Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμενίσκο Κουκουναριών Σκιάθου στο λιμένα Βόλου 30χρονο, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμενίσκο Κουκουναριών Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ'' Ν. ΣΚ. 158, 30χρονο, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

το καλύτερο μαγαζί στην Σκόπελο και στης Σποράδες συμφωνα με το tripadvisor είναι το.....

Πολλά πολεμικά αεροπλάνα τώρα πάνω από την Σκόπελο

Αποτέλεσμα εικόνας για Πολλά πολεμικά αεροπλάνα  τώρα πάνω από την Σκόπελο
κάτι πρέπει να συμβαίνει τόσα πολλά πρώτη φορά Ας ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ 

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια

Άλλο ένα εμπόδιο ξεπεράστηκε για τη δημιουργία εκτενούς δικτύου υδατοδρομίων και κατατίθεται την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή το σχετικό σχέδιο νόμου. 

Παρά τις παλινωδίες, τα προβλήματα και τις αβελτηρίες έντονο διατηρείται το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν ελληνικά και ξένα επενδυτικά κεφάλαια.

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς σήμερα στις 3:30μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Πατρών

Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
Η όξυνση της επίθεσης του κράτους και των αφεντικών στην πλειοψηφία της κοινωνίας συνεχίζεται, μέσα από τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου. Το ασφυκτικό πλέγμα που έχουν στήσει γύρω μας διαμορφώνει ακόμα ευνοϊκότερες συνθήκες για την ολοένα και μεγαλύτερη αποσάθρωση των κοινωνικών κεκτημένων των προηγούμενων δεκαετιών.

Ντροπή για την Σκόπελο......

Αποτέλεσμα εικόνας για απαγορεύεται να μιλασ

Αυτά που άκουσα εχθές είναι τρελό άκουσα Σκοπελίτες να καταγγέλλουν τον Γιάννη γιατί έλεγαν τρόμαξε τους τουρίστες και δεν ήρθαν στο νησί μας και άλλα έφυγαν τρομαγμένοι λόγο μέδουσας που τους τρόμαξε ,αν είναι δυνατόν λείπαμε ειλικρινά και τελικά νομίζω αυτός ο κόσμος δεν χρειάζονται ενημέρωση και πρέπει να σκεφτώ σοβαρά να κλείσω το Σκόπελος νιους δεν είναι δυνατόν να σας ενημερώνουμε χωρίς κανένα προσωπικό όφελος αφού δεν έχουμε ούτε μια διαφήμισή με χρήματα και κάθε φορά να γινόμαστε εχθροί του νησιού όπως τώρα ο Γιάννης ντροπή σε ορισμένους 

Dudelange - APOEL Live Stream Live Streaming

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ - ΤΟΥΡΙΣΜΟ Στη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή για την αυριανή πανελλαδική απεργία

Αγωνιστικές παρεμβάσεις σε ξενοδοχεία και επισιτιστικές αλυσίδες μπροστά στην απεργία από ταξικά σωματεία του κλάδου
Από τη χτεσινή αγωνιστική παρέμβαση του κλαδικού Συνδικάτου της Αττικής στο ξενοδοχείο
Από τη χτεσινή αγωνιστική παρέμβαση του κλαδικού Συνδικάτου της Αττικής στο ξενοδοχείο "Wyndham Grand Athens"
Τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή δίνουν κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία του Επισιτισμού - Τουρισμού, με πολύμορφες παρεμβάσεις, εξορμήσεις και περιοδείες, για την επιτυχία της αυριανής πανελλαδικής απεργίας του κλάδου.
Με αγωνιστικές πρωτοβουλίες μέχρι την απεργία
Σε αυτό το πλαίσιο, υλοποιώντας την απόφασή του να φτάσει μέχρι την απεργία με αγωνιστικές πρωτοβουλίες, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής πραγματοποίησε χτες αποφασιστική παρέμβαση στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens», το μοναδικό «πεντάστερο» ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας που δεν εφαρμόζει τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ). Οι δυνάμεις του κλαδικού Συνδικάτου απαίτησαν την εφαρμογή την κλαδικής ΣΣΕ.
Οι πάνω από 80 εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, στην πλειοψηφία τους έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, πληρώνονταν με βάση τα ψίχουλα της Εθνικής Γενικής ΣΣΕ. Παρά τα προσχήματα που προέταξαν αρχικά εκπρόσωποι της Διεύθυνσης του ξενοδοχείου, κάτω από την ανυποχώρητη στάση και πίεση του Συνδικάτου, επιτεύχθηκε συνάντηση με τον μέτοχο του ξενοδοχείου, Χ. Σιγανό, αποσπώντας τη δέσμευση να εφαρμόσει άμεσα την κλαδική σύμβαση.

Μηχανική βλάβη στο Τρίκερι παρουσίασε το ΣΥΜΗ ΙΙ


Ενημερώθηκε χθες το απόγευμα η Λιμενική Αρχή Βόλου, από τον πλοίαρχο του επιβατηγού »ΣΥΜΗ ΙΙ», ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου από Γλώσσα για Σκιάθο-Βόλο, και ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή του Παγασητικού κόλπου στο δίαυλο Τρίκερι, διαπιστώθηκε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου