Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Μεγάλη προσοχή στην Σκιάθο : Τουρίστρια σκοτώθηκε από τα καυσαέρια αεροπλάνου που απογειώθηκε

Καραϊβική: Τουρίστρια σκοτώθηκε από τα καυσαέρια αεροπλάνου που απογειώθηκε

Στο αεροδρόμιο της Σκιάθου μαζεύονται τουριστες να δούνε από κοντά προσγείωσης και απογείωσης και μπορεί να συμβεί και εδώ ατύχημα διαβάστε λοιπόν τι έγινε 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ SKOPELOS KASTANI BEACH BAR ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ NIGHT PARTY

αυτήν την Παρασκευή το πρώτο βραδινό πάρτι του φετινού καλοκαιριού στην παραλία καστανι και με τον πασίγνωστο dj vaggeli-dj tylv να πάμε θα γίνει  χαμός 

Προφυλακιστέος ο παιδόφιλος 55χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο.Επτασφράγιστο μυστικό η ταυτότητα του..


Προφυλακιστέο έκρινε ο ανακριτής τον 55χρονο επιχειρηματία από το Βόλο ο οποίος συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας να έχει μαζί του μια 14χρονη. Αύριο στον ανακριτή θα παρουσιαστεί η μητέρα του παιδιού που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για συνέργεια. 

Αντεπίθεση Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό: Εξέγερση παντού


Ανακοίνωση εξέδωσε η Αντεπίθεση Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό, αναφορικά με την κλαδική απεργία στις 20 Ιουλίου.

Αυτός που φοβάται τον λαό, τον αντιμετωπίζει σαν εχθρό του... Με ξύλο και ΜΑΤ!

Αυτός που φοβάται τον λαό, τον αντιμετωπίζει σαν εχθρό του...
Ο Τσίπρας φοβάται να μιλήσει με τον λαό και να έρθει αντιμέτωπος μαζί του...
Έτσι φέρνει την περιβόητη ανάπτυξη του... 
Με ξύλο και ΜΑΤ!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Διαγωνισμός τσιμεντοστρώσεων και πλακοστρώσεις στη Γλώσσα


Ο δήμαρχος Σκοπέλου, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Τσιμεντοστρώσεις και πλακοστρώσεις οδών εντός οικισμών Δ.Κ. Γλώσσης» με προϋπολογισμό 40.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το έργο συντίθεται από την κατηγορία οικοδομικών εργασιών με προϋπολογισμό 32.258,06 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ, απρόβλεπτα και αναθεώρηση), που χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ.
Τα τεύχη Δημοπράτησης (εκτός του εντύπου οικονομικής προσφοράς) είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Σκοπέλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (http://skopelos.gov.gr/Προκηρύξεις – Έργα) από όπου θα μπορούν να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι.
Το σφραγισμένο έντυπο Οικονομικής Προσφοράς χορηγείται στους ενδιαφερόμενους μέχρι τις 14/07/2017. Πληροφορίες: Τεχνική Υπηρεσία, Τηλ.: 2424350122.

130 ξενικά είδη ψαριών έχουν εισβάλει στις θάλασσές μας!

Συνολικά 130 ξενικά είδη έχουν βρει καταφύγιο στις θάλασσες της Ρόδου και στα Δωδεκάνησα γενικότερα. Τουλάχιστον τόσα έχουν καταγραφεί από τον Υδροβιολογικό Σταθμό της Ρόδου… Ιδιαίτερα φιλόξενο είναι το θαλάσσιο περιβάλλον στην περιοχή μας για τα λεοντόψαρα και τους λαγοκέφαλους.

Δυστυχώς πέθανε στην Σκόπελο !


δυστυχώς στην Σκόπελο ο τουρισμός πέθανε όπως τον ξέραμε
Μεγάλος αριθμός τουριστών φέτος στην Σκόπελο  προέρχεται από την Βουλγαρία, την Πολωνία, τη Ρωσία και την Σερβία και την Ρουμανία Οι τουρίστες από τις χώρες αυτές, που προτιμούν τον τόπο μας για τις διακοπές τους, δεν αφήνουν χρήματα στα τουριστικά μαγαζιά, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν. .είδαμε τουρίστες να ψάχνουν τους καταλόγους σε όλα τα μαγαζιά για να Φάνε ένα

Εορτάζοντες την 13ην του μηνός Ιουλίου Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ

Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ
Να, συν τοις άλλοις, πώς η Εκκλησία υμνεί τον αρχάγγελο Γαβριήλ σ’ αυτή τη γιορτή του:
«Θρόνω παριστάμενος της τρισηλίου Θεότητας και πλουσίως λαμπόμενος, ταις θείαις λαμπρότησι, ταις έκπεμπομέναις, απαύστως εκείθεν, τους επί γης χαρμονικώς, χοροστατούντας και εύφημούντας σε, παθών άχλύος λύτρωσαι, και φωτισμώ καταλάμπρυνον, Γαβριήλ Αρχιστράτηγε, πρεσβευτά των ψυχών ημών.» Των ασωμάτων λειτουργών ως πρωτεύων, το προ αιώνων ορισθέν όντως μέγα, συ Γαβριήλ πεπίστευσαι μυστήριον, τόκον τον απόρρητον, της αγίας Παρθένου, Χαίρε, προσφωνών αύτη, ή κεχαριτωμένη. Χρεωστικώς σε όθεν οι πιστοί, εν ευφροσύνη αεί μακαρίζαμεν.»

διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 20χρονη από το λιμένα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου,η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΙΙ'' Ν.Σ. 32, 20χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Πέθανε ξαφνικά 55χρονος στην Αλόννησο


Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί 55χρονος στην Αλόννησο μετά από αδιαθεσία που ένιωσε.
Από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας –νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος ήταν κάτοικος Σερρών και βρίσκονταν στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου