “Health First” καθώς και η εκπαίδευση και πιστοποίηση αυτής γίνεται αποκλειστικά και μόνον από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος μέσω του ιστότοπου του.
Καλούνται όλοι οι ξενοδόχοι, που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή, να το κάνουν άμεσα (στο e-mail της Ένωσης) προκειμένου να ενημερωθούν από την Ένωση σε ποιο επόμενο σεμινάριο θα μπορούν να συμμετέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger