Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Μπάλα στον βούρκο

Πηγή: Δημήτρης Μηλάκας - "Ποντίκι"

Στην περίπτωση του ποδοσφαίρου είναι δύσκολο έτσι κι αλλιώς να αποφύγει κάποιος ένα στοιχειώδες λάθος: την παρατήρηση του δένδρου αντί του (φλεγόμενου) δάσους. Το τελευταίο «επεισόδιο» στο γήπεδο της Τούμπας κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια όποιου επιθυμεί να δει το δάσος.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν φύτρωσε στο πουθενά. Γεννήθηκε και λειτουργεί χρόνια τώρα στο πλαίσιο που ορίζουν οι θεσμοί της χώρας. Επίσης τα όσα έγιναν στην Τούμπα δεν είναι πρωτοφανή. Δεκαετίες τώρα ιδιοκτήτες και παράγοντες αναπτύσσουν το (ποδοσφαιρικό τους) προϊόν εντός των περιθωρίων που τους επιτρέπει το κράτος.

Αμβρόσιος: Αν είχα όπλο, θα το χρησιμοποιούσα


Πηγή: "Εφημερίδα των Συντακτών"

Λάβρος κατά της ιεραρχίας που «πρόδωσε την ορθοδοξία» κατά των πολιτικών και φυσικά των ομοφυλόφιλων εμφανίστηκε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου κατά την απολογία του σε δίκη για δημόσια υποκίνηση μίσους και βίας, μετά τη μήνυση οκτώ εκπροσώπων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.

«Το φτύστε τους είναι το λιγότερο. Αν είχα όπλο και μπορούσα από το νόμο, θα το χρησιμοποιούσα να τελειώνουμε», είπε. «Όσους μιλούν γι' αγάπη, τους λέω αγαπούληδες», είπε.

«Καμπανάκι» για την εξάπλωση λαγοκέφαλων

Arsenal - AC Milan Live Stream Live streaming

Δυνάμεις της προστασίας του πολίτη βάζουν στη θέση τους αμετανόητους τραπεζίτες που δεν εννοούν να το καταλάβουν: "Κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη"

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου