Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Που 'σαι Θανάση - Ζαμπέτας Γιώργος

Καζαντζίδης - Νυχτερίδες κι αράχνες

ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΠΟΥΝ -ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

Καζαντζίδης - Αλλοτινές μου εποχές

Πού πάνε τα λεφτά που κόβονται από τους συνταξιούχους για τον ΕΟΠΥΥ Ζητά να μάθει από τους Υπουργούς της Κυβέρνησης ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος            .            Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Υγείας, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος μαζί με άλλους 21 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητώντας διευκρινίσεις, σχετικά με το πού ακριβώς πάνε τα λεφτά που κόβονται από τις κύριες και επικουρικές συντάξεις, διότι άλλα προβλέπονται ως έσοδα στα οικονομικά του Ε.ΟΠ.Υ.Υ. στον προϋπολογισμό και άλλα διαφαίνονται ως προσδοκώμενα έσοδα του ασφαλιστικού φορέα στην Εισηγητική Έκθεση.  
Η ερώτηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας είναι η εξής: «Στην Εισηγητική Έκθεση του Προϋπολογισμού του 2016 και πιο συγκεκριμένα στη σελίδα 109, αναφέρεστε στα οικονομικά του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.ΟΠ.Υ.Υ.) και στη θετική επίπτωση που θα έχει για τον οργανισμό η αύξηση του ποσοστού εισφορών υγειονομικής περίθαλψης όλων των φορέων κύριας ασφάλισης από 4% σε 6% επί των κύριων συντάξεων και στη θέσπιση αντίστοιχης εισφοράς σε ποσοστό 6% επί των επικουρικών συντάξεων, όπως νομοθετήσατε ως κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» με το Ν. 4334/2015. Η ανωτέρω πρόβλεψη εκτιμάται από εσάς, όπως αναγράφεται και στον Προϋπολογισμό, ότι θα αποδώσει έσοδα 355 εκατομμύρια εντός του 2015 και 711 εκατομμύρια ευρώ το 2016.

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!!
Χιονοπτώσεις αναμένονται από τη νύχτα ως και το πρωί της Πέμπτης σύμφωνα με το

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ !! ΣΦΟΔΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ !!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ !! ΣΦΟΔΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ !!

Πριν λίγο σημειώθηκε σφοδρός σεισμός !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΙΣΜΟ !!

Νέο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα

11111

Νέο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα Σαν να μην έφτανε η φυσιολογική ανησυχία όλων για τα ήδη υπάρχοντα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, ήρθε και μια νέα έρευνα να μας προειδοποιήσει για ακόμη ένα. Το MG ή mycoplasma genitalium… Παρότι η ύπαρξη του MG είναι γνωστή στους ειδικούς από

Καταδικάσθηκε ο Καστανάς

Καταδικάσθηκε ο Καστανάς
Αναμενόμενη η εξέλιξη της υπόθεσης του καστανά στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το Προεδρείο που δίκαζε τη δίκη, ο Καστανάς τιμωρήθηκε με 6μηνη φυλάκιση με αναστολή για την έλλειψη αδείας μικροπωλητή, ενώ αθωώθηκε για την πράξη της αντίστασης – απείθειας.

Της έκανε πρόταση γάμου στο κέντρο που τραγουδάει η Βανδή και εισέπραξε ένα... "όχι" - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άνδρας αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα που τραγουδούσε η

Σφοδρή επίθεση σε celebrity που βάφει με «βαρύ» μακιγιάζ την 8χρονη κόρη της! (εικόνες)

Έκραξαν οι χρήστες των social media το 37χρονο πρώην μοντέλο μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε, έχοντας βάψει την 8χρονη κόρη της «βαρύ» μακιγιάζ.

Aris - Banvitspor Live Streaming

Μανταρίνι: Προβληματισμό δημιουργούν οι χαμηλές τιμές, ανάσα αισιοδοξίας η θετική πορεία των εξαγωγών

Μανταρίνι: Προβληματισμό δημιουργούν οι χαμηλές τιμές, ανάσα αισιοδοξίας η θετική πορεία των εξαγωγών Τον προβληματισμό τους και την επιφυλακτικότητά τους εξέφρασαν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι Έλληνες παραγωγοί για την πορεία του μανταρινιού «Κλημεντίνη». Μειώσεις στην τιμή του προϊόντος καταγράφονται στην πλειοψηφία της χώρας και ιδιαίτερα στην Κρήτη. Με την συγκομιδή αυτή την στιγμή να βρίσκεται στο 50-60%, οι ποσότητες παρουσιάζουν αυξητική τάση σε Λακωνία και Θεσπρωτία ενώ στην 'Αρτα και στην Κρήτη οι ποσότητες είναι μειωμένες ή παραμένουν στα ίδια επίπεδα σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. Το κλίμα φαίνεται να είναι αντιστρόφως ανάλογο στις εξαγωγές του μανταρινού με την ζήτηση να βρίσκεται σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρσι.

Rosemary Skopelos Πανέμορφο μέρος !!!!!!

ΕΑΝ ΔΕΝ

Καλορίζικα στους συμμάχους και ευεργέτες μας...

Φωτογραφία του Γιώργος Σανιδάς.Καλορίζικα στους συμμάχους και ευεργέτες μας...
Τι να πω; Δεν το χωράει ο νους μου! Σε μια χώρα που συνορεύει μόνο με εχθρούς, την απόκοψαν κι απ' τον αέρα. Να ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Να φέρνουν όποιον θέλουν κι απ' όπου θέλουν.Και μάλιστα έναντι πινακίου φακής.Γι αυτό τα μουρδουλώσαμε άρον- άρον; Μήπως μας κακοκαρδίσει ο γαμπρός; Ρημάξαμε τα καλύτερα μέρη για να τα κάνουν διαδρόμους των συμφερόντων τους. Θα δημιουργήσουν λέει, νέες θέσεις εργασίας. Να τις βράσω τέτοιες θέσεις δουλοπρεπών υπηκόων. Τον αέρα βρε που αναπνέουμε πουλήσατε; Όπως τις επικοινωνίες; Άντε με το καλό και το νερό, και το ρεύμα, να γυρίσουμε στα σπήλαια να βρούμε τη λευτεριά μας. Έγινε αυτό πουθενά αλλού σε πολιτισμένη χώρα; Τι να πω; Δε το χωράει ο νους μου!...

Αυτοί που χρωστούν εκατομμύρια και φοροδιαφεύγουν, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ;

Αυτοί που χρωστούν εκατομμύρια και φοροδιαφεύγουν, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ;

Εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου

Εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου
Τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου τιμά σήμερα, 15 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας.
Ο Άγιος Ελευθέριος γεννήθηκε στην Ελλάδα και έζησε τον 2o αιώνα μ. Χ., επί αυτοκρατορίας Κόμμοδου και Σεπτίνου Σεβήρου. Ορφανός από πατέρα, ανατράφηκε σύμφωνα με τα διδάγματα του Ευαγγελίου από την ευσεβέστατη και φιλάνθρωπη μητέρα του, ονόματι Ανθία.
Μεγάλη επιθυμία της Ανθίας ήταν να επισκεφτεί τη Ρώμη, που τα χώματά της είχαν βαφτεί με το αίμα των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Κάποτε, λοιπόν, αποφάσισε και πήγε. Μαζί πήρε και το νεαρό γιό της Άγιο Ελευθέριο.

Σκόπελος χωρίς λόγια


χρόνια πολλά από την Σκόπελο


Ο "Σωστός" Έλληνας ή μάλλον «Ελληναράς»! OTI ΦΑΜΕ, ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ


Ψηφίζει την Ν. Δ και το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια και στο Σύνταγμα είναι με τους αγανακτισμένους κατά της ΧΟΥΝΤΑΣ που κυβερνάει την χώρα. Tώρα είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντα ψηφίζει εγωκεντρικά και ποτέ για το γενικό συμφέρον.
Είναι κεντρώος σοσιαλιστής (ποτέ δεν ήταν των άκρων), αλλά εάν του πειράξεις την τσέπη, μπορεί να ψηφίσει και την Χρυσή Αυγή.

Η κατανάλωση και οι εισαγωγές επιτραπέζιας ελιάς στην Γαλλία

Η κατανάλωση και οι εισαγωγές επιτραπέζιας ελιάς στην Γαλλία Η κατανάλωση επιτραπέζιων ελιών στη Γαλλία, συγκριτικά με τις μεσογειακές χώρες, δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, καθώς αποτελεί προϊόν το οποίο παραδοσιακά διαφοροποιείται από την βασική γαλλική διατροφική παράδοση και μαγειρική, η οποία χαρακτηρίζεται από συστατικά ζωικής κυρίως προέλευσης. Όμως τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση της ζήτησης τους εξαιτίας του γεγονότος ότι θεωρούνται προϊόντα μεσογειακής διατροφής και κατά συνέπεια προϊόντα υγιεινής διατροφής. Στις τελευταίες δύο δεκαετίες η κατανάλωση έχει σχεδόν υπερδιπλασιαστεί. Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο η Γαλλία βρίσκεται στη 3η θέση μαζί με την Γερμανία και πίσω μόνο από την Ισπανία και την Ιταλία. Οι ελληνικές επιτραπέζιες ελιές που χαίρουν εκτιμήσεως από τους Γάλλους καταναλωτές είναι κυρίως οι ποικιλίες «ελιές Καλαμών» και «ελιά θρούμπα», που είναι γνωστές με την ονομασία «Olives à la grecque». Όμως η Ελλάδα, παρά τις αυξημένες εξαγωγές που πραγματοποιεί σε πολλές αγορές του εξωτερικού, δεν έχει να επιδείξει αξιοσημείωτες επιδόσεις στη γαλλική αγορά.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου