Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ (ΜΑΤΘ. 21,33) http://

Διακομιδή ασθενούς από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, 52χρονος,

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, με το  Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» Ν.Σ. 148, από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, 52χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψη

Προβληματισμός στην Σκόπελο


Προβληματισμός
Τον προβληματισμό του εξέφρασε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, Γιώργος Πατσής, ο οποίος τόνισε ότι ήταν δύσκολη η φετινή σεζόν για τους επαγγελματίες.
Μιλώντας και με την ιδιότητα του επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον τουρισμό, ο ίδιος ανέφερε ότι επισκέφτηκε πολύς κόσμος το νησί, αλλά ήταν όλοι φειδωλοί στα έξοδά τους.
Η αγωνία του κάθε επαγγελματία είναι πώς θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα με τις χειμερινές υποχρεώσεις, ειδικά σε ένα νησί που εξαρτάται από τον τουρισμό.

Εγγραφές στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας

   
     Από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου συνεχίζονται οι εγγραφές στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας για το σχολικό έτος 2017-2018. Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας στεγάζεται στο διδακτήριο του 5ου Λυκείου Λάρισας (Ιουστινιανού & Κομνηνών) στο κέντρο της πόλης κι έτσι η πρόσβαση σ’ αυτό είναι εύκολη.
         Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας απευθύνεται σε:

Καλό χειμώνα να έχουμε όλοι στο νησί μαςΤο καλοκαίρι βέβαια δεν τελείωσε ακόμη αφού έχουμε αρκετούς τουριστες στο νησί μας και πολλές επίχρισης ακόμη εχουν αρκετή δουλεια όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι περιμένουμε κάτι καλύτερο αρά από σήμερα καλό φθινόπωρο λοιπόν και το καλοκαίρι συνεχίζετε φουλ 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου