Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Εκδήλωση του "Ρουβίκωνα" στις 31 Μάρτη με θέμα: "Αναρχικός Αγώνας & Αντιιμπεριαλισμός"

Εκδήλωση δημόσιου διαλόγου οργανώνει ο "Ρουβίκωνας" στις 31 Μάρτη 2018. Το θέμα της είναι: "Αναρχικός Αγώνας & Αντιιμπεριαλισμός". Θα πραγματοποιηθεί στον καταλυμένο κοινωνικό χώρο Κ*ΒΟΞ στις 7 το απόγευμα.

Η αφίσα που κυκλοφόρησε με την υπογραφή της αναρχικής ομάδας αναφέρει:

Στεκόμαστε ενάντια σε όλες τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, αντιτασσόμαστε στα σχέδια τους. Στεκόμαστε ενάντια στο ΝΑΤΟ και τις επιλογές των ΗΠΑ.

Είμαστε ενάντιοι στην ΕΕ και την ιδέα της, ενάντιοι στο Γερμανικό κράτος και κεφάλαιο και την επιτροπεία του, ενάντια στον Ρωσικό παράγοντα και την επιρροή του στα πιο αντιδραστικά κομάτια των ελίτ και της βάσης.

Μπροστά μας είναι το Ελληνικό κράτος και κεφάλαιο, που έχει το κυρίαρχο μερίδιο εξουσίας στις ζωές μας όσο κι αν συχνά προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τους πάτρωνες του.
Τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς την δική του υπογραφή. χωρίς την ενοχή του.

Κι όποια κι αν είναι η θέση του σε κάθε περίοδο στην ιμπεριαλιστική ιεραρχία, στη βάση της πυραμίδας είμαστε εμείς η κοινωνική βάση, οι προλετάριοι: Ελληνες, Τούρκοι, Αραβες, Σλάβοι, Αμερικάνοι, Ρώσοι. Ο καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί πρέπει να στραφούμε ενάντια στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger