Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ


 M 2.5, 15/07 09:06, βάθος 5 χλμ, 35 χλμ Δ από Βόλος

Η Μ. Χρυσοβελώνη για την επέτειο του πραξικοπήματος της Κύπρου

Δήλωση της γραμματέως του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη με αφορμή την επέτειο του πραξικοπήματος της Κύπρου:
«Η επέτειος του Πραξικοπήματος της Κύπρου στρέφει τη θύμησή μας σε γεγονότα που ο καθένας μας εύχεται να μην επαναληφθούν.
Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την προάσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας αλλά και για την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σκόπελο εξαιρούνται από τη διατήρηση οικόσιτων ζώων Οι τουριστικοί τόποι

Αποτέλεσμα εικόνας για μοσχαρια
πρωί-πρωί με τη δροσούλα με ξυπνάει ένα δυνατό το μοσχάρι είναι νότια από το οικόπεδο μου ωραία μοσχαράκια τα οποία αλλάζουν με τη γνωστή μελωδική φωνή τους μετά συνεχίζουν πάνω από το οικόπεδο ακούω τα αλογάκια δωράκια με το χαρακτηριστικό ήχο τους όταν χλιμιντρίζουν  στην

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με κάποιους δήθεν τουρίστες αλλοδαπούς στη Σκόπελο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ
Η νέα μέθοδος που χρησιμοποιούν στο νησί μας για Άγρα πελατών ορισμένοι τάχα έξυπνοι επαγγελματίες τι κάνουν λοιπόν  προσλαμβάνουν αλλοδαπούς δήθεν τουρίστες οι οποίοι ψαρεύουν ομοεθνή τους παραδείγματος χάρη Αν είναι Σκανδιναβοί ψαρεύουν Σκανδιναβούς αν είναι Ολλανδοί ψαρεύουν Ολλανδούς αν  είναι Άγγλοι ψαρεύουν τους πάντες και πάμε σε ένα περιστατικό που έπεσε στην αντίληψη μας γνωστός αλλοδαπός <τουρίστας>  που μένη μονιμά στο νησί πληρώνετε με το κεφάλι σε όσους πελάτες ψαρέψει και προτείνει  σε καταστήματα και βέβαια την μασά του και τα

Κ εδώ δύο από τους (κατά #Μπαλάφα) ευεργέτες της χώρας λαμβάνουν την έμπρακτη στήριξη κ αγάπη του συγκεντρωμένου κόσμου!

Ζεις στην χώρα που ο ΠτΔ δεν επισκέπτεται ένα νοσοκομείο να δει τα προβλήματα της περίθαλψης αλλά ποζάρει καμαρωτός με σόου μπιζ περσόνες.


Σκόπελος προσοχή προσοχή δείτε τη μας έρχεται

από τον φιλο  Yiannis Chatzitrakosas
Αν η πρόβλεψη συνεχίσει να είναι και αύριο η ίδια , οι αρμόδιοι στις Σποράδες να

Υδροπλάνα στην Σκόπελο : Μια θλιβερή ιστορία που συνεχίζεται

Υδροπλάνα: Μια θλιβερή ιστορία που συνεχίζεται

Σε επιχειρηματικό ανέκδοτο έχει μετατραπεί η υπόθεση των υδροπλάνων, που εδώ και 10 τουλάχιστον χρόνια συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, χωρίς όμως να καταφέρουν να εκτελούν κανονικά δρομολόγια. 
Πότε οι αντιδράσεις των ακτοπλόων, πότε οι περιορισμοί από το Γενικό Επιτελείο Στράτου, πότε η έλλειψη νομοθετικού πλαισίου, τα υδροπλάνα επί της ουσίας δεν πέταξαν… ποτέ.

Ολυμπιακός – Λόκερεν Φιλικό Lokeren - Olympiakos Piraeus Live Streaming

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου