Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

Δραστηριότητες στην Αλόννησο για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας

Ο Δήμος Αλοννήσου, για δεύτερη φορά, συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας στις 16 – 22 Σεπτεμβρίου, η οποία διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις μεταφορές, με στόχο τη σταδιακή κατάργηση των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν συμβατικά καύσιμα μέχρι το 2050, την προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη τους.

Διακομιδή τραυματία στη Σκιάθο από την Τσουγκριά


Στη Σκιάθο διακομίσθηκε αλλοδαπός τραυματίας καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Η διακομιδή του έγινε χθες το απόγευμα από τη νησίδα Τσουγκριάς με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Νέο είδος μπαρμπουνιού στις θάλασσες

Το Τμήμα Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και...
Περιβάλλοντος ενημερώνει το κοινό ότι πρόσφατα έχει κάνει την εμφάνισή του στα παράκτια νερά της Κύπρου ένα νέο είδος ψαριού της οικογένειας Mullidae (μπαρμπούνια), με την επιστημονική ονομασία Parupeneus forsskali και το οποίο έχει γίνει πιο γνωστό στους αλιείς και το κοινό με την κοινή ονομασία πετρομπάρμπουνο.

Τα νέα ήθη στα ενοίκια για φοιτητές και εκπαιδευτικούς λόγω …τουριστών

Της Στεφανίας Σούκη
Το αντιμετώπισαν πρώτοι οι υποψήφιοι ενοικιαστές που ήθελαν μικρά δυάρια στο κέντρο της Αθήνας και διαπίστωσαν ήδη από την περυσινή χρονιά …τσιμπημένες τις τιμές.
Ακολούθησαν το δίμηνο Ιουλίου- Αυγούστου οι πιο … προνοητικοί φοιτητές που θέλησαν να βρούν σπίτι μέσα στο καλοκαίρι στις πόλεις όπου πέρασαν, ακολουθώντας τις συμβουλές των μεσιτών σύμφωνα με τις οποίες »η ενοικίαση φοιτητικού σπιτιού μέσα στο Σεπτέμβριο μπορεί να σημαίνει καπέλο στην τιμή κοντά στο 20%, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν το νωρίτερο δυνατό».

Φυλλάδιο Προσφορών Husqvarna "Φθινόπωρο - Χειμώνας 2017"

http://www.husqvarna.com/gr/ypostirixi/katalogoi-fulladia-prosforwn/

ΣΚΟΠΕΛΟΣ 

ΤΗΛ 2424024762

Σκόπελος: Μόλις ένας εκπαιδευτικός διδάσκει στο δημοτικό σχολείο του Νέου Κλήματος

Η Α΄μια Εκπαίδευση ορίζει δυο συγκεκριμένες δασκάλες που στη συνέχεια παίρνουν άδεια
Σκόπελος: Μόλις ένας εκπαιδευτικός διδάσκει στο δημοτικό σχολείο του Νέου Κλήματος
Την εμφάνιση τους έκαναν λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τα προβλήματα, σχετικά με τις ελλείψεις εκαπιδευτικών στις σχολικές μονάδες. Τεράστιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γονείς των μαθητών που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο του Νέου Κλήματος στη Σκόπελο

Olympiakos Piraeus - Asteras Tripolis Live Streaming

PAOK - Panetolikos Live Streaming

Υποβάλλω την παραίτησή μου από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σκοπέλου

Σκόπελος 04.09.2017
Νικόλαος Μ. Τριανταφύλλου
Προς 
Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου
Αξιότιμε Δήμαρχε , αξιότιμοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ,
Με την παρούσα επιστολή και έπειτα από ώριμη σκέψη , σκέψη που περιτριγυρίζει στο μυαλό μου αρκετό καιρό τώρα , έρχομαι να σας ανακοινώσω και μαζί να υποβάλλω την παραίτησή μου από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σκοπέλου και κατ΄ επέκταση απ΄ όποια επιτροπή ή Δ.Σ μ΄ έχετε ορίσει!
Κύριε Δήμαρχε ,

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου