Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

Ευχές στο Μπουμπούκο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Γράφει ο mitsos175. 

Δεν είναι δυνατόν να μπει ο Νέος Χρόνος χωρίς γέλιο. Κι είναι αδύνατον να ξεχάσω τον Αρχιερέα της Γελοιότητας, τον Τιτάνα της Ανοησίας, τον Άδωνη Μ. Γεωργιάδη. Το "Μ" σημαίνει "Μπουμπούκος" όχι τίποτε άλλο, έτσι;

Παραλίγο να το χάσουμε το χρυσούλι μου, όταν, όπως είπε ο ίδιος, εγκλωβίστηκε κι αυτός κι η γυναίκα του στην Εθνική Οδό. "Μεγάλη επιτυχία της Τροχαίας! Εύγε! Εθνική Οδός Αθηνών/Λαμίας 2 ώρες σταματημένοι" έγραψε η ακροδεξιά "νυφίτσα". Μια τέτοια απώλεια για την Κωμωδία θα ήταν αβάσταχτη και πολλοί εξέφρασαν την αγωνία τους για το γεγονός. Η αλήθεια είναι πως πολλοί συμπαραστάθηκαν... στο Χειμώνα.

Πρωτοχρονιά έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού και Λάρισας. [Βίντεο]

Ευνοϊκή μεταχείριση για όσους αποκαλύψουν μόνοι τους τα αδήλωτα εισοδήματα

Βρετανός συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για ψευδή απειλή για βόμβα

Πρωτοχρονιάτικο… λουκέτο στο κέντρο ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ

Δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις για το προσωπικό - Στον αέρα συνολικά 125 ωφελούμενοι
Τίτλους τέλους πρωτοχρονιάτικα στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, βάζει πράξη νομοθετικού περιεχόμενου που εξαιρεί τη συγκεκριμένη δομή από την απόφαση παράτασης των συμβάσεων του προσωπικού, που λήγουν σήμερα.
Στο δρόμο μένουν 3 άτομα προσωπικό του κέντρου στο Βόλο, αλλά και 125 συνολικά άτομα που ωφελούνται μέσα από τη συγκεκριμένη δομή. Ηδη η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ Αναστασία Μορφογιάννη, έχει παρέμβει με επιστολή της για την άρση της αδικίας στο υπουργείο Εσωτερικών, στους βουλευτές Μαγνησίας και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας.
Σήμερα είναι τυπικά η τελευταία ημέρα εργασίας των υπαλλήλων του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ αλλά και η τελευταία ημέρα για 125 ωφελούμενους της δομής. Η χρηματοδότηση εκπνέει και δεν υπάρχει καμία απόφαση παράτασης των συμβάσεων του προσωπικού.

Εορτή του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου

Εορτή του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου
Τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου τιμά σήμερα, 1 Ιανουαρίου, η Εκκλησία μας.
Ο Μέγας Βασίλειος ήταν ένας διδάσκαλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, γεννήθηκε το 329 μ.Χ., στη Νεοκαισάρεια του Πόντου στο χωριό Άννησα και μεγάλωσε στην Καισάρεια της Καππαδοκίας. Είχε 8 αδέρφια, 3 αγόρια και 5 κορίτσια. Οι γονείς του ονομάζονταν Βασίλειος, και Εμμέλεια, ευσεβείς χριστιανοί και πλούσιοι.
Αυτοί μάλιστα έθεσαν και τις πρώτες πνευματικές βάσεις του Αγίου. Με εφόδιο λοιπόν αυτή τη χριστιανική ανατροφή, ο Βασίλειος αρχίζει μια καταπληκτική ανοδική πνευματική πορεία.
Έχοντας τα χαρίσματα της ευστροφίας και της μνήμης, σπουδάζει σχεδόν όλες τις επιστήμες της εποχής του. Και το σπουδαιότερο, κατακτά τη Θεία θεωρία του Ευαγγελίου, που την κάνει αμέσως πράξη με την αυστηρή ασκητική ζωή του.

''Δήμαρχος όχι αστεία.......''

Δήμαρχος όχι αστεία.......

  Ένας απο τους ποιο αμαρτωλούς-οικονομικά δήμους της χώρας ο ''Δήμος Τρικκαίων" ο οποίος είναι υπερχρεωμένος από τον νυν δήμαρχο Παπαστέργιο αλλά και από παλαιότερους "Τραμπάκουλες"(βλ.Ταμήλο) ο οποίος παίρνει συνεχόμενα δάνεια(με το πιο πρόσφατο να φτάνει τα 12 εκ.ευρώ) δίχως να έχει καμιά κοινωνική ευαισθησία όσον αφορά ζητήματα όπως οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας,οι διακοπές ρεύματος και νερού και να γίνεται δεκανίκι του συστήματος στηρίζοντας ανοιχτά το ''Ναι'' στο πρόσφατο δημοψήφισμα μαζί με την δημοτική του συμμορία που αποτελείτε από Tredyδες και κομματόσκυλα ενώ ταυτόχρονα απειλεί εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές και ωφελούμενους σε περίπτωση που επικρατήσει το ''Όχι'' οτί θα σταματήσει όλη αύτη η χρηματοδότηση και πρόνοια.Αυτός ο Δήμος που έχει στίσει όλη αυτή την απάτη που λέγεται Μύλος των Ξωτικών όπου των επισκέπτονται από όλα τα μέρη της Ελλάδα και όχι μόνο καταφέρνει κάθε χρονο να βγάζει έλλειμμα,που καλείται κάθε φορά να πληρώσει ο Τρικαλινός πολίτης μέσω τής ΔΕΥΑΤ.Το συγκεκριμένο αποτελεί παράδοση που τηρεί ευλαβικά από τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές.Το τελευταίο επίτευγμα του το περίφημο ''Λεωφορείο χωρίς οδηγό" ή για πολλούς ''Γκαβό λεωφορείο" επειδή τα λεφτά από τις μίζες είναι αρκετά  αδειαφορώντας πάντα για το κυκλοφοριακό πρόβλημα αλλά και κάνοντας λόγο για αποκλειστηκότητα του Νομού σε αυτήν την περίπτωση,λες και χάθηκαν οι πόλεις ανά την χωρά με καλύτερη και λειτουργικότερη δόμηση.Ένας δήμος

Ο ΑΡΧΙ Μαλάκας! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Χιλιάδες κενές θέσεις εργασίας στο κοσμοδρόμιο Καλαμάτας.
Δήμαρχε, δεν πας λίγο μακρύτερα να τον παίξεις; Αντε μη μας λερώσεις... Μαλάκα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου