Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Μάθημα ιστορίας προς Τσίπρα: οι λαϊκοί ηγέτες τιμούν εμπρακτα τους "μεσα" και "κατω" και δε δέχονται προσβολές από τους "έξω" και "πάνω".

Μάθημα ιστορίας προς Τσίπρα: οι λαϊκοί ηγέτες τιμούν εμπρακτα τους "μεσα" και "κατω" και δε δέχονται προσβολές από τους "έξω" και "πάνω".

Ενας χρόνος "γαμώ τη μάνα σας"

Συνάντηση της ομάδας υποστήριξης ατόμων με κινητική αναπηρία


esamea-anapiriko-karotsaki
Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 στις 18:30-20:30, θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση της “ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ” για το 2016 που δημιουργήθηκε από το Κέντρο Σωματικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης “ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ” και το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”.
Ως μέλη της ομάδας υποστήριξης γίνονται δεκτά άτομα με κινητική αναπηρία, μέλη του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ” ή μη.
Την προσεχή Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 η “ομάδα υποστήριξης” θα ασχοληθεί με τα εξής θέματα :

Ποιους σημαδεύει το νέο ΣΔΟΕ

http://www.perivolos.gr/


Δημιουργήθηκε το 1997 και εξελίχθηκε, αν και με πολλά παρατράγουδα στην πορεία του, σε φόβητρο για τους επίδοξους φοροφυγάδες.

Σήμερα, αλλάζει πρόσωπο και γίνεται κάτι τελείως διαφορετικό που θα ασχολείται με τις ειδικές υποθέσεις φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Επιστολή από τον λαό της Σκοπέλου στον Ν.ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ΚΑΙ Κ.ΑΓΟΡΑΣΤΟ


Γραφούμε την επιστολή γιατί εξοργιστικά από την επιστολή του δήμαρχου προς Ν.ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ΚΑΙ Κ.ΑΓΟΡΑΣΤΟ  διότι σήμερα μετά από 4 μήνες δεν έχετε ακόμη  κάνει τίποτα για την σκόπελο προς τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του νησιού  και από πάνω τους στέλνουμε και ευχαριστίες Που ενδιαφέρθηκαν για την σκόπελο για τον  χιονιά ρε δε υπάρχει ντροπή αλήθεια

«Σαπούνι Σποράδες» Χειροποίητο, Παραδοσιακό, Φυσικό από 100% ελαιόλαδο!

ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΤΩΡΑ !! ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙ !!


ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΤΩΡΑ !! ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙ !!

Πολύ χιόνι τώρα !! Άρχισε να το στρώνει !! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

Η κοροϊδία πάει σύννεφο


Η είδηση ήρθε με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ομάδα της Αριστεράς CUE/NGL στο Ευρωκοινοβούλιο. Και λέει: «Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε τελικά χτες τη δημιουργία ειδικής ομάδας εργασίας που θα αφορά τη συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο δημοκρατικό έλεγχο της υλοποίησης των μακροοικονομικών προγραμμάτων προσαρμογής. (...) Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί θετική ανταπόκριση σε πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία διατυπώθηκε με σχετική επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς τον Μάρτιν Σουλτς, στις 18.08.2015 και η οποία είχε εγκριθεί καταρχήν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις αρχές Σεπτεμβρίου».Για όποιον θυμάται, πρόκειται για εκείνη την πρόταση του πρωθυπουργού που έκανε για να θολώσει τα νερά και αφού προηγουμένως είχε υπογράψει το τρίτο αντιλαϊκό μνημόνιο και είχε εγκριθεί η νέα δανειακή σύμβαση - θηλιά για το λαό. Και είχε σαν στόχο - και καλά - να είναι διαφανής η διαδικασία ελέγχου της υλοποίησης των κατευθύνσεων του μνημονίου. Και τώρα που αποφασίστηκε κάτι τέτοιο, η κυβέρνηση πανηγυρίζει που θα μπει στο κόλπο και το Ευρωκοινοβούλιο... Δηλαδή, ο καημός της κυβέρνησης ήταν να μπει κι άλλος ένας «εταίρος» στη διαδικασία της υλοποίησης της αντιλαϊκής πολιτικής.

Τα «ανεκτά» όρια

Μιλώντας, προχτές, στη Βουλή για τους αγροτικούς αγώνες, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάρκος Μπόλαρης, εμφανίστηκε σαν θεματοφύλακας του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος στη διαμαρτυρία, στην οποία, όμως, θα «πρέπει να εκφραστούν αντιθέσεις, να κατατεθούν επιχειρήματα, να γίνει διάλογος, να λειτουργήσει η δημοκρατία».
Σ' αυτό το πνεύμα, καταδίκασε τους αγώνες που, κατά την ερμηνεία της κυβέρνησης, «εκφεύγουν από τη συνταγματική, τη νόμιμη, τη δημοκρατική λειτουργία». Αλλα στελέχη της κυβέρνησης λένε, με κάθε αφορμή, ότι θέλουν το λαό να διαδηλώνει στους δρόμους, για να δυναμώσει η διαπραγματευτική της ισχύς απέναντι στην τρόικα.
Αυτές είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, σε ό,τι αφορά τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στις εργατικές - λαϊκές αντιδράσεις που προκαλεί η πολιτική της, με αιχμή το Ασφαλιστικό. Αν πάρουμε τοις μετρητοίς αυτά που λέει ο υπουργός, προκύπτει ότι τα μόνα μέσα διαμαρτυρίας που αναγνωρίζει η κυβέρνηση σε όσους θίγονται από την αντιλαϊκή πολιτική της, είναι η «ανταλλαγή επιχειρημάτων» και ο «διάλογος»!

Καταστροφικός ο υπολογισμός των συντάξιμων αποδοχών βάσει ολόκληρου του ασφαλιστικού βίου


 Το ψέμα και η παραπληροφόρηση πάνε σύννεφο, κι όποιος παραμυθιαστεί παραμυθιάστηκε. Προκειμένου να δικαιολογήσει το πετσόκομμα των συντάξιμων αποδοχών, που παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στον υπολογισμό της σύνταξης, ο υπουργός Εργασίας δε δίστασε να ισχυριστεί ότι ο υπολογισμός τους με βάση ολόκληρο τον ασφαλιστικό βίο είναι ευνοϊκός για τους εργαζόμενους, διότι την τελευταία πενταετία έχουν μειωθεί οι μισθοί και τα μεροκάματά τους, οπότε ο μέσος όρος της τελευταίας πενταετίας θα τους αδικούσε!

Ο Κατρούγκαλος γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό που ξεφούρνισε είναι ψέμα. Δε δίστασε να το ξεφουρνίσει, όμως, γιατί μόνο με μπαράζ ψεμάτων μπορεί να παραπλανήσει τους εργαζόμενους.

♦ Οπως έχουμε ξαναγράψει, η Διεύθυνση Αναλογιστικών Μελετών και Στατιστικής  του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από το 2004 επεξεργάζεται τα στοιχεία των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων που αφορούν όλους τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ και με μια χρονική υστέρηση οχτώ-εννέα μηνών τα στοιχεία δημοσιοποιούνται στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Μέχρι στιγμής έχουν δημοσιοποιηθεί στοιχεία απασχόλησης μέχρι και τον Απρίλη του 2015.

Στοιχεία-σοκ για τη δολοφονία του Κωστή - Πώς η μητέρα του πλαστογράφησε την υπογραφή του

Εορτή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω

Εορτή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω
Τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω τιμά σήμερα, 23 Ιανουαρίου, η Εκκλησία μας.
Ο Άγιος Διονύσιος γεννήθηκε λίγο πριν το 1500 μ.Χ. στο ορεινό χωριό Σκλάταινα της Καρδίτσας, την σημερινή Δρακότρυπα. Το όνομά του ήταν Δημήτριος και από παιδί επέδειξε ζήλο για την αγάπη του Χριστού και την ασκητική ζωή.
Σε ηλικία 18 ετών μόνασε στα Μετέωρα λαμβάνοντας το όνομα Δανιήλ.
Τρία χρόνια αργότερα, αναζητώντας πιο απομονωμένο τόπο και επειδή δεν του έδιναν την ευκαιρία ν’ αναχωρήσει, πήδηξε ως δια θαύματος κάτω από το βράχο των Μετεώρων και μετέβη στις Καρυές του Αγίου Όρους. Εκεί γίνεται ιερεύς και μεγαλόσχημος μοναχός, μετονομασθείς σε Διονύσιο.
Αργότερα εγκαθίσταται στην σκήτη Καρακάλου όπου έζησε ερημικά για δέκα έτη με αυστηρή

Σκάστε ορισμένη όλο γκρίνια όχι δεν θα έρθει στην Σκόπελο η αν. υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά


Η αν. υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά
Στις 30 Ιανουαρίου θα παραστεί σε εκδήλωση μαζί με ανώτατα στελέχη του ΥΠΠΟ
Στο Βόλο θα βρίσκονται το ερχόμενο Σάββατο 30 Ιανουαρίου η αν. υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και ανώτατα στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να παραστούν σε εκδήλωση που διοργανώνεται στις 19.00 στο «Ξενία».
Την εκδήλωση διοργανώνει ο φορέας πολιτισμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», με στόχο την παρουσίαση του ετήσιου προγραμματισμού για το «Θεματικό έτος Πολιτισμού 2016».

ΑΕΚ - Λαύριο Basket League Live Streaming-

Άρης - Αρκαδικός Basket League Live Streaming-

Κηφισιά - ΠΑΟΚ Basket League Live Streaming-

Olympiakos Pireus - SKODA Xanthi Live Streaming-Ολυμπιακός - Ξάνθη Super League

Panionios GSS - Asteras Tripoli Live Streaming -Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης Super League

AO Chania - AE Larisa Live Streaming --Χανιά - ΑΕΛ Football League

Καλλονή - Πανθρακικός Super League -AEL Kalloni - Panthrakikos Live Streaming

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου