Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Και ομάδα στο facebook υπέρ του Γιάνη Βαρουφάκη! όσο οι ρουφιάνοι αλήτες δημοσιογράφοι των χτυπούν σημαίνει ότι είναι πατριώτης ,συμπαράσταση λοιπόν στον Γιάνη γίνετε όλοι μέλη στο..

Οσο οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και τα κυκλώματα τους τα βάζουν μαζί σου Γιάννη να ξερης κάθε μέρα σε γουστάρουν και χιλιάδες Έλληνες

Yanis VaroufakisΜόνο και μόνο το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας και η Πρώτη Φορά Αριστερά οδήγησαν τη χώρα σε ένα νέο και καταστροφικό Μνημόνιο -και ότι σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με αυτό αλλά έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα πάνω στον Γιάνη Βαρουφάκη-, αποδεικνύει τη βαθιά σαπίλα της Ελλάδας. Βέβαια, υπάρχει και κάτι πολύ θετικό: Διάβασε τη συνέχεια

Τσίπρας: «Δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε τα μνημόνια»! Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη...


Τα γυρνάει ο Τσίπρας: «Δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε τα μνημόνια». Συνέντευξη

Tι δήλωσε ο Τσίπρας για τα μνημόνια σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο»;
Στη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν υποσχέθηκε προεκλογικά ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο!
Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας ανάφερε: «Η εντολή που πήραμε από τον ελληνικό λαό ήταν να σταματήσει ο λαός να ματώνει, εντολή σκληρής διαπραγμάτευσης, δεν είπαμε προεκλογικά ότι θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο, γιατί ήταν συγκεκριμένες οι συνθήκες, είπαμε ότι θα δώσουμε μάχη για να φύγουμε από αυτό ασφυκτικό πλαίσιο, δεν υποσχεθήκαμε στον...

Θα ποινικοποιησουμε τωρα και την επιστροφη σε σε εθνικό νόμισμα;

"PRESS-GR"
Ελενη Ανδριανου
Ρε πατε καλα θα ποινικοποιησουμε τωρα και την Επιστροφη σε Εθνικο νομισμα? Ρε Γκλετσο ποσο γελοιος εισαι.Μαρδα αντεστειλε κανα εμβασμα στην κορη σου που δεν τελειωσε ακομα τις σπουδες της,,,Ρε φλαμπουραρη μας...

ΟΙ «ΘΕΣΜΟΙ» ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΨΗΦΙΣΜΕΝΩΝ ΝΟΜΩΝ

(Τετ. 29/7/15 - 11:41)                         
Toυ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Oι λεγόμενοι θεσμοί, δηλαδή το κουαρτέτο πλέον των δανειστών της χώρας (ΔΝΤ- ΕΕ- ΕΚΤ –ESM) αποκτώντας περισσότερο θράσος από τη νέα μνημονιακή συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση μαζί τους, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αποικιοκρατικής συμπεριφοράς.
Δεν αρκούνται πλέον να υπαγορεύουν ως προαπαιτούμενο χρηματοδότησης της χώρας την ψήφιση συγκεκριμένων νομοσχεδίων περιγράφοντας με ακρίβεια το περιεχόμενό τους, αλλά στέλνουν και επιστολές στην κυβέρνηση, με τις οποίες την επικρίνουν ακόμα και για κακή μετάφρασή τους από τα αγγλικά , αλλά και απαιτούν με εξευτελιστικό τρόπο να διορθωθούν ψηφισμένοι από τη Βουλή νόμοι και ακόμα τον τρόπο που πρέπει να γραφτούν οι κανονιστικές διατάξεις εφαρμογής τους.
Οι «θεσμοί», πριν καν στεγνώσει το μελάνι από τη δημοσίευση στο ΦΕΚ του πρόσφατα ψηφισμένου νόμου 4334/2015, που περιείχε τις προαπαιτούμενες μνημονιακές ανατροπές στο Φ.Π.Α. και το ασφαλιστικό, έστειλαν επιστολή στην κυβέρνηση με προτεινόμενες σ'αυτόν διορθώσεις.
Ειδικά για τις παραγράφους 27, 28, 30 και 32 του άρθρου 1 εγκαλούν την κυβέρνηση είτε για λάθη στη μετάφραση σε σχέση με το περιεχόμενο που είχε συμφωνήσει μαζί τους είτε για ασάφειες είτε για παραλείψεις.
Απαιτούν από την κυβέρνηση να προσθέσει διάταξη με την οποία να παγώνει τις κατώτερες συντάξεις μέχρι το 2021 στα επίπεδα που έχουν διαμορφωθεί το 2015 (486 ευρώ το μήνα για το ΙΚΑ) και ούτω καθ'εξής, να επεκτείνει και στους συνταξιούχους του δημοσίου τομέα τις δυσμενείς διατάξεις αυτού του νόμου για χορήγηση μόνον της αναλογικής κατώτατης σύνταξης (333 ευρώ μηνιαία) για όσους συνταξιοδοτηθούν πριν την ηλικία των 67 ετών, για αυξημένες κρατήσεις για υγειονομική περίθαλψη στις κύριες και επικουρικές συντάξεις και για αναδρομική εφαρμογή των νόμων 3863/2010 και 3865/2010 σε όλους όσοι έκαναν αίτηση συνταξιοδότησης από 01-01-2015.
Επίσης, απαιτούν να θεωρείται ως έτος βάσης για τη σταδιακή αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης ,με βάση το προσδόκιμο της ζωής, το 67ο έτος της ηλικίας.

Σε κλοιό ελέγχων οι καταστηματάρχες στης Σποράδες Σαφάρι από Εφορία, ΣΔΟΕ, Οικονομική Αστυνομία, Υπηρεσία Διασφάλισης Δημοσίου Συμφέροντος, ΙΚΑ, Επιθεώρηση Εργασίας και Τμήμα Εμπορίου


Κάθε μέρα και διαφορετικό έλεγχο δέχονται οι επιχειρηματίες εστίασης που έχουν αγανακτήσει. Οχι μόνο στο Βόλο, σε ολόκληρο το νομό.
Σαφάρι από Εφορία, ΣΔΟΕ, Οικονομική Αστυνομία, Υπηρεσία Διασφάλισης Δημοσίου Συμφέροντος, ΙΚΑ, Επιθεώρηση Εργασίας και Τμήμα Εμπορίου
Στο μάτι του κυκλώνα η εστίαση στη Μαγνησία. Επτά διαφορετικά συνεργεία «οργώνουν» το νομό και προχωρούν σε διαρκείς ελέγχους για τον εντοπισμό παραβατών. «Κάθε μέρα έχουμε κι έναν διαφορετικό έλεγχο», περιγράφουν καταστηματάρχες της περιοχής που νιώθουν την… ανάσα των ελεγκτικών μηχανισμών στο «σβέρκο» τους.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ                           

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                             Σκόπελος    29/07/2015

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                                       Αριθ. Πρωτ.  5606
ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Τ.Κ.37003 Σκόπελος
Τηλ.24243-50101
    ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
για την εκμίσθωση κοινοχρήστου χώρου έμπροσθεν ακινήτου φερόμενης ιδιοκτησίας Ι. Σίσκου που βρίσκεται στη θέση Μώλος-Παλιό Λιμάνι Σκοπέλου της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου του Δήμου Σκοπέλου
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Προκηρύσσει δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του κοινοχρήστου χώρου έμπροσθεν ακινήτου φερόμενης ιδιοκτησίας Ι. Σίσκου, που βρίσκεται στη θέση Μώλος-Παλιό Λιμάνι Σκοπέλου της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου του Δήμου Σκοπέλου.

Ο Μητρ. Χαλκίδος Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων σε πανηγύρεις της Β. Ευβοίας(ΦΩΤΟ)

Ο Μητρ. Χαλκίδος σε πανηγύρεις της Β. Ευβοίας(ΦΩΤΟ)
Την Βόρειο Εύβοια επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, αμέσως μετά την πανήγυρη της Πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής για να λειτουργήσει σε τοπικές πανηγύρεις και να επικοινωνήσει με τα πνευματικά του τέκνα, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Μεθόδιο Φουντούλη και τον Αρχιδιάκονο Νεκτάριο Ευγενικό.
Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 το πρωί, χοροστάτησε στον Όρθρο, προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Λουτρών Αιδηψού, συλλειτουργούντων πολλών Ιερέων και με τη συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος, το οποίον αποτελείτο τόσο από κατοίκους της Αιδηψού όσο και από παρεπιδημούντες προσκυνητές, οι οποίοι προέρχονται από διάφορες περιοχές της Πατρίδος μας, επισκέπτονται την Αιδηψό για τα ιαματικά της λουτρά, δίχως ποτέ να παραλείπουν να εκκλησιάζονται.

Το απόγευμα στο Βόλο οι μετανάστες από τα Γιούρα


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Το απόγευμα αναμένεται να έρθουν στο Βόλο με το πλοίο της γραμμής οι 26 μετανάστες που αποβίβασαν στα Γιούρα δουλέμποροι και εντοπίστηκαν από ψαρά χθες τα ξημερώματα.
Πρόκειται για δύο παιδιά, πέντε γυναίκες και 19 άνδρες από τη Σομαλία και την Ερυθραία, που μεταφέρθηκαν χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Αλοννήσου, αφού η περισυλλογή τους από τα Γιούρα διήρκεσε πολλές ώρες, καθώς πολλοί από τους μετανάστες φοβήθηκαν και ανέβηκαν στα βράχια του νησιού.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου