Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Διακοπή συνεργασίας με Ασκληπιείο Σκοπέλου του χειρούργου Ορθοπεδικού Γάτου Γεωργίου

Αποτέλεσμα εικόνας για χειρούργου Ορθοπεδικού Γάτου ΓεωργίουΟ Χειρουργος Ορθοπεδικός Γάτος Γεώργιος έχει διακόψει την συνεργασία του με το ιδιωτικό πολυιατρείο Σκοπέλου.
Θα τον βρείτε στο ιατρείο του στον Βόλο, Γκλαβάνη 29 με Ερμου. τηλ. 6974108128.
Σας ευχαριστώ πολύ 

διακομιδές ασθενών 67χρονου από το λιμένα Αλόννησου στο λιμένα Βόλου

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα,  οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
93χρονης από το λιμένα Σερίφου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ – Α/Ψ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53,
67χρονου από το λιμένα Αλόννησου στο λιμένα Βόλου με το Ε/Π – Τ/Ρ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» Ν.Π. 10001 .

Προωθούν τον εναλλακτικό τουρισμό ο Δήμος Σκοπέλου


Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση NOSTOS 2017 που επικεντρώνεται αποκλειστικά στις ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, εξασφάλισε μέσω της ΠΕΔ ο Δήμος Σκοπέλου, έχοντας σκοπό την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης. Η παραπάνω έκθεση θα διεξαχθεί στη Ναύπακτο 13 -16 Οκτωβρίου, και στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με τον δήμο για να εξασφαλίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στη NOSTOS EXPO 2017, ως εκθέτες, καθώς και να συμμετάσχουν στις εργασίες του NOSTOS FORUM 2017.

Δωρεά τροφίμων στον Δήμο Σκιάθου για τις άπορες οικογένειες

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας bofrost.gr, η εταιρεία που ανήκει στην οικογένεια Κυπαρισσού που έλκει την καταγωγή της από τη Σκιάθο, δώρισε 130 κιλά τρόφιμα, στο Δήμο Σκιάθου, για τις άπορες οικογένειες του νησιού.

Βιολογικα προιοντα Σποραδες Soap sporades

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου