Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Μαζική η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Σκόπελο


Μαζική και δυναμική ήταν η κινητοποίηση που διοργάνωσαν στην Σκόπελο  σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας, σωματεία και επιτροπές αγώνα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.ο ομιλητής είπε


«Είμαστε εδώ σήμερα, όπως και σε δεκάδες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, φοιτητές, γυναίκες, υψώνοντας το δικό μας τοίχο και την δική μας λαϊκή συμμαχία απέναντι στο μαύρο μέτωπο εργοδοσίας, κουαρτέτου, κυβέρνησης και των κομμάτων που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο. Είμαστε εδώ σήμερα όλοι εμείς που βιώνουμε στο πετσί μας τι σημαίνουν οι βέλτιστες πρακτικές της ΕΕ, στέλνοντας μήνυμα με πολλούς αποδέκτες».
απευθύνοντας αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους όσους έκαναν την επιλογή να απεργήσουν «αψηφώντας - όπως είπε - την εργοδοτική τρομοκρατία έδωσαν σήμερα το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνουν τα ταξικά σωματεία, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Μια απεργία που θάφτηκε από όλες τις μπάντες, πολεμήθηκε από τους μεγαλοεργοδότες και υπονομεύτηκε από τις συμβιβασμένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger