Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΛΑΕ: Δυναμικές παρεμβάσεις ανέστειλαν 17 πλειστηριασμούς στην Αττική

Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Μετά από δυναμική συγκέντρωση και παρέμβαση 150 περίπου μελών της ΛΑΕ και της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών» στην είσοδο συμβολαιογραφείου επί της οδού Ακαδημίας 85, ανεστάλησαν, σήμερα,ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών.
Μετά από δυναμική συγκέντρωση και παρέμβαση 150 περίπου μελών της ΛΑΕ και της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών» στην είσοδο συμβολαιογραφείου επί της οδού Ακαδημίας 85, ανεστάλησαν, σήμερα,ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών. Επίσης, ανεστάλησαν άλλοι 15 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε όλη την Αττική.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΕ, «αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί 974 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και 40 πρώτες κατοικίες, που εκπλειστηριάζονται στην Αττική. Κι όλα αυτά ως δώρα του Τσίπρα προς τους τραπεζίτες μια μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση των προεκλογικών "παροχών" του».
Προσθέτει, δε, ότι «σε αυτή την κινητοποίηση, οι συγκεντρωμένοι με δυναμισμό και αποφασιστικότητα εξεδίωξαν τους αστυνομικούς από την είσοδο του συγκεκριμένου κτιρίου και εν συνεχεία, απέτρεψαν διμοιρίες των ΜΑΤ να φτάσουν σε αυτή. Προηγουμένως, 10 ακτιβιστές της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών" ανέβηκαν στον όροφο του συγκεκριμένου συμβολαιογραφείου και απαίτησαν από τον συμβολαιογράφο να ανασταλούν οι προγραμματισμένοι να γίνουν από αυτόν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί».
«Η Λαϊκή Ενότητα δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που έχουν στόχο την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας και δεν τρομοκρατείται από τις διώξεις της κυβέρνησης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger