Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Απίστευτο: Επικηρύσσουν μέλη του ΚΚΕ



Του Σ.Λ.

Την "κυρία" Χριστίνα Σιδέρη θηλυκό κλώνο του Φαήλου, πνευματικό παιδί του Πλεύρη, και πρώην στέλεχος της ΝΔ ίσως την έχετε ακουστά από τα εμπρηστικά, μισαλλόδοξα και χυδαία σχόλια που γράφει στο Ιντερνέτ κατά καιρούς.

Σήμερα έχει αποχωρήσει από την Νέα Δημοκρατία, παρουσιαζόμενη πρόεδρος κάποια οργάνωσης με το όνομα «ΜΚΟ Εθνική Αλληλεγγύη», έχοντας σαν όνειρο όπως γράφει η ίδια «να εξαφανιστούν οι αναρχοκομμουνιστές», από την Ελλάδα.

Και μόνο απ' αυτό θα κατέληγε κανείς ότι δεν θα άξιζε να ασχοληθεί σοβαρά με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Είναι ένα απ' τα δεκάδες ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία που εκπροσωπούν τους ηθικούς ανθυπαπόπατους της κοινωνίας, απ” όπου αναβλύζει ο ρατσισμός, το μίσος και η απανθρωπιά.

Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Κι' αυτό γιατί η Χρ. Σιδέρη και η οργάνωση της μπορεί να αποδειχθούν, πέρα από την γραφικότητα τους και ανατριχιαστικά επικίνδυνοι.
Σκεφτείτε σε τι προβληματικούς ατραπούς μπαίνουμε αν δεν αντιδράσουμε -τους τρόπους πρέπει να τους επιλέξουμε με προσοχή- και παρακολουθήσουμε αδιάφοροι περιστατικά όπως το παρακάτω:

Το Σάββατο έγινε από το ΚΚΕ/ΠΑΜΕ μια διαδήλωση στην αμερικάνικη πρεσβεία ενάντια στη συμφωνία για την επέκταση των ΝΑΤΟικών βάσεων.
Τα ΜΑΤ παίρνουν εντολή και επιτίθεται στους διαδηλωτές με αποτέλεσμα να συναντήσουν αντίσταση και να δημιουργηθούν περιορισμένης έκτασης επεισόδια.

Μετά από λίγο από την οργάνωση της Χ. Σιδέρη βγαίνει μια ανακοίνωση "επικήρυξης", για τους "απείθαρχους" παρόμοια μ' αυτές που υπήρχαν στον εμφύλιο πόλεμο και στην μεταβαρκιζιανή εποχή.

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αλήθεια.

"Η Εθνική Αλληλεγγύη δίνει ως επιβράβευση 2000 ευρώ σε όποιον μας φέρει αποδεδειγμένες πληροφορίες για το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση των μελών του ΠΑΜΕ, που κλωτσάνε τον αστυνομικό", γράφει η πρόεδρος αυτής της ΜΚΟ στον λογαριασμός της στο f/b.

Κάποιος θα μας απαντήσει ποιος χρηματοδοτεί αυτή την οργάνωση και από που αντλεί το δικαίωμα να επικηρύσσει συμπολίτες μας;

Δεν ξέρουμε αν η "επικήρυξη" έπαιξε ρόλο. Λίγες ώρες όμως μετά απ' αυτή, η Σιδέρη ανεβάζει στο διαδίκτυο φωτογραφία με το πρόσωπο του μέλους του ΠΑΜΕ και της ΚΝΕ που φαίνεται στην παραπάνω φωτο, αναφέρει το ονοματεπώνυμο μου και μια σειρά άλλα προσωπικά του στοιχεία  και ζητάει από τον Χρυσοχοϊδη να το συλλάβει.

Επειδή η εποχή της αθωότητας έχει περάσει ανεπιστρεπτεί κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα αφήνουμε αναπάντητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger