Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «TΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ» ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ


Την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 10.00 π.μ. ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία ξανά», επισκέφτηκε το λιμεναρχείο και το λιμενικό ταμείο Σκοπέλου και συζήτησε με τον  Λιμενάρχη κ. Γκάρα καθώς και με τον Δήμαρχο κ. Βασιλούδη.

Καταρχήν έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λιμενικό Ταμείο, κυρίως με την έλλειψη τεχνικής υπηρεσίας. Κύριο ζητούμενο είναι να επαναλειτουργήσει ο Λιμενικός σταθμός Λουτρακίου Γλώσσας, να βρεθεί λύση στο πρόβλημα των σκαφών που βρίσκονται στην πλωτή μπροστά στο λιμάνι του Λουτρακίου, καθώς και να δημιουργηθούν μόνιμα αγκυροβόλια έξω από το λιμάνι της Σκοπέλου, ώστε να μπορούν να προσεγγίσουν με ασφάλεια μεγάλα κρουαζιερόπλοια.
Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε είναι και το πρόβλημα της νάρκης που υπάρχει στο λιμάνι του Λουτρακίου. Πρόταση του κ. Σταμάτη Περίσση είναι να γίνει έγγραφη ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας, η οποία θα αναλάβει των συντονισμών όλων των φορέων καθώς και της συμμετοχής των ειδικών δυνάμεων του Πολεμικού ναυτικού που θα συνδράμουν στην απενεργοποίηση της. Κύριο μέλημα μας θα πρέπει να είναι τα λιμάνια καθώς αποτελούν την πρώτη και την τελευταία εντύπωση των επισκεπτών του νησιού μας, γι’ αυτό τονίστηκε η ανάγκη της ολοκλήρωσης τους και της τακτοποίησης τους, με την τοποθέτηση πινακίδων, σήμανσης κλπ. Τελειώνοντας την επίσκεψη του ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης τόνισε ότι είναι σημαντικός και απαραίτητος ο συντονισμός των δραστηριοτήτων όλων των υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα, για την επίτευξη των προσδοκιών και των στόχων μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger