Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Παπαριές με "επιστημονική σφραγίδα"



Ενδιαφέρον. Μας το λένε και επιστημονικές έρευνες.
Οτι δηλαδή από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός ο "γκόμενος", το ερωτικό λίμπερο των Ελλήνων/ιδων γνώρισε κατακόρυφη άνοδο.

"H αλλαγή της κυβέρνησης σήμανε για τρεις στους δέκα άνοδο της ερωτικής διάθεσης και αύξηση των ερωτικών επαφών, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών", μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού της πόλης 9,84.

Και μάλιστα παραθέτει στατιστικά στοιχεία και απόψεις ειδικών επιστημόνων για το πόσο καταλυτικά επέδρασε στην ψυχολογία μας ότι επιτέλους ηγείται της κυβέρνησης ένας άνθρωπος που αποπνέει ερωτισμό. (Αυτό δεν το γράφει αλλά αφήνει να ευνοηθεί. Αν μάλιστα επικαλούταν ότι ο Κούλης αποτελεί φαντασίωση μεγάλου γυναικείου ποσοστού για ερωτική συνεύρεση, θα ήταν πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα τα αποτελέσματα της έρευνας)..

Παράληψη επίσης της επιστημονικής έρευνας ότι δεν ανίχνευσε ότι υο πρόσωπο του πρωθυπουργού συντελεί καθοριστικά στην επιστροφή στην κανονικότητα κάτι που συμβάλει ουσιαστικά στην αύξηση της ερωτικής διάθεσης του ελληνικού πληθυσμού.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Αυτή η έρευνα φέρει επιστημονική σφραγίδα και αναπαράγεται από αρκετούς ιστότοπους.

Τώρα πραγματικά δεν ξέρουμε ποιον πρέπει να χλευάσουμε περισσότερο. Κάποιους "επιστήμονες" που ισχυρίζονται τέτοιες μαλακίες ή τα ΜΜΕ που τις προβάλλουν.

***

Εξυπακούεται ότι μια τέτοια ηλιθιότητα δεν υπήρχε περίπτωση να την προσπεράσει η "έγκυρη" ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Ράπτη. 
Κάποιες απ' τις αντιδράσεις χρηστών του twitter που εισέπραξε παρακάτω:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger