Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (20:30, Η πρώτη μεγάλη μάχη της χρονιάς

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (20:30, Novasports 1): Η πρώτη μεγάλη μάχη της χρονιάςΣτο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν  η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ - Η Ένωση θέλει να φτάσει στο +5 τη διαφορά από τους ερυθρόλευκους με τους τελευταίους να επιθυμούν την άμεση επιστροφή τους στην κορυφή

Το ΟΑΚΑ θα βάλει σήμερα τα καλά του για να υποδεχθεί το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, το αποτέλεσμα του οποίου δεν θα κρίνει τη μάχη του τίτλου, αλλά σίγουρα θα διαμορφώσει νέα δεδομένα.


Τόσο για την ΑΕΚ που αυτή τη στιγμή είναι στο +2, όσο και για τον Ολυμπιακό που προέρχεται από δύο κολλητές ισοπαλίες και ήδη βρίσκεται σε μια σχετική πίεση.

Tην εξέλιξη του σπουδαίου αγώνα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε μέσα από το www.protothema.gr

Το ΟΑΚΑ δεν θα είναι κατάμεστο, αλλά οι υπολογισμοί των ανθρώπων της ΑΕΚ κάνουν λόγο για περισσότερους από 40.000 φίλους της ομάδας που στηρίξουν τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του, κι ανάμεσα σ’ αυτούς θα είναι κι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Μίχαελ Σκίμπε (έχει αρκετούς διεθνείς για  να δει), αλλά και ουκ ολίγοι σκάουτερ Ευρωπαϊκών ομάδων που θέλουν να τσεκάρουν παίκτες και των δύο ομάδων (με το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη να ακούγεται πολύ έντονα).

Στην ΑΕΚ, που είναι η μοναδική ομάδα η οποία δεν έχει δεχθεί γκολ, τα ερωτηματικά που υπάρχουν αφορούν την ετοιμότητα του Λόπες (μπήκε στην αποστολή, αλλά δεν έχει προπονηθεί κανονικά) και το αν ο Χιμένεθ επιλέξει Λιβάια και Αραούχο στην επίθεση ή αν κρατήσει έναν εκ των δύο στον πάγκο.

Στον Ολυμπιακό ο Μπέσνικ Χάσι ετοιμάζει την ομάδα με ενισχυμένο κέντρο, ενώ απ’ ότι φαίνεται ο Εμενίκε κερδίζει τη μάχη στην κορυφή της επίθεσης από τον Τζούρτζεβιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσότσιτς, Μπακάκης, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κλωναρίδης (Αραούχο), Χριστοδουλόπουλος, Λιβάια.
Ολυμπιακός: Καπίνο,  Φιγκέιρας, Ρομαό, Ένχελς, Κούτρης, Ζντιέλαρ, Ζιλέ, Μάριν, Οφόε, Σεμπά, Εμενίκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger