Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Γαμώ την ψυχή σας σκατό πούστηδες Γερμανό τσολιάδες.... Άφησαν χήρα με τέσσερα παιδιά χωρίς ρεύμα

Σάμος: Άφησαν χήρα με τέσσερα παιδιά χωρίς ρεύμα

Eξοργισμένη είναι η κοινωνία της Σάμου εδώ και αρκετές ημέρες, με αυτό που συνέβη για άλλη μια φορά σε πολύτεκνη χήρα, μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Πριν από έναν χρόνο περίπου ο 34χρονος πατέρας των 4 παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Σάμο, όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.


Ο Νικόλαος Κλώθος συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον χαμό του αφού περίμενε χτυπημένος στην άσφαλτο πάνω από 1,5 ώρα λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στο νησί.

Όπως αναφέρει η «Σαμιακή Γνώμη» ενώ έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τον χαμό του, η 39χρονη χήρα κυρία Χαραλαμπάκη Καλλιόπη, είναι άνεργη με 4 ανήλικα παιδιά περιμένοντας από το κράτος (ακόμη) να της βγάλει την σύνταξη από τον θάνατο του συζύγου της.

Αποτέλεσμα αυτής της κωλυσιεργίας είναι να μην έχει η οικογένεια να πληρώσει το ρεύμα της, με τη ΔΕΗ την παραμονή των Χριστουγέννων να κόβει το ρεύμα του σπιτιού, αφήνοντας 5 ανθρώπους στο σκοτάδι και στο κρύο.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, κ. Απόστολος Τσιώλης, όταν έμαθε για το περιστατικό αυτό, σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι που μένει η πολύτεκνη οικογένεια στο Καρλόβασι και ανέβασε τον διακόπτη του σπιτιού επαναφέροντας το ρεύμα.

Σε δηλώσεις του στην «Σαμιακή Γνώμη» ανακοίνωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συλληφθεί και δήλωσε αποφασισμένος πως «...η οικογένεια θα κάνει πρωτοχρονιά με αξιοπρέπεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger