Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία και τις Σποράδες

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το δελτίο καιρού της ΕΜΥ, σήμερα Δευτέρα, προβλέπονται από το πρωί ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία και τις Σποράδες από τις προμεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο , την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά την Αττική και την Εύβοια και πιθανόν την Δυτική Μακεδονία.

Από το απόγευμα στις Κυκλάδες, πιθανόν στην Κρήτη και από το βράδυ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την νύχτα στα Δωδεκάνησα .Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά την Πελοπόννησο και την Κρήτη και κατά την διάρκεια της νύχτας στην ανατολική Στερεά , την Αττική και τις Κυκλάδες.
Την Τρίτη, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι τις πρωινές ώρες στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας , την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες , την Βόρεια Εύβοια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα τα φαινόμενα σε όλη την χώρα θα εξασθενήσουν.
Συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν τα απαιραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου, οι λουόμενοι να συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης και οι ναυταθλητικοί και αλιευτικοί σύλλογοι να ενημερώσουν τα μέλη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger