Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Το ΚΚΕ(μ-λ) για τη δίκη κατοίκων των Σταγιατών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ(μ-λ)Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την προσαγωγή σε δίκη, για ακόμη μία φορά, αγωνιστών κατοίκων των Σταγιατών Πηλίου με την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής κατά υπαλλήλων της ΔΕΥΑΜΒ, γιατί ζήτησαν να δουν την εντολή και την απόφαση για την χλωρίωση του πόσιμου νερού του χωριού τους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, η δίκη που έχει προσδιοριστεί για την Δευτέρα 5 Νοέμβρη είναι ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα της επίθεσης που έχουν δεχθεί οι κάτοικοι των χωριών του Πηλίου και του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου, από την δημοτική αρχή και την αστυνομία, στον αγώνα τους για την περιφρούρηση του δημόσιου χαρακτήρα του νερού και το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού για καθαρό νερό.
«Η επίθεση αυτή δεν είναι τυχαία ούτε έχει μόνο τοπικά χαρακτηριστικά αλλά είναι αποτέλεσμα της γενικότερης πολιτικής κατεύθυνσης που υπηρετεί τόσο η σημερινή κυβέρνηση όσο και οι προηγούμενες με το δόγμα «όλα στο κεφάλαιο», που ξεπουλάει υποδομές και πλουτοπαραγωγικούς πόρους για να προχωρήσει η ανάπτυξη της κερδοφορίας των ξένων και ντόπιων αρπακτικών του πλούτου του λαού. Το υπέδαφος, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, οι σιδηρόδρομοι, το ηλεκτρικό ρεύμα έχουν ξεπουληθεί στο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο με σκοπό την πληρωμή των δανειστών – ληστών. Και στον κατάλογο αυτό επιδιώκουν να βάλουν και το νερό», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Το ΚΚΕ(μ-λ) συμπαραστέκεται στους τρείς κατοίκους των Σταγιατών και απαιτεί την αθώωσή τους καθώς ο αγώνας τους είναι δίκαιος και δεν μπορεί να σταματήσει με δίκες , ΜΑΤ, μπράβους και τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger