Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1 (ΗΜ.)

Εκτός Σκουρλέτης, Δρίτσας από την Πολιτική Γραμματεία

Εκτός Σκουρλέτης, Δρίτσας από την Πολιτική Γραμματεία
Του Βασίλη Σκουρή
Τις υπόγειες διεργασίες που πραγματοποιούνται στον ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.
Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε τον χωρισμό της Πολιτικής Γραμματείας σε Πολιτικό Συμβούλιο και Εκτελεστικό Συμβούλιο, με το Πολιτικό Συμβούλιο να υποκαθιστά ουσιαστικά το μίνι υπουργικό που συνεδρίαζε κάθε Δευτέρα.
Στο 11μελές Πολιτικό Συμβούλιο δεν προτάθηκαν οι Πάνος Σκουρλέτης και Θοδωρής Δρίτσας, τα ονόματα των οποίων υπήρξαν στο τραπέζι και το ερώτημα πλέον είναι αν είναι προμήνυμα για τον επικείμενο ανασχηματισμό.

Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σάμης Κεφαλληνίας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ'' Ν.Π. 12207, το οποίο επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σάμη για Ιθάκη, με τρεις (03) επιβάτες, ότι διαπιστώθηκε αδυναμία λειτουργίας εργατών άγκυρας λόγω ηλεκτρικού προβλήματος.

Μην κάνεις "έτσι" ρε... ψυχασθενή. Δεν έχεις καταλάβει ότι στ' αρχίδια μας αν ο νόμος για τις τηλεοράσεις είναι ή όχι συνταγματικός και το αν ο Κούλης είναι διαπλεκόμενος;

Μην κάνεις "έτσι" ρε... ψυχασθενή.
Δεν έχεις καταλάβει ότι στ' αρχίδια μας αν ο νόμος για τις τηλεοράσεις είναι ή όχι συνταγματικός και το αν ο Κούλης είναι διαπλεκόμενος?
Με μια έγνοια κοιμόμαστε και ξυπνάμε, γόνε της... Χουντογενειάς και υιέ πατέρα χωρίς... πρόσωπο.
Πότε θα σε ξεσκίσουμε και θα σε στήσουμε ξεβράκωτο στην...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτός θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ

Ο Αρετόπουλος στα ερυθρόλευκα
Ο Αρετόπουλος στα ερυθρόλευκα
Απίστευτο

''SIBERIAN EFFECT'' !! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΨΥΧΡΟΤΕΡΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ !!


Εικόνα

''SIBERIAN EFFECT'' !! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΨΥΧΡΟΤΕΡΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ !!

''Siberia Effect'' !! Έρχεται ο ψυχρότερος Νοέμβριος των τελευταίων 10 ετών !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

ΑΕ Διμηνίου-Σκόπελος 3-1


ΣΚΟΠΕΛΟΣ Κενή η θέση γεωπόνου Στην φώτο Από τα εγκαίνια του εργοστασίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου Κλωναρις λεμονής ΚοχυληςΑπό τα εγκαίνια του εργοστασίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου
 Πάγιο αίτημα αποτελεί για τα νησιά των Βορείων Σποράδων η κάλυψη της θέσης του Γεωπόνου στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Σκοπέλου, που παραμένει κενή οκτώ και πλέον χρόνια.
 Το ίδιο αίτημα έχει κατ’ επανάληψη θέσει υπόψη του αρμόδιου Υπουργού Ευάγγελου Αποστόλου, ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, επισημαίνοντας σε όλους του τόνους την αναγκαιότητα επίλυσης ενός προβλήματος, το οποίο απασχολεί επί σειρά ετών τους δεκάδες καλλιεργητές των νησιών.

Έχετε δει πως... "προκύπτουν" οι μοσχαρίσιες μπριζόλες πριν φτάσουν στο πιάτο μας; [video]

Απίστευτο βίντεο...

Μας ενδιαφέρει όλους! Η τάση του καιρού για το χειμώνα 2016-2017

Καθώς τα ημερομήνια αποδεδειγμένα δεν μπορούν να αποτελέσουν εργαλείο εκτίμησης του καιρού για τους επόμενους μήνες και δεν είναι και αποδεκτά από του επιστήμονες, ας...

ΤΩΡΑ ΣΦΟΔΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 5,1 ΡΙΧΤΕΡ !!
ΤΩΡΑ ΣΦΟΔΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 5,1 ΡΙΧΤΕΡ !!

Τώρα σφοδρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σκόπελο


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μαγνησίας «η Αλληλεγγύη» ανακοίνωσε χθες ότι αύριο, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, το απόγευμα και Τρίτη 25 Οκτωβρίου, πρωί και απόγευμα, θα βρίσκεται στο λιμάνι της Σκοπέλου η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου για την τακτική αιμοδοσία.

Ο Σύλλογος καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν το «παρών» για να συνεισφέρουν την πολύτιμη αυτή βοήθεια.

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2016

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2016
Η´ 26-39
Καὶ κατέπλευσεν εἰς τὴν χώραν τῶν Γαδαρηνῶν, ἥτις ἐστὶν ἀντίπερα τῆς Γαλιλαίας. Εξελθόντι δὲ αὐτῷ ἐπὶ τὴν γῆν ὑπήντησεν αὐτῷ ἀνήρ τις ἐκ τῆς πόλεως, ὃς εἶχε δαιμόνια ἐκ χρόνων ἱκανῶν, καὶ ἱμάτιον οὐκ ἐνεδιδύσκετο, καὶ ἐν οἰκίᾳ οὐκ ἔμενεν, ἀλλ’ ἐν τοῖς μνήμασιν. Ιδὼν δὲ τὸν Ἰησοῦν καὶ ἀνακράξας προσέπεσεν αὐτῷ καὶ φωνῇ μεγάλῃ εἶπε·
Τί ἐμοὶ καὶ σοί, Ἰησοῦ υἱὲ τοῦ Θεοῦ τοῦ ὑψίστου; δέομαί σου, μή με βασανίσῃς. Παρήγγειλε γὰρ τῷ πνεύματι τῷ ἀκαθάρτῳ ἐξελθεῖν ἀπὸ τοῦ ἀνθρώπου. πολλοῖς γὰρ χρόνοις συνηρπάκει αὐτόν, καὶ ἐδεσμεῖτο ἁλύσεσι καὶ πέδαις φυλασσόμενος, καὶ διαρρήσσων τὰ δεσμὰ ἠλαύνετο ὑπὸ τοῦ δαίμονος εἰς τὰς ἐρήμους. Επηρώτησε δὲ αὐτὸν ὁ Ἰησοῦς λέγων·

Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω (2016) Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher must uncover the truth behind a major government conspiracy in order to clear his name. On the run as a fugitive from the law, Reacher uncovers a potential secret from his past that could change his life forever.

Έξι συμβουλές για να σας κοπεί… η όρεξη

Η παροιμία λέει πως «τρώγοντας έρχεται η όρεξη». Το ζητούμενο είναι όμως με ποιον τρόπο φεύγει! Πόσες φορές έχετε ευχηθεί να υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να περιορίσετε τη λαχτάρα...

Αυξάνονται οι σεξουαλικοί εκβιασμοί μέσω διαδικτύου

Πληθαίνουν τα κρούσματα σεξουαλικής εκβίασης (sextortion) μέσω διαδικτύου, ενώ όλο και περισσότεροι είναι οι ανήλικοι χρήστες που...

Παρελθόν η ρύθμιση των 100 δόσεων

Μείζον ζήτημα που απασχολεί πολλούς φορολογούμενους είναι η αντιμετώπιση των νέων βεβαιωμένων οφειλών που προκύπτουν μετά τις 15.12.2015, για τη διατήρηση των ρυθμίσεων τμηματικής καταβολής οφειλών των 100 δόσεων.
Μετά τις αλλαγές που επήλθαν στην κείμενη νομοθεσία, ελλοχεύει ο κίνδυνος οι πολίτες που εντάθηκαν στη γνωστή ρύθμιση των 100 δόσεων να τη χάσουν αν δεν τηρηθούν οι απαραίτητες πλέον προϋποθέσεις. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που ήδη έχασαν τη ρύθμιση των 100 δόσεων εξαιτίας των νέων διατάξεων, γεγονός που είχε προβλεφθεί από σύσσωμο τον κλάδο των λογιστών.
Αν θέλουμε να δούμε τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση, μετά τις αλλαγές στη νομοθεσία που αφορά στη ρύθμιση των 100 δόσεων, ελάχιστοι είναι εκείνοι οι φορολογούμενοι που θα διατηρήσουν την εν λόγω ρύθμιση, αφού είναι αδύνατον να τηρηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Ουσιαστικά, κάτω από τέτοιο ασφυκτικό πλαίσιο η ρύθμιση των 100 δόσεων σύντομα θα είναι παρελθόν για όλους.

Η δήλωση...

«Η Ελλάδα τηρεί τις υποχρεώσεις της με πολύ θετικές επιδόσεις στην οικονομία αλλά αυτό που έχει ανάγκη και δικαιούται είναι να δοθεί ένα ισχυρό σήμα στην επενδυτική κοινότητα (...) Πρέπει να ενταχθούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ για να προσελκύσουμε επενδύσεις. Είναι εφικτό έως το Γιούρογκρουπ του Δεκεμβρίου να έχουμε θετικές εξελίξεις και αποφάσεις, έτσι ώστε η νέα χρονιά να ξεκινήσει με την Ελλάδα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, που πιστεύω ότι αυτό είναι που περιμένει η παγκόσμια επενδυτική κοινότητα για να διαπιστώσει αν η αβεβαιότητα είναι πίσω και ότι η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω της οριστικά τις μέρες της κρίσης». Αυτά δήλωσε, το βράδυ της Παρασκευής, ο Αλ. Τσίπρας μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες και τις επαφές που είχε με τους Ευρωπαίους εταίρους του.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ 23/10-26/10/2016
Δείτε παρακάτω την πολυήμερη πρόγνωση καιρού για τις Ελληνικές πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λαμία, Λάρισα, Βόλου, Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Ιωάννινα, Φλώρινα και Τρίπολη.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ:


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα, εντοπίστηκε νεκρή

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα, εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Μήλου, στην παραθαλάσσια περιοχή “ΒΟΥΔΙΑ” ν.Μήλου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Προπαγάνδα-κοροϊδία η «εκστρατεία» για το χρέος


    Το μόνο βέβαιο είναι πως στη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες ο Τσίπρας δεν έθεσε στον Ολάντ το ζήτημα των αποκαλύψεών του σε γάλλους δημοσιογράφους, για την ενημέρωση που του έκανε ο Πούτιν ότι ο Τσίπρας του ζήτησε να τυπώσει στη Ρωσία δραχμές. Μπορεί ο Τσίπρας να εμφανίστηκε σαν ένας καραγκιοζάκος με τον οποίο οι ιμπεριαλιστές ηγέτες σπάνε πλάκα (ο Πούτιν «κάρφωσε» το εμπιστευτικό αίτημα στον Ολάντ κι αυτός το «κάρφωσε» σε δυο δημοσιογράφους που του έφτιαχναν την αγιογραφία - έτσι νόμιζε τουλάχιστον), όμως μετά από σχεδόν δυο χρόνια στην εξουσία, στη διάρκεια των οποίων έφαγε πολύ «ξύλο», ο Τσίπρας έχει καταλάβει και πώς παίζεται το παιχνίδι και ποια είναι τα «κιλά» και του ελληνικού καπιταλισμού και τα δικά του.

Ο Τσίπρας παίζει το παιχνίδι του χρέους. Και σ' αυτό το παιχνίδι χρειάζεται καλά λογάκια από τον Ολάντ, τον Σαπέν, τον Μοσκοβισί. Λογάκια, όχι τίποτα περισσότερο. Γιατί η υποτιθέμενη «εκστρατεία» για το χρέος είναι ένα παιχνίδι προπαγάνδας, που στόχο έχει να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό. Τίποτα περισσότερο, και σ' αυτό είμαστε απόλυτα κατηγορηματικοί.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220
 

Προς τον απανταχού Ελληνισμό

Το ιερό καθήκον προς την χώρα των πατέρων μας, προς την χώρα που γεννηθήκαμε και αγαπήσαμε, προς την χώρα που το ιερό της χώμα έχει καθαγιαστεί με το αίμα των προγό­νων μας για να διατηρήσουν την Ελευθερία τους, μας υποχρεώνει να απευθυνθούμε σε κάθε Έλληνα που κρατάει στην καρδιά του άσβεστη την φλόγα της πατρίδος που ως εθνικό προπύργιο διαφύλαξε μέχρι σήμερα την διαχρονική Παράδοση του Γένους και έσωσε τον Ελληνισμό από τον ανά τους αιώνες επιδιωκόμενο αφανισμό του.
Με το κάλεσμά μας αυτό, ως ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», απευθυνόμαστε στον απανταχού Ελληνισμό που όταν χρειάσθηκε μετατράπηκε σε σαλπιστή Αγώνων και Θυσιών υπέρ του Ελληνικού Έθνους μας.
Σε μια εποχή κατά την οποία τα εθνικά μας θέματα ευρίσκονται επί ξυρού ακμής και η Εθνική μας Ταυτότητα τίθεται εν αμφιβόλω, που το άλας εμωράνθει και αφεθήκαμε να μας κυβερνούν υποτι­θέμενοι «Μεσσίες», έχουμε χρέος ιερό απέναντι στον Ελληνικό Λαό και απέναντι στις επερχό­μενες γενεές μας να γίνουμε ένα ακλόνητο οχυρό πίστεως στην ΠΑΤΡΙΔΑ των ΠΑΤΡΙΔΩΝ, την ΕΛΛΑΔΑ «του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού».

Live Streaming Παναθηναϊκός-Κόροιβος live streaming Panathinaikos-Koroivos ...

Live Streaming ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ PAS Giannina - AEL Larissa Live Streaming

Live Streaming Λεβαδειακός-Παναιτωλικός Levadiakos FC - Panaitolikos Live Streaming

Live Streaming Ηρακλής-Ατρόμητος Iraklis Saloniki - Atromitos Athens Live Streaming

Live Streaming Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Olympiacos Piraeus - PAOK Saloniki Live Streaming

Χωρισμός-βόμβα, πιο ηχηρός και από το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου, σε εξέλιξη

Το διάσημο ζεύγος προσπαθεί να χωρίσει πολιτισμένα

Ενας χωρισμός πιο συναρπαστικός και πιο εκκωφαντικός ακόμη και από τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου βρίσκεται σε εξέλιξη.
Λέμε βρίσκεται σε εξέλιξη μια και το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται πλέον στην διαδικασία του πολιτισμένου διαχωρισμού τής έως τώρα κοινής ζωής τους.

Εορτή του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου

Εορτή του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου
Τη μνήμη του τιμά σήμερα, , η μας.
Η παράδοση αναφέρει ότι ήταν ένας από τους γιους του Ιωσήφ από άλλη γυναίκα, γι' αυτό ονομαζόταν αδελφός του Κυρίου. Η συγγενική του, όμως, σχέση με τον Κύριο δεν είναι ομόφωνα καθορισμένη.
Αλλά το γεγονός είναι ότι ο Ιάκωβος ο αδελφόθεος έγινε πρώτος επίσκοπος Ιεροσολύμων και είναι αυτός που έγραψε την πρώτη Θεία Λειτουργία της χριστιανικής Εκκλησίας.
Ο Ιάκωβος, λοιπόν, ποίμανε την Εκκλησία των Ιεροσολύμων με δικαιοσύνη, με γενναία στοργή και στερεότητα στην πίστη. Αυτό όμως, εξήγειρε τη μοχθηρία και την κακουργία των Ιουδαίων. Αφού τον έπιασαν, τον έριξαν πάνω από το πτερύγιο του Ναού, και ενώ ακόμα ήταν ζωντανός, τον αποτελείωσαν με άγριο κτύπημα ροπάλου στο κεφάλι.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου