Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

Ειδική διαδρομή ΑμέΑ στο κέντρο του Βόλου με 150.000 ευρώ

Η υποτέλεια της ελληνικής αστικής τάξης και το "Δόγμα Τρούμαν" που εξαγγέλλεται σαν σήμερα το 1947

Σαν σήμερα, 12/3/1947, με ομιλία του στο Κογκρέσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξαγγέλλει το λεγόμενο «Δόγμα Τρούμαν» που με υπογραφή του Αμερικανού προέδρου Χάρι Τρούμαν παίρνει την μορφή νόμου στις 22/5/1947.

Σύμφωνα μ’ αυτόν τον νόμο  παρεχόταν κάθε είδους βοήθειας, από την Αμερική, ειδικά οικονομικής, στις αστικές κυβερνήσεις Ελλάδας και Τουρκίας για να αντιμετωπίσουν τον «επαπειλούμενο κομουνιστικό κίνδυνο».

Ιδανικοί προορισμοί Σκιάθος και Σκόπελος για πασχαλινές αποδράσεις


Κορυφαίες θέσεις κατέχουν η Σκιάθος και η Σκόπελος μεταξύ των δεκατεσσάρων ιδανικών προορισμών για πασχαλινές αποδράσεις στην Ελλάδα. Το παραδοσιακό χρώμα, η αρχιτεκτονική και το κατανυκτικό κλίμα των ημερών, κυριαρχούν στις πασχαλινές προτάσεις του διαδικτυακού scyscanner.
«Η Ελλάδα έχει να προσφέρει μοναδικούς πασχαλινούς προορισμούς στους οποίους κάθε χρόνο αναβιώνουν υπέροχα πασχαλινά έθιμα και παραδόσεις. Εμείς διαλέξαμε μόνο 14 από αυτούς» υπογραμμίζεται στο σχετικό αφιέρωμα, όπου κυριαρχούν δεκατέσσερις ειδυλλιακοί προορισμοί.

Η μπάλα βρωμάει από το … κεφάλι (Με αφορμή τους τραμπουκισμούς του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη)


Η είδηση για την μπούκα που έκανε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, στον αγωνιστικό χώρο όπου διεξαγόταν το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα, και έχοντας στη ζώνη του ένα περίστροφο, απειλούσε θεούς και δαίμονες είναι γνωστή.

Δεν θα σταθούμε, εμείς, ιδιαίτερα σ' αυτό το περιστατικό. Σας συνιστούμε μόνο να διαβάσετε αυτή μας την ανάρτηση για τον ρόλο αυτού του καπιταλιστή και την σκοπιμότητα της εμπλοκής του σαν ποδοσφαιρικός παράγοντας.

«Έφυγε» ξαφνικά 49χρονος Τρικαλινός που βρισκόταν στη Σκιάθο για δουλειά

Και δεν σοκάρεται κανείς που ένας αγνώστου προελεύσεως ολιγάρχης κυκλοφορεί δημόσια με όπλο, όπως οι μαφιόζοι σε λατινοαμερικανικές χώρες;

«...Πίσω απ’ τ’ αυτάρεσκα αστειάκια μας η σήψη προχωρούσε...», θα 'λεγε ο Νιόνιος...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου