Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Στην Ολλανδική αγορά ανοίγεται η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου


Μέσω αποστολής υλικού στο www.Griekenland.net

griekenland
Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με την MTC Group, προωθούν το νησί του Παπαδιαμάντη στην Ολλανδία και στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής έγινε επικοινωνία με τον κ. Bas Wanrooij, έγκριτο Ολλανδό δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού website στην Ολλανδία αποκλειστικά για την Ελλάδα, Griekenland.net.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, με την επικοινωνία αυτή εξασφαλίστηκε η δωρεάν αποστολή και δημοσίευση φωτογραφικού υλικού της Σκιάθου στο website Griekenland.net.

Σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, το www.Griekenland.net, είναι το κορυφαίο website στην Ολλανδική αγορά που προωθεί αποκλειστικά Ελληνικούς προορισμούς, ενώ ιδρύθηκε πριν 11 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά, δηλαδή πάνω 700.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως. Είναι το πλέον καθιερωμένο website στην Ολλανδία αφού έχει κέρδισε την δεύτερη θέση στο Travvies Travel Website Awards.
Επίσης, από τη Διοίκηση της Ενωσης, σχετικά με τη συνεργασία αυτή, ειδική μνεία γίνεται και στα social media (facebook & Twitter) που διαθέτει το μέσο με πάνω από 25.000 ενεργούς χρήστες που έχουν ταξιδέψει ή θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.
«Σκοπός της εν λόγω συνεργασίας είναι η προβολή του νησιού στην Ολλανδική αγορά και η αύξηση της ζήτησης στη συγκεκριμένη αγορά. Θα ακολουθήσουν στο μέλλον και άλλες δράσεις ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης», σημειώνει η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger