Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Η ΛΑΕ Μαγνησίας με αγροτικούς φορείς και συλλόγους.

Αντιπροσωπεία της ΛΑΕ Μαγνησίας παραβρέθηκε στη σύσκεψη αγροτών Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς στο Πορφυρογένειο Πνευματικό κέντρο της Αγριάς.

Εκ μέρους της ΛΑΕ τη σύσκεψη χαιρέτησε ο Κώστας Δελημήτρος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην βουλευτής της ΛΑΕ Μαγνησίας και τόνισε την πλήρη και αμέριστη υποστήριξη του Μετώπου στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι αγρότες προκειμένου να καλλιεργούν και να ζουν με αξιοπρέπεια στη γη τους.

Αναπτύχτηκε πλούσιος διάλογος και ακούστηκαν πολλές απόψεις αγροτών, που έδωσαν την πραγματική διάσταση του προβλήματος της εξαθλίωσης και της προϊούσας φτωχοποίησης της μικρομεσαίας αγροτιάς, που απειλείται με ολοκληρωτικό αφανισμό. Ολες οι απόψεις που κατατέθηκαν, συνέτειναν στο να κατευθυνθούν οι αγρότες Ζαγοράς και του Ν. Πηλίου με τα μηχανήματά τους στο μπλόκο των Μικροθηβών για να ενωθούν με τους αγρότες που ήδη βρίσκονται εκεί, και να δώσουν συντεταγμένα τον αγώνα ύπαρξης.

Υπολειτουργεί το Κέντρο Διημέρευσης ΑμεΑ Δήμου Βόλου Τονίζει σε ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος           

            Την παρακώληση των εργασιών στο Κέντρο Διημέρευσης ΑμεΑ του Δήμου Βόλου λόγω αδυναμίας σύναψης συμβάσεων και μη χρηματοδότησης του τονίζει σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

            Στην παρ.1 του άρθρου 5 της από 24 Δεκεμβρίου 2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Ρύθμιση κατεπειγόντων θεμάτων των Υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομικών» που δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθμόν 182 Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Τεύχος Α΄) ορίζεται η συνέχιση λειτουργίας των Κέντρων Διημέρευσης – ημερησίας φροντίδας ατόμων με αναπηρίες.

Μια απάντηση στην πρόταση της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το ασφαλιστικό
Σε επιστολή της, η Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή (ΚΣΕ) της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απευθύνει σε οργανώσεις της Αριστεράς πρόταση «πολιτικού συντονισμού κοινής δράσης» «ενάντια στην αντιδραστική “ασφαλιστική μεταρρύθμιση” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των ΕΕ-ΕΚΤ-ΕΜΣ-ΔΝΤ».
Εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «επιχειρεί να επιφέρει μια βαθύτερη και ποιοτική αντιδραστική τομή υπέρ του κεφαλαίου για την υπέρβαση της κρίσης του, με μακροπρόθεσμες καταστροφικές επιπτώσεις για τα ασφαλιστικά δικαιώματα, την εργασία, το εισόδημα, τις εργασιακές σχέσεις, την υγεία και γενικότερα τη ζωή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων», η ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκτιμά παράλληλα ότι «κάτω από προϋποθέσεις, το εργατικό και λαϊκό κίνημα έχει τη δύναμη να μπλοκάρει αυτήν την επίθεση (όπως το έχει καταφέρει και στο παρελθόν) και να την ανατρέψει: Με στήριξη των αγώνων που ξεσπούν και ξεπερνούν τον «εθιμοτυπικό» χαρακτήρα και τη γραφειοκρατία. Με άμεση πολύμορφη κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ξεκινώντας από απεργίες με στόχο να μην τολμήσει η κυβέρνηση να το καταθέσει. Με αγώνα και απεργίες διαρκείας ακόμα κι αν το φέρει ή το περάσει στη Βουλή, για να αναγκαστεί να το αποσύρει υποχωρώντας στον πανεργατικό-παλλαϊκό ξεσηκωμό».

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ-ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΝΗΘΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ


Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητος Ευβοίας, η Χορωδία-Ορχήστρα του Λυκείου Κανήθου, με την συμπαράσταση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, διοργάνωσε και πραγματοποίησε, με πολλή αγάπη, Μουσική Εκδήλωση αφιερωμένη στην 14η επέτειο από την Ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Η Εκδήλωση υπήρξε άρτια οργανωμένη και αυτό γιατί όλοι οι συντελεστές συνεργάστηκαν άψογα και  απέδωσαν με θαυμάσιο τρόπο τα μουσικά κομμάτια, ενώ και η προσέλευση των ανθρώπων ήταν μεγάλη στον όμορφο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητος Ευβοίας, τον οποίον πρόθυμα παρεχώρησε, όπως κάθε φορά, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός.

"ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί δημοσιογράφους"

Απάντηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΟ ΚΚΕ για την άρνηση του για κοινή δράση ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα


Ο πολιτικός συντονισμός των μαχόμενων δυνάμεων της αριστεράς για την ανατρεπτική κοινή δράση στο κίνημα είναι αναγκαίος και δυνατός

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΉ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ

Ενώ η μάχη για την ανατροπή της ασφαλιστικής καταιγίδας είναι σε εξέλιξη, λάβαμε την απάντηση του ΚΚΕ στην επιστολή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την κοινή δράση και τον πολιτικό συντονισμό των μαχόμενων δυνάμεων της αριστεράς με στόχο την ανατροπή  βάρβαρου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου και συνολικά την πάλη κατά της επίθεσης της κυβέρνησης, του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Οι φοροαπαλλαγές και τα επιδόματα που μπορούν να διεκδικηθούν μετά τις μειώσεις των αντικειμενικών

http://www.perivolos.gr


* Ποιοι δικαιούνται πλέον απαλλαγής από το φόρο μεταβίβασης και γονικής παροχής, ποιοι υπάγονται σε καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας τους από τους πλειστηριασμούς και ποιοι μπορούν να διεκδικήσουν επιδότηση ενοικίου, κάρτα σίτισης και δωρεάν ρεύμα!

Φοροαπαλλαγές, προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, επιδοτήσεις ενοικίων, κάρτες σίτισης και δωρεάν ρεύμα δικαιούνται πλέον περισσότεροι πολίτες μετά τις μειώσεις των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, που αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Οι μειώσεις ισχύουν αναδρομικά από την 21η Μαϊου 2015 εξέλιξη η οποία μπορεί να καταστήσει πολλούς φορολογούμενους και εκ των υστέρων δικαιούχους απαλλαγών και άλλων ευνοϊκών ρυθμίσεων.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ρεκόρ διαπλοκής, νεποτισμού, αναξιοκρατίας και δόμησης κομματικού κράτους από τον απατεώνα με "το φουσκωτό".

ΘΑΥΜΑ Πήρε μετά από …14 χρόνια άδεια λειτουργίας ταβέρνας

estiatorio-taberna-estiasi
Πανηγύρια σε ταβέρνα των Τρικάλων μετά από αγώνα …14 ετών (!!) του ιδιοκτήτη να παραλάβει την άδεια λειτουργίας της επιχείρησης…

Αλλαζει ο πολιτικος χαρτης "25ος ΑΙΩΝΑΣ" το κόμμα των Ελευθέρων Επαγγελματιών, ενώ ο Τσίπρας αποδεκατίζει Κατρούγκαλο

Επείγουσα η ανάγκη για ένα update στον τρόπο που λειτουργεί η Δημοκρατία

Aγριο άδειασμα του Κατρούγκαλου από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος δήλωσε:
-Είναι λάθος πρακτική να παίρνεις οριζόντια μέτρα!…
Παρόλα αυτά ο Κατρούγκαλος κολλημένος στην καρέκλα του δεν λέει να παραιτηθεί. Ο Τσίπρας επιχειρεί να πάρει το παιγνίδι πάνω του αποδεκατίζοντας τις αρμοδιότητας του υπουργού του.
«Πρέπει να βρούμε λύσεις για τους πιο αδύναμους» δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τους προέδρους των επιστημονικών φορέων στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Είναι αλήθεια πως όταν παίρνεις μέτρα για τη βιωσιμότητα του συστήματος, συνήθως είναι οριζόντια. Αλλά αυτό είναι λάθος πρακτική» παραδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά βελτιωμένη πρόταση Κατρούγκαλου στο ασφαλιστικό.

Σκόπελος τι περιμένετε να σκοτωθούν άνθρωποι για να κάνετε κάτι? (ΦΩΤΟ)


Ο Βορίδης διαμαρτύρεται στην Κάργια Μακρή γιατί από 150.000 το χρόνο θα του μένουν μόνο 15.000. Ε, όχι και μόνο 150 αμοιβή για σκάνδαλο 250 εκατομμυρίων!

ΕΑΣ Κεφαλληνίας - Ιθάκης: ανάρπαστος ο πατατόσπορος

Ενημέρωση προς τους παραγωγούς κοινοποίησε ο ΕΑΣ Κεφαλληνίας - Ιθάκης σχετικά με την προμήθεια του πατατόσπορου.
Το σχετικό Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:
«Ο Ε.Α.Σ. ανταποκρινόμενος στο φετινό έντονο ενδιαφέρον του Κεφαλλονίτη και Θιακού επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη πατατοπαραγωγού για την προμήθεια πατατόσπορου, ενημερώνει ότι, λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων, παρελήφθησαν και διατίθενται νέες ποσότητες σπόρου πατάτας, εαρινής εσοδείας. Ο πατατόσπσορς στο Κατάστημα του Ε.Α.Σ. που λειτουργεί κατόπιν αδείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων φέρει ετικέτα πιστοποίησης και φυτοϋγειονομικό διαβατήριο, σύμφωνα με την ισχύουσα φυτοϋγειονομική νομοθεσία (Π.Δ. 365/2002/Α΄307).

Εντονες διαμαρτυρίες από οδηγούς των Βορείων Σποράδων

Η καθυστέρηση έκδοσης των διπλωμάτων δικύκλων προκαλεί αντιδράσεις καθώς έχει και συνέπειες στους οδηγούς που κινδυνεύουν με πρόστιμο
Περιμένουν ένα χρόνο στις Β. Σποράδες την παραλαβή διπλωμάτων
Εντονες διαμαρτυρίας στα νησιά των Βορείων Σποράδων για τις καθυστερήσεις στην έκδοση διπλωμάτων, ειδικά για δίκυκλα. Ως αποτέλεσμα αυτών των καθυστερήσεων, πολλοί οδηγοί κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή με πρόστιμα καθώς αρκετοί από αυτούς έχουν χάσει τις προσωρινές βεβαιώσεις που είχαν και οι οποίες πιστοποιούν ότι έχουν άδεια οδήγησης. Η καθυστέρηση στην έκδοση διπλωμάτων μετρά περίπου 12 μήνες με τους περισσότερους από τους ενδιαφερόμενους μέχρι στιγμής στα χέρια τους να έχουν μόνο τις βεβαιώσεις της αρμόδιας υπηρεσίας ότι κατέχουν δίπλωμα.

Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ - Α.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ το καλύτερο γκολ του αγώνα (video)

http://www.skopelosonline.gr

Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ - Α.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ  το καταπληκτικό γκολ του αγώνα από τον  Γιάννη Σκιαθίτη......
Video..........

Olympiacos - Panathinaikos Live Streaming

Επιτέλους την πλήρωσε το μεγάλο κεφάλαιο, αυτοί που έχουν...


Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου

Εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου
Τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου τιμά σήμερα, 25 Ιανουαρίου, η Εκκλησία μας.

Ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος γεννήθηκε το 329 μ.Χ. στην Αριανζό, κωμόπολη της Καππαδοκίας, από τον Γρηγόριο, επίσκοπο Ναζιανζού και την Νόννα. Έχει δύο αδέρφια: τον Καισάρειο και τη πασίγνωστη για την ευσέβειά της αδερφή Γοργονία.
Στη Ναζιανζό, διδάσκεται τη στοιχειώδη εκπαίδευση, ενώ τη μέση στη Καισάρεια, όπου γνωρίζεται με το συμμαθητή του Μέγα Βασίλειο. Έπειτα, πηγαίνει κοντά σε περίφημους διδασκάλους της ρητορικής στη Παλαιστίνη και στην Αλεξάνδρεια και, τέλος, στα Πανεπιστήμια της Αθήνας. Οι σπουδές του διήρκεσαν 13 ολόκληρα χρόνια (από 17 έως 30 ετών).

Ενας χρόνος ψευτιά και απάτη


Ενας χρόνος ψευτιά και απάτη

«Ενας χρόνος αριστερά, ένας χρόνος μάχη». Αυτός είναι ο τίτλος της πανηγυρικής εκδήλωσης που οργανώνει αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ταε-Κβον-Ντο (όσο μακρύτερα τόσο καλύτερα) με ομιλητή τον Τσίπρα. Από τον τίτλο ακόμα αντιλαμβάνεται κανείς τη διαφορά. Πριν από ένα χρόνο, ο Τσίπρας χτυπιόταν σαν χταπόδι στα προεκλογικά μπαλκόνια, υποσχόμενος στους ψηφοφόρους έναν υγιεινό περίπατο, με ζουρνάδες και νταούλια, στο ρυθμό των οποίων θα χόρευαν οι «αγορές». Τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει απλά για ένα χρόνο «μάχης», αποφεύγοντας να μιλήσει για τα αποτελέσματα της «μάχης».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου