Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΒΟΛΟΣ. ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ελευθεριακός Αθλητικός Σύλλογος "Λιμπερτά" συμμετεχει στο ανεπισημο πρωταθλημα
μπασκετ στο βολο που θα διεξαχθει στο ελικοδρομιο ν.ιωνιας.
φασιστες και μπατσοι εξω απο τα γηπεδα.

Με τιμή ως 1,8 ευρώ η ρίγανη σε Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα

Φόρτωσε στρέµµατα φέτος η ρίγανη σε Θεσσαλία και Β. Ελλάδα, καθώς πέρσι και πρόπερσι υπήρχε έλλειµµα. Μάλιστα, όπως λένε παραγωγοί στην Agrenda, ρόλο φαίνεται να έπαιξε και το πριµ των 60 ευρώ το στρέµµα που δίνει το πρόγραµµα της Βιολογικής.

Δύο συλλήψεις σε καφέ μπαρ της Σκιάθου για ηχορύπανση

Δύο άνδρες συνελήφθησαν στη Σκιάθο για υπέρβαση της έντασης μουσικής σε καφέ μπαρ. Ειδικότερα συνελήφθη ένας 24χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος καθώς σε έλεγχο στο καφέ μπαρ που διατηρεί διαπιστώθηκε ότι η μουσική ήταν στα 95db ενώ το επιτρεπόμενο όριο είναι στα 80. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη και ένας 49χρονος Αλβανός ως προσωρινά υπεύθυνος σε καφέ μπαρ στο οποίο διαπιστώθηκε υπέρβαση κατά 5db.

Εδώ το μαγαζί είναι ελληνικό και δεν δέχεται κρατικό νταβατζιλίκι...

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Μουσείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς στη Γλώσσα


Αποψη του μουσείου που αποτελεί πόλο έλξης σε μικρούς και μεγάλους
Λειτουργεί με καλοκαιρινό ωράριο για τους επισκέπτες
Με καλοκαιρινό ωράριο λειτουργεί το Μουσείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς και η βιβλιοθήκη «Περσεύς Αθηναίος» στη Γλώσσα Σκοπέλου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες.
Το Μουσείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Ιδρύματος Ελληνισμού και η δανειστική βιβλιοθήκη του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Περσεύς Αθηναίος», έχουν μια ελληνική ανοιχτή αγκαλιά στην Γλώσσα Σκοπέλου, για τους Έλληνες και ξένους φίλους τους.

Σημείο συνάντησης η Σκόπελος


Γιορτή παράδοσης και πολιτισμού διοργανώνεται στη Σκόπελο
Θεσμό με διεθνή απήχηση αποτελεί το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», το γεγονός του καλοκαιριού για τη Σκόπελο, που πάλλεται ήδη σε ρυθμούς πυρετώδους προετοιμασίας.
H αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Σκοπέλου, και με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», στη μνήμη του αείμνηστου χοροδιδασκάλου Διαμαντή Παλαιολόγου, και προσκαλεί στη Σκόπελο τους λάτρεις της παράδοσης, από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου.
Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», που τα τελευταία χρόνια τελεί και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO, έχει καθιερωθεί πια ως ένας ζωντανός θεσμός παράδοσης και πολιτισμού.

Εορτάζοντες την 10ην του μηνός Ιουλίου

ΟΙ ΑΓΙΟΙ 45 ΜΑΡΤΥΡΕΣ
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΒΙΑΝΩΡ και ΣΙΛΟΥΑΝΟΣ
ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ εν Γέρα Λέσβου, ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Επισκόπου Άσσου
[Ο ΑΓΙΟΣ ΤΙΘΟΗΣ, μάρτυρας]
Ο ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ, από τις Σάρδεις
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΥΡΙΟΙ (10.000) ΟΣΙΟΙ της Νιτρίας που θανάτωσε με φωτιά ο επίσκοπος Αλεξανδρείας Θεόφιλος, επειδή αντιπαθούσε τον Ισίδωρο τον Πρεσβύτερο.
Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ του Θεολόγου, εν τοις Βιάτου ή Βεώτου
Ο ΟΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ο Ρώσος, ο Εσφιγμενίτης
Αναλυτικά

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου