Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ



Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλοννήσου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Σύλλογο Υποστήριξης Καρκινοπαθών και Βαριά Ασθενών “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ”, για την  δημόσια παρουσίαση του έργου του, που πραγματοποίησε επιτυχώς την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στις 18.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αλοννήσου, στο πλαίσιο της διεύρυνσης της δράσης και των παρεχόμενων υποστηρικτικών υπηρεσιών  του συλλόγου στο νησί της Αλοννήσου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η πρόεδρος του ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ κ. Πατσή και η ψυχολόγος/συντονίστρια του συλλόγου κ. Καφαντάρη, μίλησαν για την ταυτότητα και τη φιλοσοφία του «ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ», τους στόχους, τις παρεχόμενες υπηρεσίες του σε ασθενείς και φροντιστές καθώς και τους τρόπους διασύνδεσης και διεύρυνσης των υπηρεσιών αυτών στο νησί της Αλοννήσου, συζήτησαν με τους παρευρισκόμενους σχετικά με τα ανωτέρω και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.
            Η εν λόγω παρουσίαση ,ελπίζουμε να αποτελέσει την αρχή της συνεργασίας του συλλόγου «Φάρος Σκοπέλου» με το Κέντρο Κοινότητας Αλοννήσου, το Βοήθεια στο Σπίτι Αλοννήσου, το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου και τους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας του νησιού.


                                             Κέντρο Κοινότητας Αλόννησου
                                         Δημαρχείο Αλόννησου, Πατητήρι
Τηλέφωνο:  2424350208

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger