Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΩΛΕΊΤΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΉ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ! ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΌΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ!

Με τη σειρά «Δημιούργησε και Διακόσμησε το δικό σου Μεσογειακό Σπίτι» θα δημιουργήσετε ένα αυθεντικό μεσογειακό κουκλόσπιτο, που αποπνέει το μοναδικό άρωμα της Μεσογείου! Προσεγμένο και μελετημένο μέχρι την παραμικρή του λεπτομέρεια, αποτελεί την πεμπτουσία ενός μεσογειακού σπιτιού σε μινιατούρα.


Σταδιακά με τη σειρά, θα συγκεντρώσετε τα δομικά στοιχεία της κατοικίας, τα έπιπλα, και τα διακοσμητικά αξεσουάρ, που θα ντύσουν το χώρο και θα στολίσουν το κουκλόσπιτό σας. Βήμα προς βήμα, προσθέτοντας παράλληλα πινελιές που αντανακλούν το προσωπικό σας γούστο, το μεσογειακό σπίτι θα ολοκληρωθεί με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.

Μέσα από τα τεύχη της σειράς θα αποκτήσετε ένα πλούσιο και ολοκληρωμένο εκδοτικό έργο για τον μαγευτικό κόσμο των κουκλόσπιτων! Διαβάζοντας τις σχετικές ενότητες, θα βρείτε ιδέες και προτάσεις για να διαμορφώσετε το κουκλόσπιτο με το δικό σας στιλ και να το διακοσμήσετε με το προσωπικό σας γούστο.

Tώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κουκλόσπιτο που φέρνει στο νου το άρωμα και την ιδιαίτερη ομορφιά της Μεσογείου!
ΤΗΛΕΦΩΝΟ  6983776201

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου