Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

Μηχανική βλάβη για το F/D ERATO

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ» Ν.Π. 11061, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αλόννησο προς Σκόπελο -Γλώσσα -Σκιάθο -Βόλο, ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών προσέγγισης στην προβλήτα πρόσδεσης εντός του κεντρικού λιμένα Βόλου παρουσιάστηκε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.  

Να σπάσει ο φαύλος κύκλος της συμβολικής διαμαρτυρίας Πανεργατικό κάλεσμα για συλλαλητήριο στις 30 Νοεμβρίου

Πανεργατικό κάλεσμα για συλλαλητήριο στις 30 Νοεμβρίου

Δημήτρης Σταμούλης
▸ Να σπάσει ο φαύλος κύκλος της συμβολικής διαμαρτυρίας
Σε κόντρα με το κλίμα αγωνιστικής νηνεμίας και υποταγής το οποίο θέλουν να επιβάλουν στο μαχόμενο ταξικό κίνημα οι δυνάμεις του αστικοποιημένου συνδικαλισμού, μαζική ήταν η ανταπόκριση σωματείων από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στη σύσκεψη αγώνα που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή στην ΔΟΕ, μετά από κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων. Συμμετείχαν σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους όπως υγεία, εκπαίδευση, συγκοινωνίες, ασφαλιστικά ταμεία, ΟΤΑ, εμπόριο, τηλεπικοινωνίες και συμβασιούχοι από προγράμματα του ΟΑΕΔ που βρίσκονται σε αγωνιστική κινητικότητα.

Η ιστορία του ΒΟΞ: Από την Γκρέτα Γκάρµπο στον Ρουβίκωνα


Του Γ. Γ.

Παρέα με "καθαρό" ποτάκι, συνοδευόμενο με ξηρούς καρπούς ολοκλήρωσα το ξεφύλλισμα τεσσάρων Κυριακάτικων εφημερίδων (Realnews, Documenro, Πρώτο Θέμα και Πριν), έχοντας διαβάσει από το πρωί τον Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου.

Αυτό που μου έκανε αρχικά εντύπωση είναι ότι αν εξαιρέσεις το "Πριν" -με ένα πολύ ενημερωτικό άρθρο του Γ. Λιβιτσάνου- καμιά εφημερίδα δεν δίνει βαρύτητα στην κατάθεση ενός ακόμα βάρβαρα αντιλαϊκού προϋπολογισμού.

Από κει και πέρα έχουμε τρομοκρατικά σενάρια, από την εφημερίδα του Χατζηνικολάου, "για τους τρεις ασύλληπτους σκοπευτές της Επαναστατικής Αυτοάμυνας" -θα αναφερθούμε αναλυτικά σε άλλη ανάρτησή μας γ' αυτό το νέο σκηνικό τρομοϋστερίας- ενώ το "Πρώτο Θέμα" προβάλλει τους ασφαλίτικους σχεδιασμούς για την εκκένωση καταλήψεων.

Ηταν ένας γόνος ...


Πηγή: Παναγιώτης Φρούντζος - Cocumento

Ενας κάποιος από την οικογένεια Κεφαλογιάννη, αρκετά μέλη της οποίας εδώ και πολλούς χρόνους τρέφονται από τον δημόσιο κορβανά αφού κατέχουν περισπούδαστες θέσεις στο γκουβέρνο, Κώστας το όνομά του το μικρό (χωρίς αυτή η λεπτομέρεια να έχει ιδιαίτερη σημασία), αποφάσισε να παρέμβει στον δημόσιο λόγο -μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης- αναφορικά με τη σύλληψη του Λάμπρου Γούλα μέλους της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, και την καταγγελία που έκανε για τον βασανισμό που υπέστη από τους άντρες των ΜΑΤ.

Ποια ήταν η δήλωση του ευσταλούς νέου της γνωστής οικογένειας που έχει κάθε λόγο να διατυμπανίζει ότι είναι από «νόμιμους ιδιοκτήτες της χώρας»;
«Είσαι τυχερός που γλίτωσες... κάνε ένα τεστ όμως γιατί μπορεί να έχεις μείνει έγκυος και να σηκώνεις το μπασταρδάκι ενός “μπάτσου”» (ακολουθούν εικονίδια με γελάκια ενδεικτικά της ευτυχούς κατάστασης στην οποία μπορεί να περιέλθει ένας ευήθης νέος).

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου