Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ηρώ Κωνσταντοπούλου 1927 – 1944

Άγαλμα της Ηρώς Κωνσταντοπούλου στην πλατεία Τερψιθέας του Πειραιά
Άγαλμα της Ηρώς Κωνσταντοπούλου στην πλατεία Τερψιθέας του Πειραιά

Σεισμός στην Σκόπελο κάτω από τον ΣτάφυλοΦίδι τσίμπησε νεαρή τουρίστρια στη Σκιάθο και διακομίσθηκε στο Αχιλλοπούλειο

Μια 25χρονη τουρίστρια μεταφέρθηκε με πλοίο χθες το βράδυ από τη Σκιάθο στο Βόλο, καθώς την τσίμπησε φίδι. Η 25χρονη τουρίστρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν το περιστατικό και η γυναίκα παρέμεινε για νοσηλεία.
Επίσης, με το σκάφος «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» διακομίσθηκαν χθες στο λιμάνι του Βόλου μια 24χρονη από την Αλόννησο κι ένας 41χρονος από την Σκόπελο, προκειμένου να μεταφερθούν στο Αχιλλοπούλειο, καθώς είχαν ανάγκη άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Η διακομιδή έγινε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Δύο «press container» απέκτησε η Σκόπελος


Σε προμήθεια δύο ‘press container’ – μεγάλων κάδων απορριμμάτων προχώρησε ο Δήμος Σκοπέλου, για να διασφαλίσει την συσσώρευση σκουπιδιών σε δύο σημεία στη χώρα της Σκοπέλου.
Το πρώτο θα τοποθετηθεί στη περιοχή Παναγίας Πύργου και το δεύτερο στην έξοδο του λιμανιού.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου κος Βασιλούδης τόνισε: «πιστεύουμε με αυτή τη κίνηση θα λυθεί το πρόβλημα διότι τα σκουπίδια θα συσσωρεύονται σε δύο σημεία και από εκεί θα μεταφέρονται με όχημα του Δήμου στο ΧΥΤΑ».

Ευτυχώς για την Σκόπελο !!!


Μέχρι σήμερα εάν είχαμε πρόβλημα με φράξιμο αποχέτευσης μπάνιου κουζίνας κεντρικού έπρεπε να φέρουμε από τον Βόλο συνεργείο ε λοιπόν τέρμα αυτά λοιπόν εχτές είχα πρόβλημα στο μαγαζί φράξανε τα πάντα τρέχανε τα νερά από την κουζίνα στο μαγαζί δοκιμάσαμε τα πάντα ,παιρνοντας ένας φίλος μου απο το μαγαζι μου λέει γιατι δεν περνης τους γιους  του Κωστα του Παχη έχουνε ένα μοντέρνο μηχάνημα που δεν κολάη σε κανένα πρόβλημα απογοητευμένος και στεναχωρημένος λέω ας δοκιμάσω και αυτο πραγματι σε λίγη ώρα φτάνουν εκεί τα παιδιά και σε λίγη ώρα ξέφραξαν τον σωλήνα της αποχέτευσης και έτσι ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε 3 χρόνια αφού είχα συνεχώς αυτό το πρόβλημα λύθηκε για πάντα θέλω λοιπόν να τους ευχαριστήσω και να σας τους προτείνω εάν έχετε και εσείς κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί τους 
Σκόπελος / Αποφράξεις • Κέντρο Πισίνας • Πυροπροστασία • Υδραυλικά - Ηλεκτρολογικά / Π. και Γ. Παχής
Παντελής και Γιάννης Κ. Παχής
Τηλ. 6988 042 516  24240 23432 / 24153 / 24374  Αγιος Ρηγινάκης
Σκόπελος

διακομιδές ασθενών 41χρονου από το λιμένα Αγνώντα Σκοπέλου προς λιμένα Βόλου

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
-24χρονης από το λιμένα Αλοννήσου στο λιμένα Βόλου, και
-41χρονου από το λιμένα Αγνώντα Σκοπέλου προς λιμένα Βόλου, αμφότεροι με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου