Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Ο αυνάνας και ο φασίστας δεν αλλάζουν ποτέ...

Γράφει ο mitsos175.

Πάνο αγόρι μου, γιατί κάνεις τα εύκολα δύσκολα; Ρητορική ερώτηση, ξέρω πόσο ικανός είσαι. Ι1 με δυο μηδενικά από πίσω. Δεν ξέρω, αν το καταλαβαίνεις, αλλά ακόμα και την Τουρκική κυβέρνηση – ναι, αυτούς τους ιμπεριαλιστές - τους κάνεις να φαίνονται λογικοί! Αφού είπαν επίσημα, πως δεν υπάρχει θέμα κατασκοπείας, οι γονείς των αξιωματικών είπαν πως είναι καλά... Κανονικά θα έπρεπε να πέσουν οι τόνοι.

Διακομιδή 37χρονης από την Σκόπελο στον Βόλο


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Αγνώντα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ  37χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης
Η 37χρονη παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για περίθαλψη και νοσηλεία.

Σαν σήμερα, το 1951, την εποχή που ο Μακαρθισμός ήταν στο απόγειο του, ξεκινάει στην Αμερική η δίκη των Έθελ και Τζούλιους Ρόζενμπεργκ, δύο Αμερικανών κομμουνιστών που κατέληξε στην εκτέλεση τους.


 Γράφει η Αργυρώ Κραββαρίτη

Ηταν σαν σήμερα 6/3 του 1951 εποχή που στην Αμερική ο λεγόμενος μακαρθισμός βρισκόταν στο απόγειό του, όταν ξεκίνησε η δίκη των Έθελ και Τζούλιους Ρόζενμπεργκ, δύο Αμερικανών κομμουνιστών, που αντιμετώπισαν την κατασκευασμένη κατηγορία ότι έδωσαν πυρηνικά μυστικά στη Σοβιετική Ένωση, για να κατασκευάσει την ατομική βόμβα.

Θα δούμε αναλυτικά την όλη υπόθεση αφού υπενθυμίσουμε ότι αναφερόμαστε σε μια περίοδο όπου οι διώξεις των μελών του Κ.Κ.ΗΠΑ, αλλά και κάθε ενεργού δημοκράτη πολίτη της Αμερικής, που είχαν ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του 1941, έχουν κορυφωθεί. 

Ας θυμηθούμε το Κιλελέρ και τον Μαρίνο Αντύπα

Η 6η Μάρτη είναι η επέτειος του Κιλελέρ, η ηρωική εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών ενάντια στο κράτος καταστολής και τους τσιφλικάδες.
Η επέτειος αυτή, που τιμάται κάθε χρόνο και αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της ελληνικής αγροτιάς, είναι ταυτόχρονα ημέρα μνήμης και αγώνων.

Η κατάσταση στην Ελλάδα τότε, είχε πολλές ομοιότητες με τη σημερινή. Από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα, η οικονομική καπιταλιστική κρίση αύξησε την ανεργία και τις τιμές των αγαθών (στασιμοπληθωρισμός).
Η χαώδης πολιτική κατάσταση, η βαριά φορολογία, η διαφθορά, αναγκάζουν τους νέους σε μετανάστευση. Από το 1900-1910, 200.000 γεωργοί και εργάτες εγκαταλείπουν τη χώρα. Όπως και σήμερα,οι πολιτικοί αρνούνταν βασικά δικαιώματα, δείχνοντας αλαζονεία. Ο Χ. Τρικούπης πχ ήταν αντίθετος με την απαλλοτρίωση για να μη χάσει, όπως έλεγε, ξένους επενδυτές.

“Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει”πρωτοφανές απόφαση από αντιδήμαρχο του Δήμου Σκοπέλου


πήρε απόφαση να στείλει τον εαυτό τη σε σεμινάριο  µε θέμα «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΡΕΦΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ Π.Δ. 99/2017» ,αφού η θητεία σε εάν χρόνο λίγη δεν θα έπρεπε να στείλουν μόνιμο υπάλληλο του δήμου?

Οι Χρυσαυγίτες αναρωτιούνται τι θα κάνει το ΚΚΕ σε περίπτωση επίθεσης εναντίον της Ελλάδας..Εμείς όμως ξέρουμε τι είχαν κάνει αυτοί σε επίθεση εναντίον της Ελλάδας..Ήταν με τον επιτιθέμενο, παραδίδοντας τη χώρα!

Ασθενής σεισμική δόνηση στην Αλόννησο

Ασθενής σεισμική δόνηση στην Αλόννησο σημειώθηκε στις 05:56 σήμερα το πρωί, 51 χλμ Βόρεια – Βορειοανατολικά της Αλοννήσου, μεγέθους 2.3 R και σε βάθος 5 χλμ.

Αποκλεισμός των ΑμΕΑ από το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ


Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος μαζί με τον βουλευτή Αχαΐας Ν.Δ. Ανδρέα Κατσανιώτη προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σχετικά με τον άδικο αποκλεισμό των ατόμων με αναπηρία από το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Όπως αναφέρουν στην ερώτησή του οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, "με αφορμή τα νέα κριτήρια που ισχύουν για το νέο Κοινωνικό Τιμολόγιο, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με αναπηρία επισημαίνει την έντονη αδικία που υφίστανται ΑμΕΑ, τα οποία παραμένουν ουσιαστικά απροστάτευτα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου