Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Ένα απόβρασμα που λέγεται Καραμανλής.


Γράφει ο mitsos175

Το όνομα Κώστας Καραμανλής μας φέρνει αναγούλα. Από τον πατέρα της βίας και της νοθείας, του σκοτεινού παρακράτους και συνεργάτη των Γερμανών (σύμφωνα με τον δήμιο εγκληματία πολέμου Μαξ Μέρτεν, αλλά και την CIA), μέχρι τον "κουρασμένο" που μας χρεοκόπησε, οι Καραμανλήδες έβλαψαν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη οικογένεια κηφήνων αυτόν τον τόπο. Μόνο οι Μητσοτάκηδες φιλοδοξούν να τους πάρουν τα πρωτεία στην καταστροφή.

Άχρηστοςχαραμοφάης, μα πάνω από όλα αδίστακτος, ο Κωστάκης Καραμανλής ο υπουργός μεταφορών έβρισε χυδαία όσους δεν έχουν να πληρώσουν εισιτήριο. 
Του επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό αποβράσματα. Απόβρασμα είναι ο ίδιος. Και υποκριτής, όπως είχαμε επισημάνει στο άρθρο μας για τις δηλώσεις του, όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Όσοι δε τον ψήφισαν είναι βλάκες, με περικεφαλαία, αφού τους άδειασε κανονικά, εφόσον πρώτα έπαιξε μαζί τους κάνοντας αισχρή πατριδοκαπηλία.

Δεν θα μιλήσω για τα χάλια της οικονομίας και το που μας έφτασαν οι απατεώνες της Νέας Δημοκρατίας και των υπολοίπων αστικών συμμοριών.
Θα προτείνω στους συντρόφους δυναμικές κινητοποιήσεις, με άμεση απάντηση σε κάθε καθίκι, που θα απλώσει το ξερό του πάνω σε φτωχό συνάνθρωπό μας. Είχαμε νεκρούς από την προκλητικότατη συμπεριφορά διαφόρων ελεγκτώνδολοφονίες για τις οποίες δεν τιμωρήθηκε κανείς.

Ως εδώ! Αν τα λόγια του καθάρματος που το παίζει υπουργός είναι προτροπή για νέα εγκλήματα εις βάρος συνανθρώπων μας που δεν έχουν να πληρώσουν, του λέμε πως είναι ηθικός αυτουργός και υποκινητής εγκλημάτων. Κάτι σα νονός της μαφίας. Πως στην περίπτωση που πειραχθεί έστω τρίχα συνανθρώπου μας, θα τον θεωρήσουμε συνεργό και θα απαιτήσουμε την τιμωρία του.
Κι έχουμε τρόπο να το πετύχουμε όπως πετύχαμε με τη Χρυσή Αυγή.

Δεν έχουμε χρήματα, μας τα κλέψανε "νόμιμα" όλα. Και τώρα όχι μόνο ήρθαν τα γαλάζια λαμόγια να φάνε ότι απέμεινε από το δημόσιο χρήμα αλλά βρίζουν από πάνω, για να μην τους πούμε κλέφτες.
Φωνάζει ο κλέφτης δηλαδή. Δεν είναι όμως μόνο κλέφτες. Από όλα έχει η εγκληματική συμμορία που ονομάζεται Νέα Δημοκρατία.Παιδεραστές, εμπόρους ναρκωτικώνδολοφόνουςτραμπούκουςκαταχραστές, απατεώνες.
Και βέβαια μπαταχτσήδες και τζαμπατζήδες. Ας κοιτάξουν να πληρώσουν τα χρέη τους που είναι εκατοντάδες εκατομμύρια και μετά να μας κουνάνε το δάχτυλο για ένα εισιτήριο. 

Εισιτήριο που αύξησαν ενώ μείωσαν το μισθό. Ζητάνε, ενώ απαξίωσαν εντελώς τις συγκοινωνίες μαζί με όλο το δημόσιο τομέα.
Μας βρίζουν αντί να ζητήσουν συγνώμη για τα ψέματα τους και κυρίως γιατί μας χρεοκόπησαν. Το να καβαλούν καλάμι είναι κακή συνήθεια. Γιατί έχει την τάση να μπαίνει σε πισινούς.
Μπορεί ο κηφήνας να αισθάνεται τώρα παντοδύναμος. Οι εκλογές αργούν, τα κουκιά στη Βουλή τα έχουν εξασφαλίσει με το παραπάνω... Υπάρχουν 158 ραδιούργοι και οι τσόντες.
Όμως ο κόσμος θα πει τη τελευταία κουβέντα. Και θα τους στείλει στο διάολο κι ακόμα παραπέρα.

Δεν έχουν καν μήνα και η αγανάκτηση φουντώνει. Παρά την προπαγάνδα των ΜΜΕ η κυβέρνηση ζέχνει σαπίλα. Δεν μας κάνει εντύπωση. Ήταν ήδη σάπιοι και διεφθαρμένοι πριν πάρουν την εξουσία. Τώρα η μπόχα τους απλώθηκε. Κι ο κόσμος κάνει εμετό. 
(Δεν μπορεί ... κάποια στιγμή θα πάψει να ισχύει το φερόμενο ρητό του "εθνάρχη": "Το Σάββατο με βρίζουν, την Κυριακή με ψηφίζουν και την Δευτέρα παρουσιάζονται κοψοχέρηδες".  Κι αυτό θα γίνει όταν απαλλαγούμε από τα βαρίδια του κοινοβουλευτικού κρετινισμού και αντιληφθούμε όλοι μας, είτε ψηφίζουμε είτε όχι, ότι η εναλλαγή αστικών κυβερνήσεων από ταξική άποψη δεν έχει καμιά σημασία. Οι αγώνες δίνονται στους δρόμους),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger