Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Σύλληψη ιδιοκτήτριας καφέ στην Αλόννησο για ΑΕΠΙ

Στη σύλληψη μιας 54χρονης προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Αλοννήσου για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.  Ειδικότερα η 54χρονη ως ιδιοκτήτρια καφέ μπαρ στην Αλόννησο δεν είχε πληρώσει AEΠΙ.

Διακομιδή 55χρονης από τη Σκόπελο στον Βόλο


Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκε σήμερα το πρωί μια 55χρονη από το λιμάνι Αγνώστας Σκοπέλου καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Η διακομιδή της έγινε με το σκάφος  «ΜΑΡΙΑΝΗ» και με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΑΕΚ: Επιστρέφει ως δανεικός και πάλι ο Αραούχο!

ΑΕΚ: Επιστρέφει ως δανεικός και πάλι ο Αραούχο!

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται αύριο (Πέμπτη) στην Αθήνα για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στην Ενωση με μονοετή δανεισμό

Αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος της ΑΕΚ να γίνει φαίνεται πως είναι γεγονός! Ο Αραούχο αναμένεται αύριο στην Αθήνα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες και από την Ισπανία, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ενωση.  

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Σκόπελος ζητείτε για εργασία σε πιτσαρία νέος με μηχανάκι

Αποτέλεσμα εικόνας για delivery
πάρε τηλέφωνο στο 6983776201 απογευματινες ώρες δουλειά από 6 μέχρι 12 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Βροχές και καταιγίδες

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ, με κύρια χαρακτηριστικά βροχές και καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Στη Σκόπελο 200.000 € για το δίκτυο ύδρευσης

Οικονομικές ενισχύσεις συνολικού ύψους 720.000 € σε πέντε δήμους για έργα υποδομών ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μεταξύ των οποίων και στη Σκόπελο για αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης για αντιμετώπιση της λειψυδρίας. Σύμφωνα με την απόφαση, ο υπουργός ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις στους Δήμους Ήλιδας (230.000 €) και Μεγαλόπολης

Οι τρίτεκνοι μετέφεραν στον Δήμαρχο Αλοννήσου τα αιτήματά τους

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας «Η Αργώ», συνεχίζοντας τις συναντήσεις με τους Δημάρχους του νομού, το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Ευσταθόπουλος συναντήθηκε την Παρασκευή 18  Αυγούστου με το Δήμαρχο Αλοννήσου  Πέτρο Βαφίνη και την υπεύθυνης του Συλλόγου Αγγελική Καλογιάννη.

Στον Βόλο διακομίσθηκαν χθες το βράδυ μία 44χρονη αλλοδαπή από το λιμάνι Αγνώντας της Σκοπέλου


Στον Βόλο διακομίσθηκαν χθες το βράδυ μία 44χρονη αλλοδαπή από το λιμάνι Αγνώντας της Σκοπέλου με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Σκόπελος: Τραυματίστηκαν σε τροχαίο δύο αδέρφια

Tύχη βουνό είχαν δύο αδέρφια που επέβαιναν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο που εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, κάτω από άγνωστες συνθήκες χθες, νωρίς το απόγευμα, στη Σκόπελο.  Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν, ο ένας πιο σοβαρά, χωρίς ωστόσο να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους και διακομίσθηκαν στο λιμάνι του Βόλου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου μόνον ο ένας νοσηλεύεται με κάταγμα της κάτω γνάθου.

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Διακομιδές 14χρονου και 18χρονου από τη Σκόπελο στον Βόλο


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και τη συνδρομή των Λιμεναρχείων Σκοπέλου και Βόλου πραγματοποιήθηκαν τις απογευματινές ώρες σήμερα, οι διακομιδές δύο ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Ειδικότερα, διακομίσθηκαν ένας 14χρονος και ένας 18χρονος από το λιμάνι Αγνώντα Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ’’ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ’’ Ν.Π. 10001, οι οποίοι παραλήφθηκαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου για περίθαλψη και νοσηλεία.

Μαχαίρωσαν τον δήμαρχο μέσα στο δημαρχείο

Μαχαίρωσαν τον δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο δημαρχείο

35χρονος συμβασιούχος του δήμου επιτέθηκε στον Γιώργο Τσουκαλά και τον μαχαίρωσε στο πόδι - Συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση

Στα «δίχτυα» του Λιμεναρχείου παράνομοι ψαροντουφεκάδες Κατασχέθηκε ψαριά 19,5 κιλών

Δυο ψαροντουφεκάδες εντοπίστηκαν από άνδρες του Λιμεναρχείου Βόλου, γύρω στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή της Μηλίνας, μετά από ψάρεμα με τη χρήση φακού και καταδυτικού εξοπλισμού.

Αλλάζουν τα δρομολόγια του flyingcat 6


Αλλάζουν τα δρομολόγια του FLYINGCAT 6 από σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου έως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.
Το φλάινκατ θα αποπλέει την Δευτέρα στις 14.30 από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό την Σκιάθο, τη Γλώσσα και την Σκόπελο. Την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη θα αποπλέει στις 16.00 από το λιμάνι του Βόλου για τους ίδιους προορισμούς.

Ακόμα τον φοβούνται οι φασίστες!!!!!

«Θερίζουν» οι ελεγκτές στις Σποράδες. Σε μία ώρα «μοίρασαν» πρόστιμα 100.000 € στη Σκιάθο


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ένα ανελέητο «κυνηγητό» των επιχειρήσεων στα νησιά των Βορείων Σποράδων από ΙΚΑ και εφορία. Σε σχεδόν ημερήσια διάταξη τα λουκέτα για την μη έκδοση αποδείξεων, ενώ βροχή πέφτουν επίσης τα πρόστιμα από το ΙΚΑ για αδήλωτη εργασία.

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Giannina - AEK Athens FC Live Streaming

PAOK - Kerkyra Live Streaming

Panathinaikos - Levadiakos Live Streaming

Ψάχνουν συνταξιούχο πρώην δημόσιο υπάλληλο για πόθεν έσχες στην Σκόπελο ...



Πολλά τα ακίνητα και πολλά τα φράγκα προς την κυβερνήσει του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  ψάξτε τώρα αν κανένας εστιάτορας η επαγγελματίας έχει κανέναν αλλοδαπό χωρίς ασφάλεια  παλιό μαλακές ουστ 

Συνελήφθη 42χρονος στη Σκόπελο για παράνομη απασχόληση αλλοδαπών

Ένας 42χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας καθώς και δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 28 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου.  Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας συνελήφθη γιατί απασχολούσε παράνομα στο κατάστημά του τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι βρίσκονταν στην Ελλάδα χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα

5o ΦΕΣΤIΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΏΝ ΧΟΡΏΝ (ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ)φωτο


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείου του Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΣΥΜΗ ΙΙ''

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Βόλου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ ΄΄ΣΥΜΗ ΙΙ'' Ν.Π.9208 ότι κατά την διαδικασία απόπλου του προς εκτέλεση δρομολογίου για Γλώσσα Σκοπέλου και Σκιάθο, διαπιστώθηκε βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή του.

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Lamia - Olympiakos Piraeus Live Streaming

ΔΕΗ: Κόβουν χιλιάδες δικαιούχους από το κοινωνικό τιμολόγιο με τα νέα κριτήρια


Δεκάδες χιλιάδες από τους σημερινούς 690.000 δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου της ΔΕΗ αναμένεται να «κοπούν» μέσα στο φθινόπωρο, και να βρεθούν αντιμέτωποι με αυξήσεις στα τιμολόγια, με βάση νέα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια που πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή.

Από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης γειτονιά τη γειτονιά, άνθρωπο τον άνθρωπο, και ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη κινητοποίηση.


ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!

Την Πέμπτη 31 του Αυγούστου στη 1 το μεσημέρι, συμμετέχουμε όλοι και όλες στην πανελλαδική συγκέντρωση των Συντονισμών Συλλογικοτήτων και Πρωτοβουλιών ενάντια στους πλειστηριασμούς, στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Μεγάλη αγάπη στην Σκόπελο η ελεγκτικές αρχές σήμερα κλιμάκιο επιθεώρησης εργασίας 17 ατόμων στο νησί μας καλός τα δεχτήκαμε....


αφού μας επισκέφτηκαν όλο το καλοκαίρι εκατοντάδες από δημόσιους υπαλλήλους από όλα τα εκλεκτικά κέντρα σήμερα λόγω των χορών στην Σκόπελο έρχονται 17 υπάλληλοι θα μας σκίσουμε είπαν άλλα θα παρακολουθήσουν και στο

Κούνημα από σεισμό στης Σποράδες


Διακομιδή βρέφους από την Σκόπελο στον Βόλο


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε τις βραδινές ώρες χθες, η διακομιδή βρέφους το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Η διακομιδή έγινε από το λιμάνι Αγνώντα Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ’’ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ’’ Ν.Π. 10001, με την συνδρομή των Λιμεναρχείων Βόλου και Σκοπέλου. 
Το βρέφος παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

πραγματοποιήθηκαν,πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, 73χρονης από το λιμένα Σκιάθου στο λιμένα Βόλου

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες,καθώς και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
70χρονου από το λιμένα Θάσου προς το λιμένα Κεραμωτής με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΘΑΣΟΣ ΙΙ''Ν.Π. 11836
73χρονης από το λιμένα Σκιάθου στο λιμένα Βόλου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ'' Ν.Σκ. 158

Όταν δεν εκτιμούν αυτό που δίνεις, μάθε να φεύγεις!


Κάποιες φορές οι άνθρωποι δεν χρειάζονται τις συμβουλές σου. Χρειάζονται την κατανόησή σου. Χρειάζονται απλά να τους ακούσεις. Να μην βιαστείς να κρίνεις και να αποφανθείς υπέρ κάποιου πορίσματος εξαιτίας μιας δικής σου εμπειρίας.

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Καιρός - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Προσοχή τις επόμενες ημέρες

Καιρός - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί Προσοχή τις επόμενες ημέρες

«
Έρχεται μακρά περίοδος ισχυρών μελτεμιών – Φόβος για πυρκαγιές». Με αυτή τη φράση που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για την αλλαγή του καιρού. 
«Από την Παρασκευή επανέρχονται τα ισχυρά μελτέμια και όπως δείχνουν όλα τα προγνωστικά στοιχεία, τα μελτέμια αυτά θα έρθουν για να μείνουν για αρκετές μέρες. Βέβαια, μπορεί τα μελτέμια (βοριάδες) να δρουν ως φυσικό κλιματιστικό και να ανακουφίζουν από τη ζέστη, ωστόσο είναι επικίνδυνα για εξάπλωση πυρκαγιών σε συγκεκριμένες περιοχές» ανέφερε, μεταξύ άλλων. 

βάλαμε πλώρη για τη Σκόπελο Έτριζε όλο το ιστιοπλοϊκό

Το καλοκαίρι του 2012, ένας φίλος μου είχε μόλις πάρει το δίπλωμα οδήγησης ιστιοπλοϊκού. Είπαμε να περάσουμε μια εβδομάδα στις Σποράδες. Μαζευτήκαμε τέσσερα άτομα, νοικιάσαμε σκάφος από τη Νέα Σκιώνη της Χαλκιδικής και βάλαμε πλώρη για τη Σκόπελο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Παναθηναϊκός Athletic Bilbao - Panathinaikos Live Stream

Live Streaming ΑΕΚ - Κλαμπ Μπριζ AEK Athens - Club Brugge Live Stream

Έστερσουντ - ΠΑΟΚ Ostersunds - PAOK Live Stream Live Streaming

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Διακομιδή ασθενούς από την Σκόπελο στον Βόλο


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, και την συνδρομή των Λιμεναρχείων Σκοπέλου και Βόλου, διακομίσθηκε, χθες, ’ από το λιμάνι του Αγνώντα Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, 70χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Τον 70χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου για περίθαλψη και νοσηλεία

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Τραυματίστηκε 47χρονος σε τροχαίο στη Σκιάθο

Με κάκωση κάτω άκρου νοσηλεύεται από χθες τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Βόλου ένας 47χρονος Σκιαθίτης, που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα.  Ο 47χρονος φέρεται να τραυματίστηκε όταν ανατράπηκε το δίκυκλο μοτοποδήλατο που επέβαιδνε προχθές το βράδυ και κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Βόλου, η οποία έγινε με το τουριστικό σκάφος «Αγ. Ιωάννης ο Ρώσος» από το λιμάνι των Κουκουναριών.

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Το τελευταίο μεγάλο κύμα φυγής…

Το τελευταίο μεγάλο κύμα φυγής… από ψηλά

Έτσι καταλαβαίνουμε ότι ο Σεπτέμβρης πλησιάζει.
Οι τουρίστες αποχαιρετούν την Σκοπελο

Το πρόγραμμα δακοκτονίας σε Γλώσσα και Κλήμα Σκοπέλου


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων  ενημερώνει τους ελαιοκαλλιεργητές, τους κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της παρακάτω περιοχής ότι κρίνεται απαραίτητη η επέμβαση για την προληπτική καταπολέμηση του δάκου της ελιάς, σύμφωνα με τα ποσοστά και βιολογικά χαρακτηριστικά του δακοπληθυσμού που προέκυψε από τις πληροφορίες του δικτύου παγίδων (αριθμό ακμαίων, την αναλογία φύλλου και ωριμότητα των θηλυκών ακμαίων του δάκου της ελιάς), τις επικρατούσες και αναμενόμενες καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, σχετική υγρασία και ταχύτητα αέρα).

διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης 47χρονου από το λιμένα Κουκουναριών Σκιάθου στο λιμένα Βόλου

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
47χρονου από το λιμένα Κουκουναριών Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το  Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ'' Ν.Σ. 158.

Η καρδιά της χορευτικής παράδοσης χτυπάει στη Σκόπελο

xoreutikoΤο τριήμερο 26-28 Αυγούστου, το ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Σκοπέλου θα φιλοξενήσει συγκροτήματα παραδοσιακών χορών.

Μηχανική βλάβη Τ/Χ σκάφους στην Αλόννησο

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για περιστατικό ακυβερνησίας λογω μηχανικής βλάβης του Τ/Χ “ΛΕΝΑ” Σ.ΩΡ. 6847 με τρεις (03) επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή 3 ν.μ. νοτιοανατολικά ν. Πιπέρι.
Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  το σκάφος φορέα διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου Βόρειων Σποράδων  “ΚΙΜΩΛΟΣ” Ν.Χ.  834 και το Ε/Γ-Τ/Χ “ΕΞΠΛΟΡΕΡ” Τ.Α. 72  με επιβαίνοντα στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 
Το “ΛΕΝΑ” ρυμουλκήθηκε από το “ΚΙΜΩΛΟΣ” συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και του “ΕΞΠΛΟΡΕΡ” στο λιμένα Αλονήσσου όπου κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα Πατητηρίου, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.
Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Τ/Χ σκάφους

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη - ΤΩΡΑ

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη - ΤΩΡΑΘρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Η αγαπημένη ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

«Στη Σκόπελο όπως τα πεύκα…» της Ανθούλας Δανιήλ

«Στη Σκόπελο όπως τα πεύκα…» της Ανθούλας Δανιήλ


Ας λέει ο Καβάφης σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να ’ναι μακρύς ο δρόμος. Εγώ με το που μπήκα στο λεωφορείο ευχόμουν να είναι σύντομος. Πλατεία Κάνιγγος, Άγιος Κωνσταντίνος. Καταμαράν, για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο. Εγώ και μερικοί άλλοι για τη Σκόπελο, και οι άλλοι για τα άλλα. Τουρίστες, συρόμενες βαλίτσες, τσάντες, σορτσάκια, καπέλα και άλλα του καλοκαιριού αξεσουάρ. Σε εφτά ώρες έφτασα. Η Μαρία με περίμενε, με πήρε με το αυτοκίνητό της και με πήγε στο «Καλύβι» της – Θεέ μου, για παλάτι πρόκειται, για επίγειο παράδεισο. Δέκα στρέμματα με οπωροφόρα

ΣΚΟΠΕΛΟΣ νέα ‘απόβαση» οικονομικών επιθεωρητών γίνεται σήμερα στις Σποράδες

Αποτέλεσμα εικόνας για σδοε ταυτοτητα

Συγκούστηκαν σκάφη αναψυχής στον Άγνωντα Σκοπέλου

Ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου ότι το σκάφος Α/Ψ «SAR» σημαίας Γαλλίας με επιβαίνοντες τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, συγκρούστηκε με το σκάφος Α/Ψ «ΣΟΦΙΑ» Τ.Β. 916 στο οποίο επέβαιναν τρεις άνθρωποι, στη θαλάσσια περιοχή έξω από το λιμάνι Σκοπέλου.

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Αρκάς ο νεοφιλελε και το πρόβλημα του για το ποιοι μιλάνε


Είναι γνωστό πλέον ότι ο εξαιρετικός κατά τα άλλα σκιτσογράφος Αρκάς το τελευταίο καιρό πολιτικοποιήθηκε και μάλιστα προς τα δεξιά. Παλιότερα γράφαμε και το εννοούσαμε ότι είναι δικαίωμα του, αλλά βέβαια δίνει τροφή για κριτική.

Live Streaming Μπριζ (Βέλγιο)-ΑΕΚ Club Brugge - AEK Athens Live Stream

ΠΑΟΚ-Εστερσουντ PAOK - Ostersunds Live Stream

Live Streaming Παναθηναϊκός-Αθλέτικ Μπιλμπάο Panathinaikos - Athletic Bilbao Live Stream

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Σποράδες


Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, σήμερα προβλέπεται υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία 3) στην ηπειρωτική Μαγνησία και στις Β. σποράδες. Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Live Streaming Olympiakos Piraeus - Rijeka Live Stream

Είναι καλά στην υγεία του ο πρωθυπουργός μας;Τι συμβαίνει;


Ανησυχία στον ελληνικό λαό που ενώ η χώρα καίγεται παρεμβαίνει μόνον μέσω του λογογράφου του.

Ούτε καν μια παρουσία-δήλωση στην κυβερνητική τηλεόραση, έστω ως Ελ Σίντ...
Τι συμβαίνει;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΚ: Έχουμε 14000 πυροσβέστες αλλά μόνο 300 πήγαν στις φωτιές


Εξωφρενικές καταγγελίες κάνουν οι ίδιοι οι πυροσβέστες για έλλειψη πλήρους συντονισμού και ουσιαστικής αδιαφορίας της πολιτείας επισημαίνοντας ότι πολλά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν υπήρχε ουσιαστικός συντονισμός στο ανθρώπινο δυναμικό της πυροσβεστικής.

Ο Παν. Σοφικίτης από τη Σκόπελο ζωντανεύει θρυλικά σκαριά των ελληνικών θαλασσών

Ο Παναγιώτης Σοφικίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκόπελο. Από μικρό παιδί έμαθε να αγαπάει τη θάλασσα. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά… Υπήρξε ο μικρότερος από εννιά παιδιά, εκ των οποίων οι πέντε αδελφοί του δούλεψαν ναυτικοί σε όλη τη ζωή τους. Όμως, εκείνος διάλεξε

Συλλήψεις σε Σκόπελο για κατοχή κάνναβης


Συνελήφθη, στις 14-08-2017  το μεσημέρι στη Σκόπελο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε αποθήκη της οικίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. 

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα. Να έχετε πάντα την Παναγία δίπλα σας να σας φυλάει.

Σκόπελος ποιος χαίρετε όταν ο Σκλαβενίτης είναι κλειστά γιορτές και αργίες?

Αποτέλεσμα εικόνας για γελια
περιμένω απάντησης 

Η ΚΑΚΟΨΥΧΗ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ....ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΒΕΒΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


Γιώργος Αλεξάτος
Είναι πολύς ο κόσμος που καταγγέλλει εδώ και δύο μέρες τα όσα αποκαλύπτει η τραγωδία των πυρκαγιών σχετικά με το έγκλημα που διαπράττει η κυβέρνηση Τσίπρα, συνεχίζοντας την πολιτική των άλλων μνημονιακών κυβερνήσεων:

ΣΚΟΠΕΛΟΣ η μάχη της πίτας της τυρόπιτας του γύρου πιτα φέτος

Αποτέλεσμα εικόνας για του γύρου πιτα φέτος
πόλεμος αυτές της ήμερες στην Σκόπελο με της πίτες το πρωί σκοτωμός για τυρόπιτες και το βράδυ στα σουβλατζίδικα ουρές για ένα γύρο πιτα ,φοβερό καλοκαίρι φέτος τελικά η κρίσή έχει και τα καλά της 

Έκτακτο ανακοινωθέν του Μεγάρου Μαξίμου..Τώρα

Έκτακτο ανακοινωθέν του Μεγάρου Μαξίμου: "Αύριο, Τρίτη 15 Αυγούστου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θα κάνει το εντέκατο μπάνιο του και θα τουιτάρει δύο φορές για τις μεγάλες πυρκαγιές"


Σκόπελος προβληματισμός στα σόσιαλ μίντια με την απερίσκεπτη ενέργεια από Ελβετό να σήκωση την σημαία της πατρίδας του την ήμερα της Παναγίας στο νησί μας


Είναι Δεκαπεντάυγουστος.Γιορτάζει η Ελλάδα και σηκώνεσαι πρωί πρωί και βλέπεις να κυματίζει μια σημαία της Ελβετίας κάπου στη Σκόπελο κοντά στην Ελληνική σημαία που βρίσκεται στο λιμάνι.Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως!ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.Αλλά δυστυχώς επειδή είναι Ελλάδα ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς πρόβλημακαι στην Ελβετία...!!

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Powered By Blogger