Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ημερίδα για την εξωστρέφεια και την στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Επιμένοντας στην προσπάθεια για τη στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων, παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύει η χώρα, το Επιμελητήριο Μαγνησίας διοργανώνει ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Εξωστρέφεια και εργαλεία στήριξης των Επιχειρήσεων». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Δημητριάδος 176, 2ος όροφος) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece Invest and Trade.

Φιλοδοξία της διοίκησης του Επιμελητηρίου είναι να φέρει σε επαφή όσους ασχολούνται με το επιχειρείν ή σκοπεύουν να το κάνουν, με τις πρακτικές και τα εργαλεία που είναι απαραίτητο να ακολουθούν και να εφαρμόσουν, προκειμένου να ασκήσουν μία επιτυχημένη και με μακροπρόθεσμα οφέλη εξαγωγική δραστηριότητα.
Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Πρόεδρος της Enterprise Greece Invest & Trade κ. Χρήστος Στάικος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Γιώργος Πετράκος, καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων.
Εισηγήσεις θα γίνουν από τον Διευθυντή Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Greece κ. Γιώργο Παπαστεργόπουλο, με θέμα «Προϋποθέσεις επιτυχούς εξαγωγικής προσπάθειας και ο ρόλος του Enterprise Greece», από τον Προϊστάμενο Κατάρτισης Συμβολαίων και Υποστήριξης Πελατών Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ), κ. Αριστείδη Κρεββατά, με θέμα «Ασφαλιστικό πρόγραμμα ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ», καθώς και από το στέλεχος του All4Greece κ. Αντώνη Τσουκαλά, με θέμα «Παρουσίαση της Πλατφόρμας All4Greece».
Επίσης, η υπεύθυνη ΣΒΘΚΕ/Enterprise Europe Network – Hellas κ. Στέλλα Βαϊνά θα έχει εισήγηση με θέμα «Οι Δράσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, για την υποστήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων», ενώ τέλος θα υπάρξουν εισηγήσεις από τις Τμηματάρχες του Τελωνείου Βόλου κ.κ. Ειρήνη Τσακνάκη και Αθηνά Καλαμβοκά με θέμα «Καθεστώς εξαγωγών – ηλεκτρονικό περιβάλλον – στατιστικά στοιχεία».
Η ημερίδα θα κλείσει με ερωτήσεις – συζήτηση, ενώ θα χορηγηθούν από τη γραμματεία βεβαιώσεις συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου