Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Το ΕΠΑΜ Θεσσαλίας στηρίζει την «Ανυπότακτη Θεσσαλία» με επικεφαλής τον Κώστα Δελημήτρο

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστα ΔελημήτροΤο Ε.ΠΑ.Μ Θεσσαλίας, στηρίζει την περιφερειακή παράταξη «Ανυπότακτη Θεσσαλία» με επικεφαλής τον Κώστα Δελημήτρο και συμμετέχει με υποψηφίους του. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του πολιτικού φορέα:

Η συνεργασία μας θεμελιώθηκε τόσο στους κοινούς αγώνες, σε τοπικό κινηματικό επίπεδο, για την προστασία του δημόσιου-λαϊκού συμφέροντος, όσο και στις κοινές πολιτικές μας θέσεις για την ανατροπή της μνημονιακής κατοχής, που έχει μετατρέψει τη χώρα μας σε «φέουδο» των παγκόσμιων αγορών και της ΕΕ.
Ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καταργείται. Τα ταμειακά διαθέσιμα Δήμων και Περιφερειών παραχωρούνται στην ΤτΕ με διαχειριστή την αντισυνταγματική «ΑΑΔΕ», η δημόσια περιουσία και τα μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς εκχωρούνται στο Υπερταμείο προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων, η συμμετοχή των Ο.Τ.Α. σε εξωθεσμικούς φορείς, όπως η «Ελληνογερμανική Συνέλευση», προσδιορίζει τον σύγχρονο αποικιακό χαρακτήρα των συμφωνιών με το Βερολίνο.
Η στιγμή της συμπόρευσης όλων των «υγειών – πατριωτικών – δημοκρατικών» δυνάμεων έχει φτάσει και το κοινό όραμα για μια πραγματική αυτοδιοίκηση με κυρίαρχο τον πολίτη και για μια ισχυρή και ανεξάρτητη Ελλάδα με κυρίαρχο το λαό, μας ενώνει.
«Ανυπότακτοι» δημιουργούμε ένα «Ενιαίο Μέτωπο» και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ανάγοντας τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ζητήματα του μείζονος πολιτικού πλαισίου και με όρους ανατροπής θα παλέψουμε για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του λαού μας, την υπεράσπιση των συνταγματικών μας ελευθεριών και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger